MacBookovi k'o vruće kifle

poruka: 11
|
čitano: 1.140
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "MacBookovi k'o vruće kifle".
2 godine

http://www.fool.com/investing/general/2012/05/27/further-proof-that-apple-has-the-best-supply-chain.aspx

I najbolji lanac dobavljača ima problema ... ali Cook je izgleda dodatno podmazao mašinu. Veseli me rast OSX mašina, možda bude još nešto od pro level apple opreme. 

5 godina

Kod nas u Makedoniji kafici su puni "nezaposlenih" radnika, ako imaju problema Kinezi moze da im pomognemo :)

4 godine

Jako cudno, s obzirom da sam gledao video u kojem brojni kinezi cekaju ispred foxconna kako bi dobili posao. Neznam zasto kazu da im je nestasica osoblja i da moraju uposliti vanjske firme i raditi outsourcing kada su ljudi "ispred njihovog nosa". Mozda se traze ljudi s odredjenom kvalifikacijom.

{| qu!ck_s!1\/3r |}
4 godine
Re: MacBookovi k'o vruće kifle
Clone kaže...

Jako cudno, s obzirom da sam gledao video u kojem brojni kinezi cekaju ispred foxconna kako bi dobili posao. Neznam zasto kazu da im je nestasica osoblja i da moraju uposliti vanjske firme i raditi outsourcing kada su ljudi "ispred njihovog nosa". Mozda se traze ljudi s odredjenom kvalifikacijom.

Marketing dude, tko bi htio kupiti laptop za koji nemaš "navalu". Ispadne ti panika, da se jedan jabučar zamisli : "Isusek, štefek bude sutra imao novi macbook pro, gledaj kulko ih čeka pred dućanom, moram si ga i ja iti kupiti, pa nebu valjda štefek imal bolji od mene"

Nisu bezveze izmislili one plaćene redove kod svakog novog izlaska iPhone-a...

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski
5 godina

Kakve veze ima naslov s temom.

4 godine
dado2202 kaže...
Clone kaže...

Marketing dude, tko bi htio kupiti laptop za koji nemaš "navalu". Ispadne ti panika, da se jedan jabučar zamisli : "Isusek, štefek bude sutra imao novi macbook pro, gledaj kulko ih čeka pred dućanom, moram si ga i ja iti kupiti, pa nebu valjda štefek imal bolji od mene"

Hvala ti na tvojim spekulacijama.

www.bug.hr/forum/suspended/ *** Ne očekuj od mene populističke komentare. Hvala.
4 godine

Zamisli, kinezi imaju problema s pronalaskom radne snage kako taj Mac prolazi, pa to je nevjerojatno!

U ime Stiva i phona i OS-a svetoga, Cook!(ups)

18 mjeseci
dado2202 kaže...
Clone kaže...

Je, sedamsto.

Placeni redovi su bili i ispred T-Mobilea i Vipa, jel tak? Osobno Cook dosao :D Koja ugrozenost, nevjerojatno.

Sto se tice teme, ne prica se tu o Foxconnu, oni su primarno sastavljaci, vec o dobavljacima dijelova.

15 mjeseci

Kakav to marketing treba bit kad uspijes nagovorit 20+ milijuna ljudi da kupi kramu od laptopa za 10k kuna.

4 godine
fade kaže...

Kakav to marketing treba bit kad uspijes nagovorit 20+ milijuna ljudi da kupi kramu od laptopa za 10k kuna.

Ko kaže da ih je netko kupio, ovo je samo "vijest" o tome da nemaju dosta dijelova da ih sastave, samo je naslov "bombastičan"

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski
4 godine
neaktivan

Ne radi se o Foxconnu već drugim dobavljačima. Svi se oni međusobno natjecu za mjesto pod Jabučnim suncem pa si međusobno kradu i ono malo školovane radne snage.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice