odlican mis .. moram ga imat :D
bolesno dobro izgleda...
al nedam ja svoj G5 za niš!!!
postoje bolji misevi od razera! razer je samo "usminkan" za mase! pozalio sam sto sam ga kupio, i njega i tipkovnicu!
ali eto to mi je skola..
znacio da si pare i poslije kazes da ne valjda, ajde ne pricaj gluposti
jesi ti tvrdoglav!? da bacio sam pare jer da sam znao da ne valja nebi dao pare,jel tako! tipkovnica jos moze proci ali mis za te pare pa da bude takvo govno! bolje da sam uzeo logitech ili saitek(zakon!), ili microsoft sidewinder (i mis i tipkovnicu)
ne zelim se s tobom prepirat koje je bolje ili losije vec samo iznosim moje misljenje o razeru na temelju mog iskustva sa jednom (skupom) tipkovnicom i jednog (preskupog) misa. na slici mozda izgledaju mocno ali u stvarnosti te strah malo jace opi7dit po tipki (bilo misa ili tipkovnice) da se nebi rasula!
jos sam jednog probao kod frenda ali ne znam koji je to model ali nije ni bitno kad mi ni taj nije sjeo!
Gledajući slike i zapažajući dosta metalnih djelova, dobio sam dojam da će to biti "težak" miš.
jesi ti tvrdoglav!? da bacio sam pare jer da sam znao da ne valja nebi dao pare,jel tako! tipkovnica jos moze proci ali mis za te pare pa da bude takvo govno! bolje da sam uzeo logitech ili saitek(zakon!), ili microsoft sidewinder (i mis i tipkovnicu)
ne zelim se s tobom prepirat koje je bolje ili losije vec samo iznosim moje misljenje o razeru na temelju mog iskustva sa jednom (skupom) tipkovnicom i jednog (preskupog) misa. na slici mozda izgledaju mocno ali u stvarnosti te strah malo jace opi7dit po tipki (bilo misa ili tipkovnice) da se nebi rasula!
jos sam jednog probao kod frenda ali ne znam koji je to model ali nije ni bitno kad mi ni taj nije sjeo!
nisam tvrdoglav ali ne kuzim kako netko moze kupit nesto a da to nije ni probao, bit misa dok se kupuje prvo zlatno pravilo da ti sjedi u ruki kako tebi 100% pase a tek ostalo, a i ne pricaj koda i ja nisam probao ni jedan mis, itekako probao sam dosta i od razer i od logitech serije nazalost nisam roccat nije bitno, trenutno me sluzi razer lachesis koji je vise nego izvrstan tako da,
zelim reci to da apsolutno nema veze sta si ti dao masu para za to da ti ne pase kako treba, ovdje ja pricam za mis kao cjelinu a ne dal pase tvojoj sakici ili pak nekog treceg
Optimus prime u napad!!! ma da koji gadan miš...kome to uopce triba?
nisam tvrdoglav ali ne kuzim kako netko moze kupit nesto a da to nije ni probao, bit misa dok se kupuje prvo zlatno pravilo da ti sjedi u ruki kako tebi 100% pase a tek ostalo, a i ne pricaj koda i ja nisam probao ni jedan mis, itekako probao sam dosta i od razer i od logitech serije nazalost nisam roccat nije bitno, trenutno me sluzi razer lachesis koji je vise nego izvrstan tako da,
zelim reci to da apsolutno nema veze sta si ti dao masu para za to da ti ne pase kako treba, ovdje ja pricam za mis kao cjelinu a ne dal pase tvojoj sakici ili pak nekog treceg
meni se svida onaj crveni dugmic nekak me podsjeca na neki kokpit aviona ili trkaci auto. dabog da mi crkne logitech pa da moram novi pacov da kupim mislim da nebi bilo dileme
Mogao bi se nacekati da ti logi crkne ;)
sve jedno zvucalo je drugacije, imas sasvim drugacije misljenje od mene na razer i imas pravo na to, ocito ti nije "sjeo" tako da, zaboravio to
Izgleda bolesno!
Osjećam se ko one žene s bogatim muževima kad u izlogu vide neke "nedostižne" šuze... 
OMG!
Predobar je!
Sta cu sad Mambu ili ovo???? :(
Smrc, moj G9 mi ne izgleda vise najopakije.
Evo jedan video preview tog miša sa CES-a:
http://kotaku.com/5443122/mad-catz-shapeshifting-gaming-mouse
Mene su neke stvari zadivile. Ukoliko bude opravdano (nakon testiranja na mojoj ruci) mislim da ću ozbiljno razmisliti da ga kupim ^^
OMG!
Predobar je!
molim te nemoj mambu! ne vrijedi toliko para! imam je ja pa znam o cemu pricam! rade ovo ili pogledaj malo saitek-ove,oni imaju isto ovakve bolescine!
OMG!
Predobar je!
molim te nemoj mambu! ne vrijedi toliko para! imam je ja pa znam o cemu pricam! rade ovo ili pogledaj malo saitek-ove,oni imaju isto ovakve bolescine!
Pa ovo je SAITEK. 
Da sad kupujem miš mučila bi me trojba: Logitech G500, Roccat Kone i ovaj Saitek Cyborg R.A.T.^7
Da sad kupujem miš mučila bi me trojba: Logitech G500, Roccat Kone i ovaj Saitek Cyborg R.A.T.^7a da? nemam pojma, mislio sam da je mad catz proizvodac!
Da sad kupujem miš mučila bi me trojba: Logitech G500, Roccat Kone i ovaj Saitek Cyborg R.A.T.^7a da? nemam pojma, mislio sam da je mad catz proizvodac!
Mad Catz je kupio Saitek, ali Saitek i dalje prodaje pod svojim (+Mad Catz) imenom, a uvjeren sam da oni i proizvode (kao i prije) svu periferiju za PC koja izađe iz Mad Catz/Saitek firme. Pogotovo Cyborg seriju koja je Saitek-ova oduvijek.
sad kad si rekao, malo mi je i bilo cudno to sa cyborg-om,tj vuklo me odma na saitek! thx
definitivno sljedeca periferija je od saiteka iliti mad catz! je8en dizajn! jer nekako imam osjecaj da ova trenutacno nece dugo izdrzat energicno tipkanje i klikanje!
OMG!
Predobar je!
Hmmm, mozes malo objasniti? :)
Ja sam ciljao na bezicnog Cyborga koji je cak 20$ skuplji od Mambe ako se ne varam.
Meni je dosta vazno da je mis bezican.
jer je govno nekvalitetno! al nisi citao prijasnje postove! nije to los mis, da se razumijemo! problem je sto kosta oko 900kn mislim a ne vrijedi tih para. ne mogu ti rijecima opisat razocarenje kad sam ga izvadio iz one njegove usrane kutije-stalka! pa kad sam malo propipao bilo me strah jace ga pritiskat da se ne polomi na sastavne dijelove! plastika,od koje je napravljen, je u najmanju ruku.... nemam rijeci pogodne... losa,jeftina, tanka! kad cupam onaj kabel iz njega, moram ga nekako kilavo uhvatit,jer su dugme koje ga otkoci (kabel) stavili na najje8enije mjesto i jos ga moras drzat i trgat ga ko maniak! ali je8iga u radu izmedu njega i bilo kojeg logitechovog (od100 do 200 kn) nema razlike, bar je ja ne osjecam! g9 je bio zakon,samo da postoji jos veci grip jer su mi oni premali! volim kad imas sto uhvatit!
a dobre strane su: sto je to komad misa, lijepo mi legne u saku kao... 
ima mogusnost i zicnog povezivanja
i to je to
da mis dode oko 300 pa i 400 kn bio bi ok,mozda, ali ovako sranje da bude razerova kruna ponude, JOOOOK!
e jesam li spomenuo da kad vrtis onaj kolutic da se glasa ko pravi mis,stakor! on doslovno cvili, i to nije problem samo kod moga nego kod cijele te serije!
sad ti vidi ako zelis dati 900 kn za govno koje cvili!
ali mozda i grijesim!
EDIT : sad cak kosta oko 1100 kn u linksu, a i ima u novom bugu clanak o mambi, s dozom sarkazma