- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
A ne znam kako bi drugačije postigli 3D efekat..
Meni se čini da bi te dvije kamere na poklopcu mogle služiti praćenju okoline i postizanju 3D efekta..
2 kamere na poklopcu sluze za fotografiranje i snimanje u 3D-u
Koj cemu K* Dvije kamere xD! ! !
pa to bas i nije neki 3d.. to znaci da onda i ipod touch/ipad/iphone imaju 3d jer koriste akcelerometar ko ovaj DS na videu?
šta misliš da će ti likovi iz igrica iskakat iz ekrana...ljudsko oko ipak nije toliko sposobno bez pomoći nekih naočala...a i tehnologija nije baš tolko napredovala.
p.s daj link za taj e3 video
imas ovdje:
i reakcije iz publike na testiranje: http://e3.nintendo.com/3ds/
na kraju krajeva, da se radi o 3d-u prikazanom u prvom komentaru, to moze i obicni DS ne treba im nova konzola za to.
edit: ne znam o kojoj se tehnologiji radi (evo neka nagađanja
)trebalo bi vidit u zivo ;)
ZAŠTO NEMA XBOX-A A IMA NITENDA???? Nisam ja sada xbox fan, ali stvarno ovo je gadljivo... Da nema foruma nebi tu više ni bio :))
imas ovdje:
i reakcije iz publike na testiranje: http://e3.nintendo.com/3ds/
na kraju krajeva, da se radi o 3d-u prikazanom u prvom komentaru, to moze i obicni DS ne treba im nova konzola za to.
edit: ne znam o kojoj se tehnologiji radi (evo neka nagađanja
)trebalo bi vidit u zivo ;)
ma to sve naklapanja, nema ničeg konkretno.nigdje se ne vidi kako to zapravo radi...ne vjerujem dok ne vidim...a ovog šmrklju sa youtube-a što laprda nisam ni poslušao.
Ma imaš video sad svugdje i na ign.com i na wired.com, uspjeli su snimiti iako nintendo ne dopušta da se snima ekran zato jer na kameri 3d slika izgleda cudno pod kutem... nisu to baš neuki novinari koje će zavarati falši 3d.
Ja jedva čekam da dođe da vidim kako izgleda iako ga najvjerojatnije neću kupovat jer mi se ne troše pare na takve gadgete.
BTW onaj "šmrkljo" ima jedan od boljih blogova o nintendu 3ds 
Gledam ove videe i ljudi su stvarno iznenađeni tim Nintendom. Valjda neće zas'rati
Gledam ove videe i ljudi su stvarno iznenađeni tim Nintendom. Valjda neće zas'rati
valjda nece, do sada su zasrali jedino s virtual boyem, s kojim su pokusavali isto ovo postici u igrama, tako da se nadam da se povjest nece ponoviti
procurile su specifikacije (nintendo ih nije potvrdio):
CPU: 2 x 266MHz ARM11
GPU: PICA200 133MHz GPU by DMP
RAM: 64MB
Video RAM: 4MB
Prostor: 1.5GB Flash-based