Masovno zatvaranje stranica s torrentima

poruka: 66
|
čitano: 5.008
|
moderatori: F1-IVO
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Masovno zatvaranje stranica s torrentima".
4 godine

Valjda oni mogu da blokiraju .com domene ali ne i lokalne .hr, .mk ?

2 godine
protjeran
RE: Masovno zatvaranje stranica s torrentima
Mogu oni sve što požele. Samo im se neda ulagati svoje resurse da smanje piratstvo u drugim zemljama.
Slobodno klikni hvala ako sam ti pomogao.
2 godine
Mogu nas pokušati uništiti, ali u tome neće uspjeti
Torrenti♥
"Say hello to my little friend" Tony Montana-Scarface
2 godine

Pa po nekoj logici mogu ugasiti samo domene registrirane u americi.

Mah...mlate praznu slamu..

Eto, osnivači TPB-a pozatvarani, dobili i novčane kazne, a stranica još uvijek radi bez problema..

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
4 godine

Problem sa piraterijom je sto mi nemamo mogucnost za jeftino gledanje (rentanje) filmova. Netflix je ponudio paket od 7.99$ za neograniceni streaming filmova i serija ali samo za US. Za 8$ stvarno se ne isplati selektirati pravi film (axxo-maxo i ostali), downloadirati i traziti subtitle.

Za sporedbu MaxTV videoteka kod nas u MKD je  1-1.5€. (4-5 filmova u sporedbi sa Netflixom je smesno)

18 mjeseci
protjeran

a mamu ima ja sam skinio u proteklih godinu dana oko 70 vilmova preko torenta i jos mnogo toga sta oces ima se moze se nema se krade se 

o moj gade............
2 godine

Ma mogu oni donosit zakone, rušit stranice i zatvarat ljude - UVIK će se nać način za skidanje piratizirano sadržaja!

Čovik će uvik nać način za zaje.... uvik!

CTF Junky™ ︻┳═一 ᶠᶸᶜᵏᵧₒᵤ ┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ ▄▀▄▀▄▀ http://www.bug.hr/forum/userposts/kiki30o0/8389.aspx?sort=desc ▄▀▄▀▄▀
4 godine
neaktivan
Zanimljivo je kako u državnom sektoru...

...rade gotovo isključivo diletanti.

Npr. nisu se potrudili napraviti stranicu nego su jednostavno postavili sliku rezolucije 1024x768 i to jpeg kvaliteta 90%, "teška" 430 kb.

:-)

3 godine

Odlične su ove insignije američkih law enforcement službi.

1.e4 Best by test. ~ Bobby Fischer
2 godine

Btw. vidim sada da TPB kao tracker ne radi. Što skidam od tamo, skida se uz pomoć DHT-a.

4 godine
protjeran

stoka jedna a ja sam preko tih domena mijenjao kao odvjetnik samo legalne transkripte.

sad boom ih tužil Sjevernoj Koreji {#}

2 godine
protjeran
Da znas samo kako ovo glupo zvuci...
Torrent je stvarno najgori nacin preuzimanja sadrzaja.
Udri brigu na veselje...
3 godine

Ali i najlakši, zato se i koristi toliko.

...world is full of kings and queens who blind your eyes and steal your dreams...
4 godine

amerika vjerovatno zapravo želi spriječiti svoje građane da dođu u posjed dokumentima s wikileaksa. navodno stiže mnogo novog materijala ovih dana. al nije svaki torrent zlo. on je samo protokol kojim se mogu dijelit i besplatne stvari pa mi se čini besmisleno zatvarati stranice poput nekih torrent findera. u biti američka politika je licemjerna. neki dan je google tražio pomoć u zabrani cenzure na internetu širom svijeta, a  možda bi bilo bolje da prvo srede svoje dvorište.

*dal je netko gledao Reporteri jučer na HRT-u? 

STEVO:Učiteljice, uvijek pomokrim hlače kad idem na wc! UČITELJICA:Samo ga nemoj tako držat.
4 godine
hrvooje kaže...

amerika vjerovatno zapravo želi spriječiti svoje građane da dođu u posjed dokumentima s wikileaksa. navodno stiže mnogo novog materijala ovih dana. al nije svaki torrent zlo. on je samo protokol kojim se mogu dijelit i besplatne stvari pa mi se čini besmisleno zatvarati stranice poput nekih torrent findera. u biti američka politika je licemjerna. neki dan je google tražio pomoć u zabrani cenzure na internetu širom svijeta, a  možda bi bilo bolje da prvo srede svoje dvorište.

*dal je netko gledao Reporteri jučer na HRT-u? 

Ono kaj curi naveliko sa Wikileaks ne moš sprjecit badave im trud, to je tak prljavi veš kad tad izađe jer nekog pece savjest ipak na kraju.{#} Ak mislis onaj dokumentarac u Reporterima, di se prezentira i objasnjava mogucnost nadzora i pratnje na razne nacine to sam gledal da ništ novo ameri to zloporabe vec odavno na razne nacine.{#}

4 godine
neaktivan
DamageHigh kaže...

