MeeGo na Nokiji N9

poruka: 28
|
čitano: 1.798
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "MeeGo na Nokiji N9".
3 godine
MeeGo na Nokiji N9

prema ovim slikama i ne istice se bas vizuelno...

He who dares, wins
3 godine
RE: MeeGo na Nokiji N9

A i mogli su stavit veću rezoluciju

4 godine
MeeGo na Nokiji N9

640x360 za smartphone koji bi trebao biti novo poglavlje u Nokijinom poslovanju?

Slabo... slabo...

Trebalo bi biti barem 800x480

Tko pod drugim jamu, ja mu mamu.
4 godine
MeeGo na Nokiji N9

"Srebrno kućište s crnom chiclet tipkovnicom i crnim obrubom ekrana neodoljivo podsjeća na prijenosnike jedne kompanije, kojoj Nokia namjerava konkurirati s ovim modelom"

Pa ne znam baš, meni osobno Apple ima puno elegantniji dizajn. Nokijin je malo neugledan i dosta nekako 'tehnički' nastrojen, jednostavno - poslovan.

Gledam te!
3 godine
MeeGo na Nokiji N9

Izgleda oke, reza ajde... tak tak... Bas me zanima taj MeeGo, kako ce se to vrtjeti. A jadna N900, ostat se na Maemo 5... Nokia, sredi se malo! 

3 godine
MeeGo na Nokiji N9

Ruzna tipkovnica, a ovak mi slici na iphone.

Model fashion guru.
2 godine
neaktivan
MeeGo na Nokiji N9

ako nokia nije ni najavila uređaj,otkud bugovci onda žele znati karakteristike,na slash-gearovim stranicama ni na endgadgetu ne piše ništa o tome,a i osim toga,što se dizajna i materijala tiče meni izgleda jako lijepo i izdržljivo,a i što se žalite,ako ne marite za izgled htc-ovih rugoba.A što se tiče appleovog iPhonea,kod ovog modela je funkcionalnost u prvom redu,tj. izdžljivost,konektori i slotovi poput sd slotova i slični faktori.ovo se može baciti s 11. kata i ostalo bi nepštećeno.

4 godine
crovalentin kaže...

.ovo se može baciti s 11. kata i ostalo bi nepštećeno.

S 11. da, al s 12. bi vec bio problem. :D

- Psiho246
4 godine
crovalentin kaže...

ako nokia nije ni najavila uređaj,otkud bugovci onda žele znati karakteristike,na slash-gearovim stranicama ni na endgadgetu ne piše ništa o tome,a i osim toga,što se dizajna i materijala tiče meni izgleda jako lijepo i izdržljivo,a i što se žalite,ako ne marite za izgled htc-ovih rugoba.A što se tiče appleovog iPhonea,kod ovog modela je funkcionalnost u prvom redu,tj. izdžljivost,konektori i slotovi poput sd slotova i slični faktori.ovo se može baciti s 11. kata i ostalo bi nepštećeno.

Na engadgetu piše:

http://www.engadget.com/2010/08/19/nokias-qwerty-slidin-n9-shows-up-in-the-wilds-of-china/

http://www.engadget.com/2010/06/14/nokia-n9-meego-slider-leaks-in-early-video-tease/

http://www.engadget.com/2010/06/25/nokia-n9-or-something-in-the-wild-8-megapixel-camera-america/

Uostalom ovo nije finalni uređaj nego prototip (ali vjerovatno vrlo sličan originalu ako on treba ubrzo na tržište)

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.8.2010 12:57 (Paolo2612).
2 godine
MeeGo na Nokiji N9

Nokia se pali na MacBook Pro Cool

2 godine
neaktivan
Paolo2612 kaže...
crovalentin kaže...

Na engadgetu piše:

http://www.engadget.com/2010/08/19/nokias-qwerty-slidin-n9-shows-up-in-the-wilds-of-china/

http://www.engadget.com/2010/06/14/nokia-n9-meego-slider-leaks-in-early-video-tease/

http://www.engadget.com/2010/06/25/nokia-n9-or-something-in-the-wild-8-megapixel-camera-america/

Uostalom ovo nije finalni uređaj nego prototip (ali vjerovatno vrlo sličan originalu ako on treba ubrzo na tržište)

ne govorim o tome već o rezoluciji ekrana,kameri,bljeskalici i sl.kužiš,a treći link ti je za qwertz n8,samo kažem,osim za kučište i tipkovnicu ne znamo ništa sigurno,i da će se temeljiti na meego platformi

2 godine
neaktivan
MeeGo na Nokiji N9

U svakom slucaju, drugaciji uređaj od Nokie. Mislim da bi ovaj mogao proci puno bolje od N900 koji je inace super samo ga zezaju dimenzije i tezina. Ovaj bi ipak izgleda po tom pitanju mogao biti bolji :))

2 godine
protjeran
MeeGo na Nokiji N9

Već vidim ovo:

Tehničke specifikacije:

...

Masa: 218g

...

Smijeh

4 godine
crovalentin kaže...

ne govorim o tome već o rezoluciji ekrana,kameri,bljeskalici i sl.kužiš,a treći link ti je za qwertz n8,samo kažem,osim za kučište i tipkovnicu ne znamo ništa sigurno,i da će se temeljiti na meego platformi

U prvom linku s engadgeta postoji par slika tog rastavljenog prototipa - vjerovatno su nešto doznali iz toga. Ali  kao što ti kažeš - ništa nije sigurno

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
2 godine
neaktivan
Paolo2612 kaže...
crovalentin kaže...

U prvom linku s engadgeta postoji par slika tog rastavljenog prototipa - vjerovatno su nešto doznali iz toga. Ali  kao što ti kažeš - ništa nije sigurno

taj...nazovimo to smartphone...je pronađen u kini,endgadget tim to nije držao u rukama,pa nije ništa o tome rekao pa se pitam kako bugovci mogu znati o tome više

2 godine
MeeGo na Nokiji N9

Nokija se sve vise i vise popravlja... dosta novih modela ce uskoro na trziste N8,C7,N9....

A meni se svidja i ovaj C6 koji je nedavno dosao :))

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
3 godine
protjeran
MeeGo na Nokiji N9

ne kuzim zasto bi nokia smanjila rezoluciju sa 800x480(n900) na 640x360, ipak su to oba meego uredaja(da, meego redovito izlazi za n900) tako da je ovo downgrade u neku ruku...osim ako ne bude meego nego symbian, onda je ovo neka standardna rezolucija za nokiu

a i ova tipkovnica mi nekako izgleda jeftino, nadam se da se varam

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.8.2010 17:40 (grimyHR).
23 mjeseca
grimyHR kaže...

ne kuzim zasto bi nokia smanjila rezoluciju sa 800x480(n900) na 640x360, ipak su to oba meego uredaja(da, meego redovito izlazi za n900) tako da je ovo downgrade u neku losije ruku...osim ako ne bude meego nego symbian, onda je ovo neka standardna rezolucija za nokiu

a i ova tipkovnica mi nekako izgleda jeftino, nadam se da se varam

Tocno to s rezolucijom mi je prvo palo na pamet pri citanju vijesti, zna li netko za telefon ciji je prethodnik imao ugradjene snaznije komponente? Bit ce da se potkrala greska ili kriva pretpostavka oko ugradjenog ekrana. Sto se tice dizajna i materijala (metal), prst gore! Decentno i mocno

4 godine
MeeGo na Nokiji N9

Ovo vise lici na neku vrstu dumb laptopa nego smart phone

2 godine
neaktivan
luka_cro kaže...

Ruzna tipkovnica, a ovak mi slici na iphone.

reci mi jednu stvar koju imaju nokia n9 i iPhone zajedničko

23 mjeseca
Panta_rei kaže...

Ovo vise lici na neku vrstu dumb laptopa nego smart phone

Bas...Kao da oni droidi i slicne tvorevine izgledaju bolje...

4 godine
Rezistivni ekran i mala razlučivost = fail.
3 godine
protjeran
NEW_MAN kaže...

rezistivni ekran nije fail

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
23 mjeseca
NEW_MAN kaže...

Rezistivni? Cisto sumnjam, tesko da ce od N8 pa nadalje u N seriji postojati takav ekran. Ako taj N9 bude MeeGo. a ne Symbian - zaboravi na malu razlucivost

3 godine
NEW_MAN kaže...

A tko je vama svima ubacio u glavu da je kapacitivni ekran bolji od rezistivnog? Stevo možda?

Meni je puno lakše i ugodnije raditi na rezistivnome ekranu pa vi recite šta hoćete.

Svaki ima svoje prednosti i mane i ovisi na koji su ljudi navikli, nemože se reći da je ijedan od njih gori/bolji.

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
3 godine
xxxxx kaže...

A tko je vama svima ubacio u glavu da je kapacitivni ekran bolji od rezistivnog? Stevo možda?

Meni je puno lakše i ugodnije raditi na rezistivnome ekranu pa vi recite šta hoćete.

Svaki ima svoje prednosti i mane i ovisi na koji su ljudi navikli, nemože se reći da je ijedan od njih gori/bolji.

A čuj, to je zato jer su ljudi uglavnom probali šrot rezisitvne ekrane(tipa lg cookie) i usporedili sa top klasom kapacitivni(ala iphone) i normalno da je razlika nebo i zemlja. Ja sam prije koristio rezistivni na fotoaparatu i bio mi je odličan, sad kad sam prešao na kapacitvni na desire-u taj rezistivni me totalno iritira jer moram pritiskati ekran da bi reagirao...tako da je sve stvar ukusa...

Stoja
2 godine
neaktivan
baš se pitam kakav će biti app store

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.8.2010 14:36 (crovalentin).
3 godine
neaktivan
crovalentin kaže...
baš se pitam kakav će biti app store

To je Linux distra, ne Linux distra kao Android, nego baš prava Linux distra, dakle aplikacije se instaliraju iz repozitorija, a mogu se i rekompajlirati bilo koji open source CLI Linux program.

Sori što obnavljam prastaru temu, ali tek sad sam čuo za Nokiu N9. Sigurno kupujem čim izađe, mislio sam kupiti N900, ali odbila me s premalim ekranom i lošim touch screenom. Nevjerovatno je što se može s tim mobitelima.

Živio Arch! Živio OpenSource! Dolje Microsoft i zapadne robovlasničko-kapitalističko-naftne vrijednosti!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice