Microsoft otvara Outlookov zapis

poruka: 7
|
čitano: 880
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Microsoft otvara Outlookov zapis".
4 godine

Napokon su shvatili da to nisu njihovi podaci nego moji i da nije u redu da ih ne mogu "procitati".

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.10.2009 13:02 (dado).
3 godine
neaktivan
RE: Microsoft otvara Outlookov zapis

podaci jesu tvoji...ali baza nije...

mislim da ti nisu jasni neki osnovni pojmovi o vlasništvu...i da je to bit problema...ne samo tvog...nego i većine korisnika računala...

ako koristiš neki soft...nisi njegov vlasnik...

do something while necrknes
4 godine

U tome svemu treba gledat veću sliku, ne daju oni to samo tako radi fore... daju to zato što tako učvršćuju Windows OS, on im nosi glavnu zaradu, i možda takvim određenim stvarima samo proširiju potražnju za svojim proizvodima. Vidi se samo na onim anketama za Apple tablet kako se to sve radi, uspoređuje itd itd. Ništa nitko ne dobije badava posebno ne od korporacija, sve one imaju svoju računicu zašto rade svaki svoj potez.

4 godine
baaab kaže...

mislim da ti nisu jasni neki osnovni pojmovi o vlasništvu...i da je to bit problema...ne samo tvog...nego i većine korisnika računala...

Pojasni koji su to osnovni pojmovi o vlasnistvu i kako to oni utjecu na otvaranje formata ili ponudu API-ja? Razvoj cisto odluci hoce li se otvoriti (format, API, ...) ili ne. Danas je jasno pravilo u razvoju (gdje imam preko 13 godina iskustva): ili se otvori ili umires.

4 godine

Pročitaj prvi dio bilo koje EULA licence. Onaj dio gdje piše da je softver licenciran na korištenje, ali da tvrtka koja ga je proizvela zadržava vlasništvo nad proizvodom. Na to je baaab mislio.

Naravno da to baš i nema puno veze s otvaranjem formata, to je slobodna volja proizvođača.

A lesson is learned but the damage is irreversible.
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.10.2009 15:21 (D4RKL1NG).
4 godine
neaktivan
dado kaže...

Napokon su shvatili da to nisu njihovi podaci nego moji i da nije u redu da ih ne mogu "procitati".

Naravno da ih možeš pročitati ali ne na svim platformama. A podaci su uvijek tvoji dok ih ne prodaš pa makar bili zapisani u .pst formatu zapisa.

3 godine
neaktivan
dado kaže...
baaab kaže...

Pojasni koji su to osnovni pojmovi o vlasnistvu i kako to oni utjecu na otvaranje formata ili ponudu API-ja? Razvoj cisto odluci hoce li se otvoriti (format, API, ...) ili ne. Danas je jasno pravilo u razvoju (gdje imam preko 13 godina iskustva): ili se otvori ili umires.

...naravno...reci to jobsu Cool

nego...tu se vrti klasična priča...EULA nitko i ne čita...samo se klika next...

a u pozadini...jako malo ljudi primjećuje...od crvene krpe zvane microsoft...koliko se iza krpe nalazi...open source-a...

druga priča su...patenti i vlasništvo...

a koliko gluposti se da pročitati na renomiranim IT portalima...to je za ne povjerovati...ljudi koji sebe smatraju autoritetima...da im se omakne gaf...hajde de...ali pisati članak sa glavnom tematikom traženja zamjerki...gadi mi se...

baš sam sinoć čitao...usporedbu win7...i alata za razvojih koji prate windoze...i lik se sav popljuvao...upirući prstom kako VS 2008 nema potporu za cloud...ne kužim lika...VS2008 je bio debelo izašao...kad je čitava stvar već definirana...i u čemu je problem...VS10 će imati potporu...u čemu je problem?

do something while necrknes
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice