Manje nelegalnog presnimavanja glazbe

poruka: 11
|
čitano: 904
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Manje nelegalnog presnimavanja glazbe".
4 godine

hh, istina....sve što smo htijeli poslušati već smo skinuli...Belji se

4 godine

pa.. sve govori podataka da je (puno) manje bilo i legalnih dloada.
znaci da je konacno neke ljude to smece od "glazbe" koje nam svakodnevno serviraju, pocelo iritirati.

Cool

Freedom, morality, and the human dignity of the individual consists precisely in this; that he does good not because he is forced to do so, but because he freely conceives it, wants it and loves it.
3 godine

Kad je glazba otišla u k**ac...

Ni Mile Kitić nije kao što je bio...hehe Cool

Bustin at people who said my name in vain, I got no time for them tricks, I'm heavy in the game!!! I wanna be a baller, please, But the bitches and the liquor keep on callin me...
3 godine
protjeran

ovo kaj ja slusam neznam ni di bi kupio

BUCKETHEAD /// http://companyofheroesonline.tumblr.com/
4 godine

Istina, ja osobno preferiram slušanje 'glazbe za živce', dakle Chris Rea, Sade, izvođači iz 30-50', Elvis Presley, Ivo Robić Smijeh Dakle, osim Sade (i Chrisa možda) nitko više neće izdati niti jedan album, a sve koje su izdali su klasici i to je muzika za sva vremena...Zaista ne vjerujem da će današnji pjevači steći status i besmrtnost kakav imaju ove legende Osmijeh I da, nadam se da neću dobiti žuti karton. Jer ovo je ipak vezano uz ovu temu.

4 godine

Sve je mutno
Sve je kao kakao
Ceo svet je kao kakao

Leb i Sol

Smijeh

Peace and Love _ Frankenstein Build
2 godine
neaktivan

Kad bih osobno platio svu muziku koji slusam/zelim slusati, platio bi 3 milijuna dolara tim lopovima...

2 godine
RE: Manje nelegalnog presnimavanja glazbe

najžalosnije je što nemaš više od koga posuditi cd da ga poslušaš,jedini odgovor koji čuješ je imam usb sa 4 gb mp3-ica,vjerovatno su ljudi skinuli sve što ima treba,a možda su se zasitili REVOLUCIONARNOG mp3-a

3 godine

Ja bih prije rekao da je glavni razlog "pomalo" učmalo stanje današnje glazbene ponude, odnosno, kvaliteta je odavno otišla uqratz. :)

4 godine
neaktivan

Boli njih noga za ovih 25% nelegalnih.

Frka je zbog manje zelembaća jer se milju bezobraznika drznulo da ne troši lovu.

Sve poslati u Irak.

Davorka Ručević - Kasandra... forever :)
2 godine

Zna li neko gdje skinut Buddha -bar XII by Ravin(2010)? Namigiva

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice