Kladim se da će Apple prekopirat stvar.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Odličan način da se iskoristi talent, poboljša softver i možda čak uštedi nešto novca.
Vidim da je na thank you listi jedan čovjek s kojim radim jedan projekt. Zanimljivo, nije mi ništa rekao.
Vidim da je na thank you listi jedan čovjek s kojim radim jedan projekt. Zanimljivo, nije mi ništa rekao.
Očito mu nije do hvalisanja, ili nije dobio pare.
Ako se zna da se sigurnosni propusti na crnom tržištu prodaju za minimalno $10k onda je Googleova ponuda smiješna.
Ako se zna da se sigurnosni propusti na crnom tržištu prodaju za minimalno $10k onda je Googleova ponuda smiješna.
Zašto bi bila smiješna..
Ovako imaš potpuno legalni novac...
Zašto bi bila smiješna..
Otkad prodavanja informacija za novce nije legalno???
Zašto bi bila smiješna..
A od kad je "crno tržište" legalno?
Sve je legalno.
Nelegalnost je relativna.
3133.70 = eleet (elite) hakerska brojka 
Zašto bi bila smiješna..
A od kad je "crno tržište" legalno?
Znaci novinske agencije koje prodaju vijesti su takoder ilegalne? Tko kaze da se informacije prodaju samo na nekom crnom trzistu?
Ako ja nesto znam i tebi bi ta informacija bila korisna s kojim razlogom bi ti je dao besplatno, tj. nebi je naplatio?
Kladim se da bi mogao napraviti slicno i M$ , a Google je car, inace Chrome je open-source i to je dokaz da ce biti jedan od najsigurnijih browsera danasnjice (i zbog ovog poticaja).
Kladim se da bi mogao napraviti slicno i M$ , a Google je car, inace Chrome je open-source i to je dokaz da ce biti jedan od najsigurnijih browsera danasnjice (i zbog ovog poticaja).
Naravno: http://www.bug.hr/vijesti/najvise-opasnih-propusta-chromeu/105025.aspx