Windfire?
Sviđa bi se novi Wildfire, konačno je malo "odrastao" i ako ce se u slobodnoj prodaji naci kod naših operatera za 1800kn kao prethodnik, mislim da bi ga mogao ubost... Samo tko ce se dočekati 9-11mj kada dođe kod nas...
Kao vlasnik Desire-a, mogu da kazem da sam se razocarao HTC-ovom ponudom u bliskoj buducnosti, kad se rezimira sajam u Barseloni. Galaxy S2 ce biti telefon bez premca, za ovu godinu sigurno, a mozda i dalje. Htjeo to neko da prizna ili ne.
Izgleda da su ostali bez ideja ili cekaju da konkurencija pokaze sta ima pa da oni naknadno predstave nesto extra.... ali u to slabo vjerujem.
nitko ne spominje rezu novog wildfirea, samo veličinu :(
A obzirom da rade najkvalitetnije telefone ne treba im ništa "fancy". Osobno mi je bitnije da je kvalitetno.
Kao vlasnik Desire-a, mogu da kazem da sam se razocarao HTC-ovom ponudom u bliskoj buducnosti, kad se rezimira sajam u Barseloni. Galaxy S2 ce biti telefon bez premca, za ovu godinu sigurno, a mozda i dalje. Htjeo to neko da prizna ili ne.
Izgleda da su ostali bez ideja ili cekaju da konkurencija pokaze sta ima pa da oni naknadno predstave nesto extra.... ali u to slabo vjerujem.
Nije ovo sve, na ljeto bi HTC trebao predstaviti nove modele...
Novi tablet i mobitele, tamo oko 5.-6. mjeseca
Twitter: @bmarasovic ||| Ne postoji najbolji mobitel. Postoje samo mobiteli koji vam se sviđaju više ili manje... :)
QVGA 320 x 480
a prethodnik je imao 240 x 320 također na 3,2" pa uze više proca 600mhz i više rama 512 uz android 2,3 čini vrlo solidan mob.

No bojim se da će Galaxyu S2 biti paprena cjena! Nesmijemo zaboraviti da je i Sony Ericsson napravio prilično dobar uređaj Arc!
Top tri modela za ovu godinu su sigurno Sam. I9000 i i9100 te SE. Arc
Pa jel Desire S ima procesor od 1.2 ili 1.0 GHz, negdje sam čitao jedno negdje drugo!?
Nije ovo sve, na ljeto bi HTC trebao predstaviti nove modele...
Novi tablet i mobitele, tamo oko 5.-6. mjeseca
Super, samo neka izbacuju novi model svaka 4 dana, pa ce i ovi sa desireom S docekati redovan update--NOT
HTC gubi utrku. Okoristili su se ranim izbacivanjem mobitela na Androidu, ali vidim da to sad i nije to, ka šta bi Gibo reka.
If creativity is a field, copyright is the fence.
QVGA 320 x 480
a prethodnik je imao 240 x 320 također na 3,2" pa uze više proca 600mhz i više rama 512 uz android 2,3 čini vrlo solidan mob.
Znaci li to da je reza kao na - "Iphonu 3GS - Display with 480-by-320 resolution - " ?
tj. kvaliteta ekrana, gledao sam recenzije Wildfirea i isao sam ga pogledati u vip, mob je super samo sto je ekran ko na mome SE iz 2007. :(
QVGA 320 x 480
Znaci li to da je reza kao na - "Iphonu 3GS - Display with 480-by-320 resolution - " ?
tj. kvaliteta ekrana, gledao sam recenzije Wildfirea i isao sam ga pogledati u vip, mob je super samo sto je ekran ko na mome SE iz 2007. :(
da, ovaj stari wildfire ima manu niske rezolucije, moja bivša nokija sa 2.2 inča je imala toliko, sada napokon i to ispravljaju i mob će biti prva liga za nezahtjevne ljude :D
A obzirom da rade najkvalitetnije telefone ne treba im ništa "fancy". Osobno mi je bitnije da je kvalitetno.
HTC radi "najkvalitetnije" telefone ?? Buahhahaha ... upišaću se od smija .... u kojoj konkurenciji najkvalitetnije ? Možda ako ih usporediš sa LG-jem, Huawei-jem i ... hmm, možda Sagemom i Motorolom od prije 10 godina ... Kad se sjetim onih T-Mobile SDA, MDA i kako su se već zvali koje je radio HTC, nakon par mjeseci korištenja su izgledali kao da su ih spasili iz ruševina WTC-a :) :) Stavljat HTC u istu rečenicu sa SE ili Nokiom, pa čak i Samsungom po pitanju kvalitete (u istom cjenovnom razredu, naravno) je smiješno.
HTC radi "najkvalitetnije" telefone ?? Buahhahaha ... upišaću se od smija .... u kojoj konkurenciji najkvalitetnije ? Možda ako ih usporediš sa LG-jem, Huawei-jem i ... hmm, možda Sagemom i Motorolom od prije 10 godina ... Kad se sjetim onih T-Mobile SDA, MDA i kako su se već zvali koje je radio HTC, nakon par mjeseci korištenja su izgledali kao da su ih spasili iz ruševina WTC-a :) :) Stavljat HTC u istu rečenicu sa SE ili Nokiom, pa čak i Samsungom po pitanju kvalitete (u istom cjenovnom razredu, naravno) je smiješno.
ocito nemas veze, pa ti je oprosteno!!!
Desire S. To je moj slijedeći mobitel kad mi crkne Desire :-). Ima sve što i Desire + brdo memorije (da više ne kemijam po a2sd+ i custom romovima) + prednja kamera.
Rezolucija Wildifre S i Salse bi trebala biti 480x320 prema gsmarena..
Uz veću rezluciju WfS donosi i wi-fi n, 512 rama (384), bt 3.0 i par sitnica..
Salsa u odnosu na WfS ima 3.4" ekran (3.2), prednju kameru, te je nešto teža..
I naravno onu "F" tipku..
Sad ću se malo igrati pa pogađati cijenu za RH:
Wildfire S 2000kn
Salsa 2500kn
S tim da treba napomenuti da Desire S ima novu generaciju cipseta s novom brzom grafickom, isto ko u Desire HDu, koristi Adreno 205, 4 puta brzi od graficke u orginalnom Desireu.
Ja imam T-Mobile MDA Vario IV iliti HTC Touch Pro. Već mu je 2 godine i par mjeseci još uvijek je kao nov, osim par ogrebotina jer je pao nekoliko puta.
Zaista si trol, čestitam na ekstra glupom postu.
Desire S predobro izgleda, veličinom zadnje kaj bi kupio, sve ostalo veće od njega je jednostavno preveliko za mob...
Desire S izgleda isto kao i moj stari HTC HD
Mogli su i dual core ugurat unutra!!
I sto ces s dual-core?
Tjerat Crysis?
A trajanje baterije sat vremena...
Pa moj Desire na 1GHz (a isprobavam i manje) radi super, sve igre rade fluidno, kog ce ti vraga vise?
Treba poraditi na trajanju baterije, bar 2-3 dana, a ne na procesoru. Tj. smanjit potrosnju procesora i ekrana.
Twitter: @bmarasovic ||| Ne postoji najbolji mobitel. Postoje samo mobiteli koji vam se sviđaju više ili manje... :)
I sto ces s dual-core?
Tjerat Crysis?
A trajanje baterije sat vremena...
Pa moj Desire na 1GHz (a isprobavam i manje) radi super, sve igre rade fluidno, kog ce ti vraga vise?
Treba poraditi na trajanju baterije, bar 2-3 dana, a ne na procesoru. Tj. smanjit potrosnju procesora i ekrana.
LeeDroid 2.3d - Radio 32.54.00.32H - 5.14.05.17
bez SetCPU sa jako korisnim programom Green Power (sa Marketa)
2 dana 5 sati i jos malo baterije 8% sa normalnim korištenjem
slika u privitku
Ja imam T-Mobile MDA Vario IV iliti HTC Touch Pro. Već mu je 2 godine i par mjeseci još uvijek je kao nov, osim par ogrebotina jer je pao nekoliko puta.
Super, drago mi je radi tebe, ali ja sam ih isto tako imao nekoliko po uredu koji su bili u stanju raspada nakon manje od godine dana korištenja, ne znam točno koji model, onaj koji je imao tipkovnicu na izvlačenje. Sad smo ih rashodovali jer ih nitko više nije htio koristit. Ako ti stvarno koristiš WinMo mobitel dvije godine i par mjeseci, svaka čast, to se zove ljubav :) :)
E da, da ne zaboravim - trol te napravio.
A ja to radim kad je meni potrebno i ne zelim da mi se WiFi automatski pali cim upalim ekran. SetCPU mi isto ne moze stetiti ako mi smanji frekv. na minimum (128 kod mene) kad ugasim ekran. Ili mi smanji frekv. na npr 500-600 kad baterija padne ispod 40%.
Probat cu stavit taj RADIO, a mozda je i do ROMa (GingerVillain)...
Enivej, bolje da se prebacimo u Desire temu, da ne offtopicarimo ;)
Super, drago mi je radi tebe, ali ja sam ih isto tako imao nekoliko po uredu koji su bili u stanju raspada nakon manje od godine dana korištenja, ne znam točno koji model, onaj koji je imao tipkovnicu na izvlačenje. Sad smo ih rashodovali jer ih nitko više nije htio koristit. Ako ti stvarno koristiš WinMo mobitel dvije godine i par mjeseci, svaka čast, to se zove ljubav :) :)
E da, da ne zaboravim - trol te napravio.
A sto vi radite s tim mobitelima? Tucete orahe (kokosove)???
Super.
A baterija će im trajat sat vremena