Btw. vidim sada da TPB kao tracker ne radi. Što skidam od tamo, skida se uz pomoć DHT-a.

TPB tracker ne radi vec 2 godine, sve ide preko openbittrackera....

I evo iskreno... s stranica koje skidam torrente inače, nije niti jedna zatvorena...

Pa koje su onda zatvorene...

In Control... MNOGE države imaju mafiju. Ali u Hrvatskoj mafija ima državu...
2 godine
EnlightenedPhoenix kaže...

TPB tracker ne radi vec 2 godine, sve ide preko openbittrackera....

I evo iskreno... s stranica koje skidam torrente inače, nije niti jedna zatvorena...

Pa koje su onda zatvorene...

Ali ni on nije radio..(ali ionako sam rijetko kada s TPB-a skidao..).

2 godine
neaktivan

To se kod nas kaze ovako:

---Posljednji pokusaj brice da od guze napravi lice!{#}

...nista od toga!

Ako želiš pobjediti,ne smiješ izgubiti
3 godine

zasto ?,

organizacija i distribucija putem torrenta je skoro savrsenstvo,

cisti omjer ponude,potraznje i distribucije resursa

2 godine

evo quote s jednog stranog foruma

Read the comments, sites were back up at new domains within hours.

;)

thinking...
4 godine
neaktivan
Kad ce vec jednom nauciti da nema načina da oni to zaustave...

4 godine
bugonja kaže...

doči če kraj i vama shupcima americkim dabog da korea   sprzi svih 8 nuklearnih na njih pun mi qurac tih retardirnih idiota koje stalno hebu cijeli svijet.nek zatvore partis.si ili tpb stoka

Kad prestaneš nosit pelene i pišat u gaće, možda (iako sumnjam) razviješ i mozak. Te torrente koje koristiš dali su ti baš ti Ameri, a ako bi te krenula "hebati" sjevernokorejska čizma, zaboravio bi da postoje TPB i 'partis i molio boga da si Amer.

Sva ta sloboda i blagodati tehnologije, Interneta, dijeljenja pa i ilegalnog, dolaze od Amera. Nažalost, niski kvocijent inteligencije može biti prepreka razvoju, a takva "stoka sitnog zuba" idealan je materijal za topovsko meso totalitarnih režima ili glasačko tijelo banana država.

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
4 godine
neaktivan
Bram Cohen je izumio torrent protocol...

A on je... AMERIKANAC...
2 godine
protjeran
naxeem kaže...
bugonja kaže...

doči če kraj i vama shupcima americkim dabog da korea   sprzi svih 8 nuklearnih na njih pun mi qurac tih retardirnih idiota koje stalno hebu cijeli svijet.nek zatvore partis.si ili tpb stoka

Kad prestaneš nosit pelene i pišat u gaće, možda (iako sumnjam) razviješ i mozak. Te torrente koje koristiš dali su ti baš ti Ameri, a ako bi te krenula "hebati" sjevernokorejska čizma, zaboravio bi da postoje TPB i 'partis i molio boga da si Amer.

Sva ta sloboda i blagodati tehnologije, Interneta, dijeljenja pa i ilegalnog, dolaze od Amera. Nažalost, niski kvocijent inteligencije može biti prepreka razvoju, a takva "stoka sitnog zuba" idealan je materijal za topovsko meso totalitarnih režima ili glasačko tijelo banana država.

momčiću,u krajnju si ruku smjesan,da nekazem zatupljen zapadanjačkom ideologijom.svijet je bio prije amerike,a biti ce ga i poslije nje.

sad hitro u MC na jedan big mac i na tvu koji su izmisli amerikanci navijaj za njih da i sv.koreu oslobode od tog zlog komunizma bas kao i vijetnam,afgasnistan,irak,hirošimu i nagasaki jer ipak je amerika visa svijest i ona zna sto je za tebe dobro.to su definitivno krediti,zaduzivanja,mmf,zivot od 1.do 1. gledajući na svaku kunu ali hej,ti imas amercian i mozes sta oces.

sad samo cekam jos tako nekog pametnjakovica da mi uleti sa onom poznatom jel bi downloadao auto da mozes ? ---hehe odgovor znate

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.11.2010 14:59 (bugonja).
4 godine
Zapravo si u krivu. Ja sam ti više na liniji razmišljanja Slavka Kulića, međutim, tvoja gornja izjava zvuči u najmanju ruku djetinjasto i jednodimenzionalno.
2 godine
protjeran

sine ti si samo cuo za kulića jer da si ti na njegovoj liniji razmisljanja shvatio bi određene stvari.usotalom cemu  i diskutirat s tobom kad su tvoji glavni argumenti vrijeđanje i omolovažavanje jer je vise nego očito da si na silu sišao sa obližnjeg brda i istom takvom silom pokusavs biti civiliziran sto mi se cini,nikako ti neide.a i cini mi se da si upravo ti jedan od onih, o kojima dr.kulic prica,agresivni homo sapiensi,nesvjesni vlastite okoline jer kraj svojih očiju ,ti si slijep.

ajde sad cekam opet argumentirane odgovore kako sam ja dijete u pelenama itd a ti alpha muzjak nebu tebi nitko nista kenjal!koje vidil lava zahebavat

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.11.2010 15:55 (bugonja).
3 godine

Od naxeem-a sam ocekivao debeli post, ovo je iznenađenje! Što se tice Slavka Kulića to je osoba koja bi nas iz krize izvukla dok si reko torrent!

OnTopic: Što se tice downlodanja programa sa torrenta, npr. Adobe ništa ne gubi! Djeca skidaju PS, Ai i sl. programe da bi za par godina postali profesionalci i koristili legalno njihove programe. U neku ruku pirati su njihovi potencialni kupci.

Što se tice muzicke industrije, nemaju se na što žaliti! jer bi se njihovi koncerti odvijali u znatno manjem broju "fanova". A hvala bogu imaju para i više nego što im treba!

Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah
2 godine

ako se jednog dana obistine teorije urote pa se stvori new world order sa svjetskom vladom (zna se tko će vladati) onda smo najebali jer će biti kontrola maksimalana

sada kada postojie koliko-toliko neovisne države onda je moguće da u njima postoje torrent servisi i razni drugi mediji koji neće širiti propagandu koju vlast želi da sljedimo

prevelika globalizacija nije dobra jer postajemo dužničko roblje (sada već jesmo) i moramo slušati novoga gospodara koji određuje što će biti istina koju svi moramo sljediti

Onaj tko nikad nije pogriješio, nikad nije pokušao napraviti nešto novo
2 godine
protjeran

pogledaj si malo sta pravi vladari svijeta a ne ove marionete postavljenje sa njihove strane misle o internetu,zadnjem počivalištu slobode

ovo je samo pocetak cenzure,ono sta pripremaju u francuskoj je kriminalno.nadziranje aposlutno svake tvoje aktivnosti na intenetu.i onda nek mi netko kaze da ovo nije bolestan svijet kontroliran od strane nekolicine ljudi(i sam kulić kaže da je 70% svijetskih dobara u rukama 200 ljudi)

smjesno   koliko je ocito,ali hej,znaju oni sta je dobro za vas,ni slucajno svojom glavicom razmisljat da nebi bio izopacen

btw malani moji "amerkanci" sa foruma,zima dolazi a sa njom i nova strasna gripica,ajmo podajte svoje guze da vas cijepe prosla je godina dana od strasne svinjske gripe treba novaca i farmaceutima nemogu samo ovi iz vojske Leechat   {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.11.2010 16:17 (bugonja).
4 godine
bugonja kaže...

sine ti si samo cuo za kulića jer da si ti na njegovoj liniji razmisljanja shvatio bi određene stvari.usotalom cemu  i diskutirat s tobom kad su tvoji glavni argumenti vrijeđanje i omolovažavanje jer je vise nego očito da si na silu sišao sa obližnjeg brda i istom takvom silom pokusavs biti civiliziran sto mi se cini,nikako ti neide.a i cini mi se da si upravo ti jedan od onih, o kojima dr.kulic prica,agresivni homo sapiensi,nesvjesni vlastite okoline jer kraj svojih očiju ,ti si slijep.

ajde sad cekam opet argumentirane odgovore kako sam ja dijete u pelenama itd a ti alpha muzjak nebu tebi nitko nista kenjal!koje vidil lava zahebavat

Argumente si dao ti sam:

bugonja kaže...

Ovdje se zapravo sve vidi. Ako referiraš na Kulićeve izjave iz prošle godine, kod gostovanja u NU2, da - ti si pravi primjer, pogotovo ako govorimo o nasilju, primitivizmu i općenito nedostatku razmišljanja, što je očito tvoj sukus.

Prije daljnje rasprave o idejama klanja, prženja i etiketiranja i generalizacije, obrazuj se barem u tolikoj mjeri da možeš napisati gramatički ispravnu rečenicu.

Zagovarati divljačko ponašanje divljačkog režima, uz slavljenje smrti i nuklearnog rata, bez svijesti o globalnim posljedicama, a kao odgovora na spriječavanje jednog malog primitivca u krađi (ti si zapravo bijesan u strahu da će ti "ameri oteti torrente"), tipično je za ove prostore, popularno nazvane "buretom baruta".

Na tebi se vidi koliko je ovaj problem piratstva dubok i da je najmanji problem siromaštvo. Uostalom, nisi uopće dostojan mog odgovora pa ću time i završiti.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice