Najbolje aplikacije za smartphone

poruka: 16
|
čitano: 1.345
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Najbolje aplikacije za smartphone".
16 mjeseci

Valjda će sutra doći u Zenicu, a broj mi baš djeluje dobar.

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
3 godine

Ovaj broj će bit super  {#} zanimljivi hard-testovi

Ja pomognem, ti stisneš hvala.
9 mjeseci

Kad će ovo doći u BiH?

16 mjeseci
Re: Najbolje aplikacije za smartphone
SaidSikiraX kaže...

Kad će ovo doći u BiH?

Vjerovatno sutra, a ako ne onda u ponedeljak.

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
4 godine

eh baš super,veselim se novom bugu i novim aplikacijama jer ako nisam na poslu onda sam prelijen da istražujem koja bi mi aplikacija pomogla ili skratila vrijeme zabavom.

tak da mi budu te aplikacije uletele ko budali šamar.{#}

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.1.2012 22:10 (jura).
18 mjeseci

Razocaran sam jer u temi broja nije ukljucen Windows Phone.

2 godine
Linkosaan kaže...
SaidSikiraX kaže...

Kad će ovo doći u BiH?

A sumnjam. Da oce sutra,pa da citam preko vikenda a ne u ponedeljak onda mi se i ne cita kad toliko cekam.

Nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
17 mjeseci

Svaka čast. Jedva čekam da sutra uzmem {#}

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
3 mjeseca
neaktivan

Doba tema, šteta što natrpate toliko reklama u časopis, pa se čitanje onog što treba pojedincu svodi na par stranica, a ostalo samo na brzinsko prelistavanje. Za tu cijenu koju naplatite, biste tebali manje reklama stavljati.  Dok to ne učinite ja osobno, se ne vidim kao vaš kupac.

3 godine

Zašto nema Windows Phonea? {#}

2 godine
ManDark kaže...

Zašto nema Windows Phonea? {#}

Zato što drže jedva 1.5% svjetskog tržišta mobilnih OS-a. Što se tiče situacije u našoj zemlji, vjerojatno još i manje.

Ako ćemo već zašto nema ovoga i onoga, bolje je pitanje zašto nema Symbian-a, ali mislim da je odgovor na njega poprilično očit.

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
2 godine

Nema symbiana jer ga ekipa Buga (čitaj Petric) ne voli iz ko zna kojih razloga (pa valjda sada sa verzijom Belle lete izbornici dovoljno brzo jer je to najbitnije kod telefona). Nedavno sam prešao na android  (top class uređaj 4.3") i još kopam po marketu ne bi li našao neke stvari koje sam imao na svojoj Nokiji N serije.  Iako priznaju da Symbian i dalje ima najveći tržišni udio (izgovor je da se radi o jeftinijim telefonima koje koristi sirotinja koja ne čita Bug).  Pa što ako OS "umire" ( po BUG-u umire već dvije godine)? To znači da sve korisnike treba šutnuti u ....  Uvjeren sam da bi se 90% aplikacija iz Bugove kolekcije našlo i u "umirućoj" symbian kolekciji .

6 mjeseci

Upravo koristim super aplikaciju s Bug.CD-a MetroTwit!

16 mjeseci
stevan94 kaže...

A sumnjam. Da oce sutra,pa da citam preko vikenda a ne u ponedeljak onda mi se i ne cita kad toliko cekam.

Ja ga danas kupio i ovaj broj mi je odličan.

2 godine

Ne znam zasto nisu stavili i najbolje igre za smartphone, to je najvažnije!

2 godine

Ne bi ih ubilo da su stavili malo više domaćih aplikacija, i to od "običnih" korisnika, a ne ove plačene oglase...(hak, t-mobile, konzum, hr posta)...sramota...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice