Microsoft Hrvatska proveo 112 tajnih kupovina

poruka: 12
|
čitano: 1.738
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Microsoft Hrvatska proveo 112 tajnih kupovina".
3 godine

Bilo bi im pametnije da se pobrinu da se na trzištu nude retail verzije Windowsa 7 po normalnim cijenama umjesto preskupih,nelegalnih i OEM verzija,Microsoft Hrvatska SRAMITE SE!!!!!!!Mršti se

The world is full of people who talk the talk,but how many of us walk the walk?
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.12.2009 10:57 (AjgorR).
4 godine
RE: Microsoft Hrvatska proveo 112 tajnih kupovina
AjgorR kaže...

Bilo bi im pametnije da se pobrinu da se na trzištu nude retail verzije Windowsa 7 po normalnim cijenama umjesto preskupih,nelegalnih i OEM verzija,Microsoft Hrvatska SRAMITE SE!!!!!!!Mršti se

Prvo, retail verzija je uredno u ponudi kod svakog pravog MS partnera.

Drugo, OEM verzija je legitimna verzija koja se moze prodati u tocno odredjenim slucajevima. isto tako, koje to nelegalne MS verzije mozes kupiti od MS-a?!?

Sto se cijena tice, to je drugi par rukava.

3 godine
Old Iggy kaže...
AjgorR kaže...

Drugo, OEM verzija je legitimna verzija koja se moze prodati u tocno odredjenim slucajevima. isto tako, koje to nelegalne MS verzije mozes kupiti od MS-a?!?

Daj mi molim te link nekog "partnera" koji ih ima u ponudi u Hr.Drugo OEM je nelegalno prodavati bez hardvera odnosno smije se samo prodavati uz kupljeno računalo,nisi čitao zadnji Bug?

2 godine
protjeran

Ima u nas kupit retail verziju al moraš čekat barem tjedan dana da je dobiješ i to moraš nagovarat trgovca da je naruči

4 godine
AjgorR kaže...
Old Iggy kaže...
AjgorR kaže...

Daj mi molim te link nekog "partnera" koji ih ima u ponudi u Hr.Drugo OEM je nelegalno prodavati bez hardvera odnosno smije se samo prodavati uz kupljeno računalo,nisi čitao zadnji Bug?

Svaki MS prodajni partner ih ima, samo treba naruciti. Ja kupio u svojoj firmi, recimo. A ako mislis da ces ih naci par stotina na polici u HGspotu, tesko.

Drugo, citaj gore "OEM verzija je legitimna verzija koja se moze prodati u tocno odredjenim slucajevima". Gdje su nestale nelegalne?

Ne citam Bug.

4 godine

Na mojem pakiranju Retail verzije Home Premium piše da je uvoznik Msan grupa. E sad mi nije jasno koja je uloga Microsoft Hrvatska u svemu tome !!

MBO Asus P5Q-Pro (P45) I Proc. Intel C2D E8600 (2x3,33GHz) I RAM OCZ PC8500 (1066MHz) 2x1GB SLI Ready I VGA Nvidia Zotac GTX 260 AMP2 I HDD WD Green 1T I DVD R/W 18x Samsung I PSU Chieftec 55
4 godine
logan kaže...

Na mojem pakiranju Retail verzije Home Premium piše da je uvoznik Msan grupa. E sad mi nije jasno koja je uloga Microsoft Hrvatska u svemu tome !!

U prodaji? Nikakva. Tome sluze partneri.

4 godine
Old Iggy kaže...
logan kaže...

Da, znam da Microsoft ne prodaje direktno, ali tu se baš njega proziva. Mislim da su isključivi krivci ovlašteni partneri, dakle trgovci !!

MBO Asus P5Q-Pro (P45) I Proc. Intel C2D E8600 (2x3,33GHz) I RAM OCZ PC8500 (1066MHz) 2x1GB SLI Ready I VGA Nvidia Zotac GTX 260 AMP2 I HDD WD Green 1T I DVD R/W 18x Samsung I PSU Chieftec 55
4 godine
logan kaže...
Old Iggy kaže...
logan kaže...

Da, znam da Microsoft ne prodaje direktno, ali tu se baš njega proziva. Mislim da su isključivi krivci ovlašteni partneri, dakle trgovci !!

Ovlasten partneri ne moraju biti i maloprodajni trgovci.

S druge strane, oni trgovci koji jesu partneri, a i oni koji nisu direktni partneri vec preprodaju tesko da ce u ovoj situaciji lagere puniti retail windozama.

3 godine

Bolje da počnu prodavati Zune HD, a ne da ga moram naručivati izvana. Njihovim direktorima je Hrvatska odmor sve rade distributori (kad bi se distributorima radilo, a ne samo gledalo kako će munut lovu > retail windows)

3 godine
logan kaže...
Old Iggy kaže...
logan kaže...

ako želi biti ovlašteni partner onda treba svake godine prodati xxx retail verzija windowsa, xxx winmo telefona, xxx MS office ili MS outlooka, MS servera, sharepointa itd. za to se treba brinuti ms hrvatska, a ne pustiti na volju dileru hoće li te poslušati kad ga nazoveš i kažeš ja bi retail windowse, a on kaže imam oem

3 godine
logan kaže...
Old Iggy kaže...
logan kaže...

Ja radim u trgovini i ako bilo koji od naših partnera tj. proizvođača zeli pospješiti prodaju svojih proizvoda onda oni šalju svoje ljude na teren da vide kako su npr. njihovi proizvodi pozicionirani u trgovini,trude se na raznorazne načine motivirati trgovce za prodaju svojih proizvoda,od raznoraznih kataloga i prezentacija što za trgovce što za kupce,ali nijedan od njih ne ponaša se tako bahato kao Microsoft,oni imaju proizvod koji se zove Windows 7 i trebaju se potruditi prije svega da proizvod bude dostupan na trzištu,to je isto kao da kazeš da trgovci trebaju napraviti i ponuditi kupcima npr. Bosch perilice a ne Bosch Hrvatska,oni su ti koji uvoze i skladište i distribuiraju proizvode,osim toga oni bi trebali odrediti preporučenu maloprodajnu cijenu proizvoda kao što svi drugi rade,a ne se ponašati na ovakav način kao da smo mi kreteni kojima se moze uvaliti bilo što,a onda se čuditi razini piratiziranog softwarea,sramota još jednom

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice