Modern Warfare 2 najviše piratiziran

poruka: 52
|
čitano: 6.011
|
moderatori: F1-IVO
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Modern Warfare 2 najviše piratiziran".
3 godine

Ma dovoljno je pogledat stručno mišljenje Bugovaca u ovom trenutnom broju Buga, MW2 ne da nije igra godine nego čak nije ni FPS godine, tako da je stvar jasna. Dobro, titulu igre godine mu ja svakako ne bih dao, ali mislim da je igra zasluzila biti FPS godine, ako nista drugo barem zbog SP-a, jeste kratak ali sladak. No vjerojatno je prevagnio MP koji je stvarno previse ogranicen i okrljastren.

No zato ce igra odnijeti titulu GOTY u ovom izboru najbolje igre 2009. na Bug forumu.

Evo idem tamo sada, pa cu objaviti konacne rezultate. :)

http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
2 godine

vidim sad tu neke stvari tipa : ne vrijedi ni sto kuna..... ali ne moze se to tako gledati   ==- oni su puno ulozili u igru, no malo su previse ocekivali, 

-ja sam siguran da oni imaju DS negdje na polici i sam cekaju da ga bace van..... 

MOJ AVARTAR = JAMES HATFIELD lool
3 godine
RE: Modern Warfare 2 najviše piratiziran
GRDI-146 kaže...

-ja sam siguran da oni imaju DS negdje na polici i sam cekaju da ga bace van..... 

Ja sam više siguran da umjesto DS-a na policama imaju prepaid mjesečne bonove koje će jednog dana izbacit kako su krenuliNeodlučan

2 godine
neaktivan
GRDI-146 kaže...

vidim sad tu neke stvari tipa : ne vrijedi ni sto kuna..... ali ne moze se to tako gledati   ==- oni su puno ulozili u igru, no malo su previse ocekivali, 

ovo sigurno mene ide...  nisam rekao da ne vrijedi ni sto kuna,dapače vrijedi tih 400kn ali samo za onog koji će se naigrati i opravdati novce koje je dao za igru,ja budem odigrao samo sp 2-3 puta pa mi se ne isplati dat novce kad plaćam ovom t-comu 180 kn mjesečno,inače nemam novaca i ne kupujem igre po 400kn samo da bi se 4-5h igrao.

3 godine

Ma mislim da nitko ne bi potrošio bilo kakve pare da odigra par sati i gotovo. Al ako znaš da ćeš igru igrat stalno i znaš da je igra kvalitetna i da ti se sviđa, onda to i nije toliko puno pogotovo ako ćeš igrat igru i više od godinu dana.

4 godine
neaktivan
Ačx kaže...
GRDI-146 kaže...

ovo sigurno mene ide...  nisam rekao da ne vrijedi ni sto kuna,dapače vrijedi tih 400kn ali samo za onog koji će se naigrati i opravdati novce koje je dao za igru,ja budem odigrao samo sp 2-3 puta pa mi se ne isplati dat novce kad plaćam ovom t-comu 180 kn mjesečno,inače nemam novaca i ne kupujem igre po 400kn samo da bi se 4-5h igrao.

u redu to, ali zar ne misliš da nije fer da ti NE PLATIŠ nečiji RAD, TRUD, i sl.

uostalom, ako ju nećeš igrati, uzmi demo pa se izigraj na demo-u.

Također, ako nemaš novaca za igru od 400kn, zašto ju moraš imati? ako nemaš novca za ferrari-nećeš ga kupiti, ako nemaš novca za quadcore- nežeš ju kupiti.

A i, zašto igru moraš imati čim izađe na police? evo gledam, cod waw se sada pred kraj godine na steamu mogao nabaviti 50% jefitinije od uobičajene cijene. a ionako cijena svake igre padne nakon prvih par mjeseci.

zašto ne možeš platiti samo "key" od igre? skineš ju preko torrenta i onda igraš plaćenom licencom. takva licenca košta do 150kn za novije igre (cijene se uglavnom kreću oko 100kn)

nije stvar da ti (ne samo ti, nego i svi takvi koji traže razloge zašto su pirati) nemaš novca, nećeš se izigrati (kad smo već  auta, prodavač te ne pita hoćeš li ti godišnje prelaziti 10.000km ili 110.000km) ili neki treći razlog. prava istina je da na svaki način želiš izbjeći plačanje. pa makar svjesno kršio zakon. to je nažalost praksa na balkanu, a ovo je samo jedan od mnogih banalnih primjera da hrvati ne pripadaju europi-nego balkanu.

toliko od mene.

Djevojke postaju žene kada duboko u sebi osjete dovoljno čvrst razlog za to.
2 godine

zašto mi je ova vijest poznata odnekud?

a onda sam se probudio...
4 godine
crazy_luđak kaže...

I sto je pjesnik htio reci?

4 godine
puma1400 kaže...
Ačx kaže...
GRDI-146 kaže...

u redu to, ali zar ne misliš da nije fer da ti NE PLATIŠ nečiji RAD, TRUD, i sl.

uostalom, ako ju nećeš igrati, uzmi demo pa se izigraj na demo-u.

Također, ako nemaš novaca za igru od 400kn, zašto ju moraš imati? ako nemaš novca za ferrari-nećeš ga kupiti, ako nemaš novca za quadcore- nežeš ju kupiti.

A i, zašto igru moraš imati čim izađe na police? evo gledam, cod waw se sada pred kraj godine na steamu mogao nabaviti 50% jefitinije od uobičajene cijene. a ionako cijena svake igre padne nakon prvih par mjeseci.

zašto ne možeš platiti samo "key" od igre? skineš ju preko torrenta i onda igraš plaćenom licencom. takva licenca košta do 150kn za novije igre (cijene se uglavnom kreću oko 100kn)

nije stvar da ti (ne samo ti, nego i svi takvi koji traže razloge zašto su pirati) nemaš novca, nećeš se izigrati (kad smo već  auta, prodavač te ne pita hoćeš li ti godišnje prelaziti 10.000km ili 110.000km) ili neki treći razlog. prava istina je da na svaki način želiš izbjeći plačanje. pa makar svjesno kršio zakon. to je nažalost praksa na balkanu, a ovo je samo jedan od mnogih banalnih primjera da hrvati ne pripadaju europi-nego balkanu.

toliko od mene.

Hm interesantno u najmanju ruku...

Protivi se pirateriji igara a onda u drugom dijelu posta pominjes nabavku Keya igre. Ili nisi upucen ili ne znas pak, ali ako kupujes key za 100 tinjak kuna znaj da opet lovis u mutnom, ili su keyevi ukradeni ili su iz neke regije gdje ti nije mjesto...dakle, opet ne kupujes legalno igru. Nijedan publisher niti develeoper ne prodaje samo keyeve za igru. To ne postoji, nego opet neki love u mutnom i zaradjuju pare na tudjim ledjima. Tako da ako kupujes taj key jos vishe zapravo stetis izdavacu igre, jer kod pirata kupujes za 30 tak kuna igru ili pak skidas sa neta za djabe, dok to za key ( piratu) placas masnu lovu koji opet developer nece vidjeti...

2 godine

Mogao bih se opkladiti da si ti sebi kupio jedan takav key.Cool

4 godine

IW diktira gdje ce kakve cijene biti. Ako su za Kinu odredili cijenu od 100kn i ti se nekim slucajem nadjes tamo, odsetas u ducan i kupis igru onda taj novac ide IW-u. To ne bi smjelo biti mutno nego kristalno jasno, a zasto nije tako meni nije jasno

Every time two people have sex, an angel gets a boner
4 godine
neaktivan
Moncho kaže...

Hm interesantno u najmanju ruku...

Protivi se pirateriji igara a onda u drugom dijelu posta pominjes nabavku Keya igre. Ili nisi upucen ili ne znas pak, ali ako kupujes key za 100 tinjak kuna znaj da opet lovis u mutnom, ili su keyevi ukradeni ili su iz neke regije gdje ti nije mjesto...dakle, opet ne kupujes legalno igru. Nijedan publisher niti develeoper ne prodaje samo keyeve za igru. To ne postoji, nego opet neki love u mutnom i zaradjuju pare na tudjim ledjima. Tako da ako kupujes taj key jos vishe zapravo stetis izdavacu igre, jer kod pirata kupujes za 30 tak kuna igru ili pak skidas sa neta za djabe, dok to za key ( piratu) placas masnu lovu koji opet developer nece vidjeti...

taj novac opet ode u ruke izdavaču igre. pročitaj što AA-d00d kaže. kad kupujem kod pirata, onda izdavač UOPĆE ne dobije novac. a kad kupujem key, onda izdavač ipak dobije novac. jer key= licenca za igru. ja kad kupujem igru, ne kupujem cd ili dvd, već plaćam taj ključ koji "otključava" igru. ako misliš da ne prodaju samo keyeve , zašto je onda moguće skinuti igru sa službene stranice, i platiti im key ? ili,da te pitam, kako STEAM radi ? i njemu slični servisi ?  ne trabunjaj o nećemu o ćemu pojma nemaš.

bugson kaže...

Mogao bih se opkladiti da si ti sebi kupio jedan takav key.Cool

dosad još nisam.

AA-d00d kaže...

IW diktira gdje ce kakve cijene biti. Ako su za Kinu odredili cijenu od 100kn i ti se nekim slucajem nadjes tamo, odsetas u ducan i kupis igru onda taj novac ide IW-u. To ne bi smjelo biti mutno nego kristalno jasno, a zasto nije tako meni nije jasno

Djevojke postaju žene kada duboko u sebi osjete dovoljno čvrst razlog za to.
2 godine

nemojte se muciti oko tih novaca odite na ovu stranicu i skinite besplatno http://www.gamestorrents.com/eng/

karlo.malbasic
2 godine
protjeran

odakle vam informacija da je najviše piratiziran...

na cijelom netu ja sam uspio nač samo jednu piratiziranu verziju mw2 i to od razora.... dok neki crysis ima mali milion piratskih izdanja

možda je najviše skinuta piratska verzija...

2 godine
protjeran
Luka kaže...
crazy_luđak kaže...

I sto je pjesnik htio reci?

hahahahahaha

Kada nesto ne trebas doc ce kada trebas nece doc....
2 godine
protjeran

I dalje su zaradili miljardu dolara. Toliko o tome da su proizvođači veliki gubitnici zbog piratiziranja.

A da ne pričamo o precjenjenosti njihovih proizvoda.

Prepolovit ću pučanstvo jer ne volim kretene
2 godine

sto se mene tice ja sam je vec presao igrica mi je dobra ali nekako ima premalo levela tako da bas i nisam odusevljen zbog toga a cak i ne vrijedi 500 kn ili malo manje koliko vec.

karlo.malbasic
4 godine

A da si igrao multiplayer mozda bi ti i vrijedilo tih 499,99knNamigiva

Ali slazem se donekle u vezi cijene, paprena jeŠutim ali zato postoje jefiniji nacini da se dodje do original keya.

Every time two people have sex, an angel gets a boner
2 godine

ma nisam jos probao u multiplayer imam mislio sam probati ali trebam prvo nesto do steam-a da napravim pa cu igrati.

karlo.malbasic
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.2.2010 10:38 (rocko9).
2 godine

ja platia 400 kuna i nisan požalija!

Chuck Norris se ukaza Gospi!
2 godine

pokusavao sam ali neznam kako pise da trebam biti logiran u steam ja jesam ali treba jos nesto napraviti neznam sta jos no znam ja tko to moze pa ce mi on namjestitiCool.

karlo.malbasic
2 godine
rocko9 kaže...

sto se mene tice ja sam je vec presao igrica mi je dobra ali nekako ima premalo levela tako da bas i nisam odusevljen zbog toga a cak i ne vrijedi 500 kn ili malo manje koliko vec.

teško da ima premalo lvla, imaš 70 levelax10prestigea=700levela...još otključavanje raznih emblema i titlova plus kamuflaže i attachmenti az oružje...definitivno ima poslaBelji se

a onda sam se probudio...
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice