MediaFire se ne boji FBI-a

poruka: 28
|
čitano: 1.849
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "MediaFire se ne boji FBI-a".
4 mjeseca
protjeran
Propast interneta lol
Funnyjunk <3
3 godine
Re: MediaFire se ne boji FBI-a
MF postaje najbolji servis?
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
2 godine

Koliko vidim RS iskače na sve strane.Ko jadranka iz paštete.Tako da će RS preuzeti glavnu ulogu :)

4 godine
Kill Frenzy kaže...

Koliko vidim RS iskače na sve strane.Ko jadranka iz paštete.Tako da će RS preuzeti glavnu ulogu :)

Ma biti će njih još, što pojava novih, što uskrsnuće starih. Da su ostali bili oprezni poput RS-a, do svega ovog ne bi ni došlo.

The written word is the only way to present yourself on the forum. So if you type like an idiot, people will assume you are one.
4 godine
neaktivan

Koliko vidim ni HotFile se baš ne uzbuđuje ...

King in the castle, king in the castle ...
3 godine

Hah pa naravno da se mediafire neče bojati kad je to američko. Megaupload je po meni bio najbolji, a tek poslje njega mediafire. Pronašli su ameri najbolji način kako da uklone konkurenciju {#}

2 godine

valjda mi neće mediafire uništiti.. tamo imam preko 2gb uplodanih stvari za svoje youtube pretplatnike :P

Na sreću nitko nije preživio (c) Saša Kopljar@@@@@@@@ http://www.youtube.com/user/0rdreSacre?feature=mhum
2 godine
Kill Frenzy kaže...

Vratiti se u glavnu ulogu, kolko se ja sjećam dok sam na faksu bio Rapidshare je bio Top i svi samo rapid rapid rapid... Ali meni su oduvijek pa i danas oni besto of the best...

powered by sashab
3 godine

Me gusta. Mediafire mi je najbolji servis takve vrste i stvarno bi mi bilo žao da ga sruše. Samo se nadam da se nakon svih ovih rušenja ostalih file hosting servisa MF ne napuni sa svakakvim smećem pa da i njega na kraju zatvore. Nek rađe uvedu jednokratne linkove za dowload fajlova (50ak komada max), tek toliko da možemo shareati fajlove sa kolegama sa faxa/posla.

Ne da mi se postavljati doma VPN/FTP server.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
4 godine

nije mi jasno zašto neki studiji ne bi imali vlastiti sharing servis..

ako je dotcom mogao zaraditi sve te silne milijune, onda bi studiji mogli u najmanju ruku zaraditi jednako kao i on.. a to nije mala lova..

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
17 mjeseci
mogo je i t šrot dat svojim korisnicima 250gb u cloudu.
AMD u <3 Intel u C===3
3 godine

Ne mogu isporučiti ni ono za što ih plaćamo (meni je doduše sve ok) a kamo da bi dali nešto besplatno. I još onda ulagati u datacentre. I onda na kraju ispadne debilana ko sa Vipom kad su na priliku obračunavali Homebox promet jer su im serveri bili preopterećeni... Ne hvala. U nekoj drugoj firmi da (Metronet npr.), T-com ni slučajno. Nije to za njih.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
4 godine
Jack Sparrow kaže...

Hah pa naravno da se mediafire neče bojati kad je to američko. Megaupload je po meni bio najbolji, a tek poslje njega mediafire. Pronašli su ameri najbolji način kako da uklone konkurenciju {#}

Kad smo kod konkurencije sad če sigurno iskrsnut, neki novi igrači sa Istoka Rusija ili Kina di Ameri ili EU mogu samo gledat i ništ drugo pa Uplodaj i djeli po starom jel.{#}{#}

http://www.vhnd.com/a-different-kind-of-truth/
3 godine

Hmm... File hosting servis u kini i VPN veza na njega. ISPovi se mogu hebat sa nadzorom prometa u takvoj situaciji...

