Da je konfa zlatna, sa ISO certifikatom a da nije od applea, tebi nebi bila dobra. Daj ne **** više.
Opet pričao rušenjima? A da probaš pokrenut Win7 na konfi sa dual core na 2.0, 3Gb rama i nekom grafom od 700kn, instaliraj certificirane drivere i orginal softver (office, AV i sl.) i ako se taj komp sruši 1 (slovima - jednom, crticama - I) u 2 mjeseca uz normalnu uporabu (uredski posao + muzika) ja ti kupujem taj PC + Mac po izboru. Ja NEZNAM kako se vama ruše Windowsi, krepavaju napajanja, matične, ovo, ono uz NORMALAN rad i sve legalno. Kako???? 95% onih grešaka je photoshopirano i 100% je video radio neki Mac fanatik poput tebe. Ja se služim kompom i Windowsima od 2000. godine, izmjenio sam 4-5 konfi i NI NA JEDNOJ MI NIJE NIŠTA PREGORILO. Sve konfe su presložene i dan danas rade. U prosjeku su radile (i sada rade) 12-18 sati dnevno. Svaki dan.
JA NIJEDNOM NISAM REKAO DA SU WINDOWSI SUPERIORNI!
Jedina razlika između Windows i OSX korisnika je u tome što mi znamo reć da Windowsi ne valjaju. A vi nećete priznat i gotovo. Više neću uopće raspravljat s tobom jer si mi sa svojim glupostima digao tlak na 600/600.
Over & out
STANDING OVATIONS!!!

Kolega je rekao svoje, to šta ti ne razumiš ništa to je tvoj problem.