Matrox osmerostruko

poruka: 9
|
čitano: 1.343
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Matrox osmerostruko".
3 godine
Matrox osmerostruko

s ovim bi moga otvoriti kino dvoranu

moras dizati kredit da bi kupija 8 ekrana Cool

4 godine
Matrox osmerostruko

Lijepo čuti da i oni još postoje - makar u profesionalnom segmentu .

3 godine
Matrox osmerostruko

Pa meni je normalno da imaju nemastovito ime!

sve sto je cudno i ispred vremena ima jaaako cudno ime xD

ili je 1 ili je 0 trece nemoze!!
4 godine
protjeran
Matrox osmerostruko

Šteta što se mogu stavit samo dvije kartice u komp, ATI je ipak po tome bolji (6*4=24 monitora) i manju cijenu ima, ali se vjerojatno više grije i više trošio struje

I don't need sex, T-com fucks me every day
4 godine
Matrox osmerostruko

Žao mi je što se Matrox nakon neuspjeha s Parheliom povukao s igraćeg 3D tržišta, iako je to vjerojatno bio najbolji izlaz za kompaniju, jer bi teško prebrodili još jedan poraz poslije nje. Uvijek su ih pomalo mučili driveri, a želja za kvalitetnim prikazom, uz višu cijenu, udaljavala ih od igrača kojima je, htjeli ne htjeli, uvijek brzina bila i ostala na prvom mjestu.

Bilo kako bilo, Matrox je kućnom korisniku prvi pokazao prednosti rada na dva monitora sa svojim DualHeadom, lišio nas 50 hertznog osvježavanja slike pri spajanju na televizor (dvostruki RAMDAC), uveo bump - mapping tehniku, prvi predstavio 32 bitnu dubinu boja u 3D načinu, pa i prvu 256 bitnu memorijsku sabirnicu (DualBus), uz tradicionalno vrhunski 2D (njihov G200 godinama poslije izdavanja bio je etalon 2D performansi). Sve su to stvari na koje smo danas navikli i koje koristimo u našim Radeonima i GeForceovima.

Ustaj OS-e, CD-ROM te zove!
3 godine
neaktivan
RE: Matrox osmerostruko

Definitivno, još uvjek negdi u ladici imam legendarnu G400 :)

4 godine
neaktivan
RE: Matrox osmerostruko
Ja imam u starom P2@300 MHz G400, a negdje u blizini je i G200, a imao sam jedno vrijeme i G100 koju sam poklonio frendu koji je uz Voodoo 2 imao S3 Virge.
3 godine
Matrox osmerostruko

To je njihov odgovor na nove eyefinity radeone. Drago mi je da još izbacuju grafičke i konkuriraju barem u tom segmentu ^^

music's got the feeling supreme
3 godine
neaktivan
Matrox osmerostruko

Lijepo. Moja G550 još uvijek radi i to baš na ovom stroju na kojem ovo pišem :)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice