Microsoftovi zaposlenici vole iPhone

poruka: 44
|
čitano: 2.542
|
moderatori: F1-IVO
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Microsoftovi zaposlenici vole iPhone".
2 godine
RE: Microsoftovi zaposlenici vole iPhone

koji idiot

isti dan otkaz i žuti
4 godine

U kojem vi svijetu živite

Ballmer je još dobar, postoji daleko netolerantnijih managera od Ballmera, koji za ovakve stvari daju otkaz

dobar ti je iPhone, izvoli raditi za njih

ništa čudno u poslovnom svijetu

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.3.2010 19:06 (Floki).
2 godine
protjeran
Floki kaže...

Ballmer je još dobar, postoji daleko netolerantnijih managera od Ballmera, koji za ovakve stvari daju otkaz

hmm

Smijeh

Samo su dvije stvari na svijetu beskonačne, svemir i ljudska glupost, samo sto za svemir jos nisam siguran - Albert Einstein
4 godine
dado8 kaže...
Floki kaže...

hmm

Smijeh

A čuj, ja imam slobodu da kupim mob koji hoću, pošto ne radim ni za MS ni za Apple

Samo sam htio reći da je Steve (mislim na debelog) još tolerantan čovjek ako se netko uopće usudi u MS-ove urede uopće donijeti iPhone,

a vidim da se po njihovim uredima da naći iPhonea.

Vjeruj mi, poznajem daleko opakije managere od Ballmera, mogu misliti što bi se desilo kad bi se tomato pojavio na simpa teritoriju ili obrnuto, nije bitno

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.3.2010 19:29 (Floki).
3 godine

Ma kao što pun klinac mircosoftovaca ima iPhone tako i brdo apploeavaca sigurno koristi HTCove winmo uređaje i slično, a podosta njih garantirano ima i jedno i drugo. Zašto bi meni firma u kojoj sam zaposlen nametala što ću ja koristiti?

ne prestajemo se igrati zato što ostarimo, starimo zato što se prestajemo igrati - Flegma
4 godine
nCh! kaže...

Ma kao što pun klinac mircosoftovaca ima iPhone tako i brdo apploeavaca sigurno koristi HTCove winmo uređaje i slično, a podosta njih garantirano ima i jedno i drugo. Zašto bi meni firma u kojoj sam zaposlen nametala što ću ja koristiti?

Ne vjerujem.

Apple je poznat po fanaticima i po tome sto trazi potpunu lojalnost od svojih radnika.

Dao bi se kladit da bi Jobs ne samo otpustio radnika kojeg vidi da ima HTC ili Nokiu, vec bi ga i osamario!

- Psiho246
2 godine

to sam i ja napisao ,da u ured donese nokiju garant bi spušio otkaze,ja sam u to uvjeren

isti dan otkaz i žuti
4 godine
nCh! kaže...

zašto bi ti nametala firma u kojoj radiš što ćeš koristiti?

zato jer živiš od firme u kojoj radiš.

dobrodošao u realni život!

3 godine

Recim da bi bilo jako neugodno pitanje nekome od čelnika kompanije "Zašto koristite tuđi proizvod tj. što fali vašem uređaju da koristite konkurenciju?"

4 godine
wyks kaže...

Recim da bi bilo jako neugodno pitanje nekome od čelnika kompanije "Zašto koristite tuđi proizvod tj. što fali vašem uređaju da koristite konkurenciju?"

ili da preformuliramo pitanje:

"Ako vi sami koristite uređaje od konkurencije, zašto bi itko koristio vaše?"

3 godine
Floki kaže...
wyks kaže...

Ovo bi bilo ravno u glavu. LOL

4 godine
wyks kaže...
Floki kaže...
wyks kaže...

Ovo bi bilo ravno u glavu. LOL

Ili da se Rosandić uslika sa konkurentskim časopisom u rukama.

no chanceNamigiva

4 godine

"Jer mi je ljepši proizvod od konkurencije. Hebiga...  nas je bolji, ali ja sam Emo i volim ljepo, ne funkcionalno."

I'm going woo woo
4 godine
Microsoft ima telefon? OS se ne računa.
Ovo sve bi "imalo smisla" da Microsoft ima svoj telefon na tržištu ali pošto nema onda Ballmer morončina malo pretjeruje. Njega ljudi ne podnose tak da mu ovo nije trebalo.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice