hahah mogli su barem i sliku stavit a ne od crossfirea (mw1)
I onda se pitamo zašto se igre rade prvenstveno za konzole, a ne za PC...
I onda se pitamo zašto se igre rade prvenstveno za konzole, a ne za PC...
Sigurno je i cijena imala neki utjecaj na to...
Da,a kao do izlaska PS3-ojike se nisu konzole mogle piratizirati.Ili pak staviti famozni čip.
A za očekivati je da če se igra koja obara rekorde u prodaji(ORGINAL) obarati rekorde i u piratizaciji.
No ništa se ne brinite izdavači su DOOOOOBRO zaradili.Jer da nisu nebi se hvalili.
ljudi ja sam ovdje novi,i skinuo sam ga s interneta ali mi neće,pojavi se 1155 error......not found.....
što to predstavlja i mogu li problem riješiti ???
Unaprijed vam punooo hvala
Ni 10% tih koji su skinuli pirata ne bi kupilo original. Oni koji su mislili kupiti original ti su ga kupili jer se COD i tako kupuje zbog multiplayera. SP definitivno ne vrijedi tih 400kn.
ljudi ja sam ovdje novi
i ocigledno nisi procitao pravila foruma...
ja osobno za ove igre sa ljestvice nebi dao niti 10 kuna, a još manje trošio prostor na hard disku.
Ipak je MW2 bila jedna od najiscekivanijih igara 2009. godine. Moglo se pretpostaviti da ce se dosta skidati preko torrenta, sigurno je dobar dio njih skinulo da vidi hoce im se igra svidjeti bez dedicated servera, onima kojima se svidjela vjerojatno su je kupili, onima kojima nije ostali na piratskoj verziji i to je to.
Uglavnom, ja mislim da je izostanak dedicated servera dobrim dijelom zasluzan za ovako velik broj downloada preko torrenta.
Ipak je MW2 bila jedna od najiscekivanijih igara 2009. godine. Moglo se pretpostaviti da ce se dosta skidati preko torrenta, sigurno je dobar dio njih skinulo da vidi hoce im se igra svidjeti bez dedicated servera, onima kojima se svidjela vjerojatno su je kupili, onima kojima nije ostali na piratskoj verziji i to je to.
Uglavnom, ja mislim da je izostanak dedicated servera dobrim dijelom zasluzan za ovako velik broj downloada preko torrenta.
Da igra ima dedicated servere i više puta bi se skinulo,jer bi svi mogli igrati na piratskim DS za dan-dva.IWNET je malo kompliciraniji(da ima DS možda bi je i ja skinuo)
Ma jedino zašto ga ja nisam uzeo je nemogucnost dedicated servera...
hahah mogli su barem i sliku stavit a ne od crossfirea (mw1)
poptisujem
Svjedno se može igrati MP sa piratom. A hackova za igru na bacanje. A nema admina da bana kretene. Eto im VAC protected serveri - ništa bolje od pb - na dedicate serveru je barem admin banao varalice, a tu sad ne možeš ništa varalici.
i eto njihova zastita je vrlo efikasna...Bas me zanima sto ce poduzeti sada...
Pa naravno kad igra traje nekid 5 sati (singleplayer) a multiplayer je ionako nikakav, i kosta 500kn. Pa ljudi moji, nismo mi poludili da to placamo suhim zlatom. Da je 200kn ajde ali 500kn je zaista pretjerivanje.
Igra košta US$50. od kuda sada 500Kn?? Ako koga zanima šef OnLive usluge prikazuje kako se dijeli torta od zarade (28. minuta prezentacije)
http://www.engadget.com/2009/12/30/onlive-shows-off-ui-and-iphone-use-in-marathon-tech-demo-video/
igra košta 60$
igra košta 60$
ma i to je preskupo za jednu igru,ja bih si dobro promislio da košta 100kn a kamoli više...
uostalom za što plaćam internet nego da ga koristim.
Neka i treba ju piratizirati, kada ju nisu znali "ispolirati" nego ju upropastili, točnije MP...
igra kosta 60 eura. Nemoj te gledati na americke cijene. Isto tako onda mozete pogledati za koju bagatelu se igra prodaje po dalekom istoku...
Sami su si krivi za ovu piratizaciju... Iskreno ne dam im pare za igru, iako posjedujem sve i jedan prijasnji cod orginal. Probao sam i MP ( posudio od jarana steam) ali jednostavno igra je napravljena za konzole. Igra uopce nije ciljana na hardcore codase, jer su tada mahom odrasli ljudi kojima se nece svidjeti novi cod a i ne moze se napraviti takva igra. U prevodu starog codasa vishe nisu mogu pridobiti, jer u protivnom moraju da isporgramiraju igru koja ce nadmasiti cod1 a to jednostavno nije moguce. Stoga je ocigledna odluka IW a da ide na konozle jer svi znamo ko kupuje konzole i igra na konzolama a ko igra na PC u igre. Ukoliko naprave barem jos 2 nastavka ( a sigurno je da hoce) opet ce sada ovi igraci koji sada vole cod6 kukati na novi cod9 isto kao sto mi sada cod1/cod2 igraci kukamo na cod6.
Narod krade gdje može i čezne za poštenim političarima.
Neka i treba ju piratizirati, kada ju nisu znali "ispolirati" nego ju upropastili, točnije MP...
Pojasni mi,molim te.
-Oprostite na duplom postu
,molim Modove da izbrišu ovaj post.
Rekli su MP je "sigurniji". Po čemu je tako siguran baš i ne znam ambotovi, esp, wallhackovi se mogu prelagano naći a tko god ih koristi nitko mu ne može ništa. Onda onaj matchmaking servis je jadan nakon svake runde moraš čekati, nema auto-balance opcije, nema vote kick. Uglanom nekome je važna samo grafika pa zbog toga se divi ovome smeću. Moram reći da mi je Call of duty 2 bolji od ovoga a kamoli COD 4 ili COD 5.
Nova oružija -VAU effekt samo jer i noobovi mogu s njima - uzmeš dve kubure i ajmo.
jedno pitanje za naxeema,dali bi ti dao za igru 400kn da je ne misliš igrat u mp nego samo(kao ja) odigrat sp 2-3 puta? molio bi da mi se odgovori na ovo pitanje
Igrao sam COD2 i COD4 na lokalnom wifi serveru i to je bio gušt. Tko je probao varat ban i doviđornjo.
Inače, ne igram više gotovo ništa, ali da si i želim zaigrat ne bih dao ni kune za MP kad postoji besplatni Doom, Quake 3 live koji opcijama i normalnom ekipom šije ostale multiplayerom ;) Ne zanimaju me efekti već igrivost i dobri protivnici bez hack-anja.
Rekli su MP je "sigurniji". Po čemu je tako siguran baš i ne znam ambotovi, esp, wallhackovi se mogu prelagano naći a tko god ih koristi nitko mu ne može ništa. Onda onaj matchmaking servis je jadan nakon svake runde moraš čekati, nema auto-balance opcije, nema vote kick. Uglanom nekome je važna samo grafika pa zbog toga se divi ovome smeću. Moram reći da mi je Call of duty 2 bolji od ovoga a kamoli COD 4 ili COD 5.
Nova oružija -VAU effekt samo jer i noobovi mogu s njima - uzmeš dve kubure i ajmo.
VAC je bolji bar 200 puta od pb, ali banaje sa zakasnjenjem, to mu je jedina mana. A to sto ti nemas pojma i pricas o outdate-anom VAC-u na krekanim starim verzijama igre to je druga stvar. Bar probaj nesto pa onda blati...
Pa cisto logicno bi bilo da najiscekivaniji naslov sezone bude i najskidaniji na torrentima.A novcano izdavac zasigurno nije zakinut jer je zbog stare slave ubro finu lovu od prednarudjba.A sad multiplayer nebi komentiro.Single je stvarno sraman.Cemu uopce izdat single u ovom ak im je ciljana skupina multiplayer nek budu ko battlefield ili ko quake jedan za single jedan multiplayer.Ovo prodat po singleplayer iskustvo je sramno.Znam da single polagano izumire ali sta ces meni jos uvije kgust igrat single 50 sati ko nekad half-life pa i hl2 a i cod jedinica je bila pristojan single sa dodatkom mp-a.A ono konzloasko tapkanje u igrici necu ni komentirat di se u odredjenim trenucima stiscu gumbi mogli su to u pc verziji izbaciti.Po meni najvece razocaranje sezone
Ma neću blatiti tvoj sveti gral. A tko kaže da nisam igrao orginal. Mom frendu je sada žao jer je potrošio tu lovu kad se vara na veliko. A tko voli hvaliti krepanog konja- slobodno.
i eto njihova zastita je vrlo efikasna...Bas me zanima sto ce poduzeti sada...
ama baš ništa. pare su pokupili idu dalje...