koji idiot
U kojem vi svijetu živite
Ballmer je još dobar, postoji daleko netolerantnijih managera od Ballmera, koji za ovakve stvari daju otkaz
dobar ti je iPhone, izvoli raditi za njih
ništa čudno u poslovnom svijetu
U kojem vi svijetu živite
Ballmer je još dobar, postoji daleko netolerantnijih managera od Ballmera, koji za ovakve stvari daju otkaz
dobar ti je iPhone, izvoli raditi za njih
ništa čudno u poslovnom svijetu
hmm

A čuj, ja imam slobodu da kupim mob koji hoću, pošto ne radim ni za MS ni za Apple
Samo sam htio reći da je Steve (mislim na debelog) još tolerantan čovjek ako se netko uopće usudi u MS-ove urede uopće donijeti iPhone,
a vidim da se po njihovim uredima da naći iPhonea.
Vjeruj mi, poznajem daleko opakije managere od Ballmera, mogu misliti što bi se desilo kad bi se tomato pojavio na simpa teritoriju ili obrnuto, nije bitno
Ma kao što pun klinac mircosoftovaca ima iPhone tako i brdo apploeavaca sigurno koristi HTCove winmo uređaje i slično, a podosta njih garantirano ima i jedno i drugo. Zašto bi meni firma u kojoj sam zaposlen nametala što ću ja koristiti?
Ma kao što pun klinac mircosoftovaca ima iPhone tako i brdo apploeavaca sigurno koristi HTCove winmo uređaje i slično, a podosta njih garantirano ima i jedno i drugo. Zašto bi meni firma u kojoj sam zaposlen nametala što ću ja koristiti?
Ne vjerujem.
Apple je poznat po fanaticima i po tome sto trazi potpunu lojalnost od svojih radnika.
Dao bi se kladit da bi Jobs ne samo otpustio radnika kojeg vidi da ima HTC ili Nokiu, vec bi ga i osamario!
to sam i ja napisao ,da u ured donese nokiju garant bi spušio otkaze,ja sam u to uvjeren
zašto bi ti nametala firma u kojoj radiš što ćeš koristiti?
zato jer živiš od firme u kojoj radiš.
dobrodošao u realni život!
Recim da bi bilo jako neugodno pitanje nekome od čelnika kompanije "Zašto koristite tuđi proizvod tj. što fali vašem uređaju da koristite konkurenciju?"
Recim da bi bilo jako neugodno pitanje nekome od čelnika kompanije "Zašto koristite tuđi proizvod tj. što fali vašem uređaju da koristite konkurenciju?"
ili da preformuliramo pitanje:
"Ako vi sami koristite uređaje od konkurencije, zašto bi itko koristio vaše?"
Ovo bi bilo ravno u glavu. LOL
Ovo bi bilo ravno u glavu. LOL
Ili da se Rosandić uslika sa konkurentskim časopisom u rukama.
no chance
"Jer mi je ljepši proizvod od konkurencije. Hebiga... nas je bolji, ali ja sam Emo i volim ljepo, ne funkcionalno."
Ovo sve bi "imalo smisla" da Microsoft ima svoj telefon na tržištu ali pošto nema onda Ballmer morončina malo pretjeruje. Njega ljudi ne podnose tak da mu ovo nije trebalo.