4 godine
Sum_of_all_fears kaže...

Hmm... File hosting servis u kini i VPN veza na njega. ISPovi se mogu hebat sa nadzorom prometa u takvoj situaciji...

ISP-ovi se niti ne zamaraju s time,{#} osim ak se ne radi o Pedofiliji onda da ali neka piratija bilo koja ili mjuza pa filmovi nema šanse. Njih to ne zanima nikakav nadzor, a niti ih se ne može prisilit da to nadziru i filtriraju tak je rekel EU Sud za ovo naše područje.{#}{#}

http://www.bug.hr/forum/topic/vijesti-by-forumasi/kraj-interneta-kakvog-poznajemo-stigao/136041.aspx?page=0&jumpto=2628981&sort=asc&view=flat

http://www.vhnd.com/a-different-kind-of-truth/
3 godine

Pa nije li megaupload bio kineski?

4 godine
Stvari nisu crno-bijele. Problem Megauploada i Fileservea, Filesonica i ostalih je taj sto su prijavljene fajlove zadrzavali na serverima, sto nisu bili azurni u brisanju i sl. RS posluje drugacije i bar se trudi brisati sve prijavljeno. Osim toga, veterani su u tome i obzirom na tuzbe s kojima su bili suoceni vjerojatno znaju sve rupe koje mogu iskoristiti.
I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
4 godine
Sum_of_all_fears kaže...

Nek rađe uvedu jednokratne linkove za dowload fajlova (50ak komada max), tek toliko da možemo shareati fajlove sa kolegama sa faxa/posla.

Imaš za tu svrhu bolje Iskon Jumbo (free for all). Pošalješ mailom link koji se može skinit 20 puta sa lifetimeom od 10 dana a max. veličina je 700 MB po fileu (moš koliko oćeš fileova zaredom). Dobra upload / download brzina, nema captchi i passworda, imaš direktne linkove itd.

A svrha FHS-a je oduvijek bio piratluk, šta god ko pričao. Legalne namjene imaju ali to je sporedno...

2 godine

rapidshare je bil najbolji. ima najbrzi download, al je problem kaj je prije nekih dve godine moral ukinuti program nagradivanja i vel komplicirani nacin placanja sa rapidima, pa je sve manje linkove bilo na rapidshareu. zato sam i ja prestal kupovati njihove premium accounte.

nakon njih OKe mi je bil hotfile, al fileserve je ipak brzi od hotfilea, pa sam presel na fileserve. a sad je i to ukinuto. nadam se da bu rapidshare se vratil

ima i novost da anonymus postavlja svoj servis koji bu imal servere u rusiji.

http://www.anonyupload.com/

probal sam filesonic, oni su mi uvek nekak stekali sa brzinom. uploading.to su totalno sranje bili. megaupload nisam koristil nikad tak da ne znam zakaj je takva panika nastala. bez njih se more ziveti.

2 godine
Enkidu kaže...
Sum_of_all_fears kaže...

Nek rađe uvedu jednokratne linkove za dowload fajlova (50ak komada max), tek toliko da možemo shareati fajlove sa kolegama sa faxa/posla.

Imaš za tu svrhu bolje Iskon Jumbo (free for all). Pošalješ mailom link koji se može skinit 20 puta sa lifetimeom od 10 dana a max. veličina je 700 MB po fileu (moš koliko oćeš fileova zaredom). Dobra upload / download brzina, nema captchi i passworda, imaš direktne linkove itd.

A svrha FHS-a je oduvijek bio piratluk, šta god ko pričao. Legalne namjene imaju ali to je sporedno...

Ili recimo www.speedyshare.com, nema čekanja, captchi i nema limita na veličinu fajla.

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.1.2012 7:13 (ojpi).
4 godine
mzex kaže...

rapidshare je bil najbolji. ima najbrzi download, al je problem kaj je prije nekih dve godine moral ukinuti program nagradivanja i vel komplicirani nacin placanja sa rapidima, pa je sve manje linkove bilo na rapidshareu. zato sam i ja prestal kupovati njihove premium accounte.

Rapidshare je još uvijek jedan od najboljih.

Sto se tiče plaćanja rapidima, to je malo zbunjujuće, ali zapravo je vrlo jednostavno, kupiš rapida koliko ti treba i pro account ti se produžuje automatski na dan isteka skidajući te rapide koje imaš, znači isto kao i kod drugih, samo ti se account ne produžuje odmah prilikom plaćanja već na dan isteka.

4 godine
mzex kaže...

nakon njih OKe mi je bil hotfile, al fileserve je ipak brzi od hotfilea, pa sam presel na fileserve. a sad je i to ukinuto. nadam se da bu rapidshare se vratil

ima i novost da anonymus postavlja svoj servis koji bu imal servere u rusiji.

http://www.anonyupload.com/

probal sam filesonic, oni su mi uvek nekak stekali sa brzinom. uploading.to su totalno sranje bili. megaupload nisam koristil nikad tak da ne znam zakaj je takva panika nastala. bez njih se more ziveti.

Rapidshare se prije par mjeseci vratio na model plaćanja po vremenu. Od tada linkova ima ko u priči.

A ovo s Anonymousom je fake.

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
5 mjeseci
Meni su najdrazi MediaFire i SoliidFiles
16 mjeseci

Ima zato ludi anoanonymousi, a i kad bi ih sve pogasili opet imamo torrente {#}

2 godine

Nekužim rapidshare kako funkcionira.Uzeo sam sada mjesec dana tj 990 rapida. Sad nekužim jel trebam sad nešto s tim rapidima ili šta.Može netko malo pojasnit kako to sve šljaka??

4 godine
Kill Frenzy kaže...

Nekužim rapidshare kako funkcionira.Uzeo sam sada mjesec dana tj 990 rapida. Sad nekužim jel trebam sad nešto s tim rapidima ili šta.Može netko malo pojasnit kako to sve šljaka??

Ne znam kako je kad prvi put napraviš account, ali kao što sam rekao, kad ga hoćeš produžiti i kupiš te rapide ništa se neće dogoditi, tek na trenutak isteka account-a će ti skinuti rapide i produžiti account

2 godine

Sad vidim da mi je aktivan rapid pro i traje mjesec dana. Nešto je valjda zapelo.Imao sam 990 rapida i kada sam išao uzet taj rapid pro on mi je izbacivao poruku da nemam dovoljno rapida.

Sad je valjd sve sjelo na mjesto i radi.

Sjećam se da su prije bili nešto zajebali pa zakomplicirali stvar. Koliko vidi sad je to po starom tj isto ko na ostalim filehosterima

3 godine

MediaFire.... sto reci, nije da nema ilegalnih sadrzaja ali nikako da nestanu lol, popularan je od strane korisnika ali ima jedan problem (problem u glavama uploadera)...... novac ne mogu zaraditi na downloaderima za razliku od MU-a koji je bio raj za uploadere koji zaraduju na ilegalnim fileovima bas kao i fieserve, hotfile, netload.in, filesonic i sl, jedini problem MediaFire-a je upravo taj (ipak, pojedincima lova nije bitna pa ga rado koriste). Download brzina je uvijek bila zadovoljavajuca za guest usere, sada su se jos ko transfromirali u cloud servis, i to dobar izgleda?

Sto se tice rapidshare-a, uvijek mi je bio nekako mrzak.... pogotovo u zadnje vrijeme, stavim nes na download i kofol pise cirka 300 KB/s, al kako pratim download nekako mi se ne podudara nikako s vremenom skidanja. Izgleda da je limit na 30 KB/s, a ne 300 KB/s....  pfuj!

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.5.2012 7:15 (lovac82).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice