Najranjiviji softver

poruka: 19
|
čitano: 2.238
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Najranjiviji softver".
3 godine
Najranjiviji softver

U F-Secureu su čak savjetovali korisnicima da izbjegavaju korištenje Adobeovog Readera za otvaranje PDF dokumenata, odnosno da se oslone na alternativna rješenja.

Dakle instaliras Adobe Reader  od ~200MB i onda jos nevalja.

Sad samo cekam cuti da su i od Photoshopa napravili bloatware.

Ili mozda jesu? Nisam dugo vec instalirao PS, prosvijetlite me.

3 godine
RE: Najranjiviji softver

Tebe je netko pošteno zahebao ako si skinuo Adobe Reader od ~200MB...

Yeah, well, you know, that's just, like, your opinion, man.
3 godine
a dobro decko pogresio...jedna nula manje vise :P ...ja vec godinama ne koristim adobe reader vec alternative...
K'eni pa te vat' ;)
3 godine
neaktivan
Najranjiviji softver

Odavno prestao koristit adobe reader.Kad postoji perolaka i meni zadovoljavajuca alternativa Foxit Reader..A na polju browsera koristim Operu.

3 godine
Najranjiviji softver
paintb0x kaže...

BugSU kaže...
a dobro decko pogresio...jedna nula manje vise :P ...ja vec godinama ne koristim adobe reader vec alternative...

a da se pogleda veličina foldera "%programfiles%\adobe\reader" a ima ih još gdje se reader zavuče, tada bi se znalo zašto je boldan reader u prvom postu...

istina pomalo trolovski ali što je tu je Smijeh

ako koristite extenzije na računaru onda nemojte na kosi, ako nekom treba novi windows 8 nek se javi poslat ću mu teleportiranjem
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.12.2009 15:47 ((s)izgoreo).
2 godine
neaktivan
Bili kaže...

Odavno prestao koristit adobe reader.Kad postoji perolaka i meni zadovoljavajuca alternativa Foxit Reader..A na polju browsera koristim Operu.

Tu kombinaciju i ja koristim i mišljenja sam da je to trenutno najbolje i najkvalitetnije riješenje barem meni.

http://manutd-cro.com/forum/index.php
3 godine
Najranjiviji softver

Ne volim "alternative" sve radi dok nešto ne radi, a onda skidaj original pa na kraju imam na računalu original i alternativu. 

2 godine
Najranjiviji softver
"Prema statističkim podacima koje je objavila tvrtka Qualys, Firefox je aplikacija s najviše prijavljenih sigurnosnih propusta u ovoj godini..."

Možda zato što je Firefox zajednica velika i pokušava poboljšati proizvod? Koliko bi propusta bilo u drugim aplikacijama da imaju predane korisnike?

Kako da skinem hrpu filmova, programa i super ekstra igricu sa torrenta? Skinuo bi GTA IV, Windows Vista Enterprise Edition, AutoCAD 2009, neki program za uber modeliranje i pravljenje igara!
3 godine
Random. kaže...
"Prema statističkim podacima koje je objavila tvrtka Qualys, Firefox je aplikacija s najviše prijavljenih sigurnosnih propusta u ovoj godini..."

Možda zato što je Firefox zajednica velika i pokušava poboljšati proizvod? Koliko bi propusta bilo u drugim aplikacijama da imaju predane korisnike?

Još ti i piše niže objašnjenje zašto, a to je i potpuno logično svako bi to zaključio, Firefox je otvorenog koda, i sve se javno objavljuje... ne želim ni zamišljati kad bi Microsoft sve javno objavio, baš svaki propust, mislim da bi mi se komp smrzel od veličine .txt datoteke...

I ovo tvoje je dapače, vrlo točno...

"Tako je" - povikase seljaci i slozno glavama razbise zid
2 godine
Moze mi netko objasnit kakav je to propust u Readeru? Kako ti netko moze preko njega virus ubacit? Sto se uopce radi preko propusta u Adobeu?
EVERYBODY LIES
3 godine
neaktivan
Random. kaže...

Potpisujem.

Nije bitno koliko propusta, već koliko se brzo popravljaju. Samo je stvar medija kakav će predznak staviti na statistiku.

2 godine
Najranjiviji softver

Koristim i Firefox i Reader i ne mogu se požaliti na neke sigurnosne propuste.Za sada sve radi kako spada.

oko za oko,pasta za zube
2 godine
Najranjiviji softver

Sere mi se od tog sta sve cujem.Izlanuo se

xfire: hole3store msn: musared@hotmail.com KLIKNI MI HVALA...tvoj klik mi puno znaci! ;)
3 godine
paintb0x kaže...

Hehe, odi malo u add/remove programs pa mi reci sto ti pise kod adobe readera 9

3 godine
dncrmt kaže...

Koristim i Firefox i Reader i ne mogu se požaliti na neke sigurnosne propuste.Za sada sve radi kako spada.

hahaha. dobro sam se nasmijo...

Atomska bubamara. | Pogledajte Moj PC :)
3 godine
Najranjiviji softver

Zaboravili su napisati da se to tiče Firefox_a za Windows OS.

3 godine
Najranjiviji softver

Teško da može biti najranjiviji ako su svi dosad otkriveni propusti ispravljeni.

Najranjiviji je onaj sa najviše neispravljenih propusta, tajnih ili javnih. A tajne naravno znaju samo proizvođač i hakeri koji ih iskorištavaju.

3 godine
Najranjiviji softver

Naravno, i ja koristim Foxit i XChange-Viewer, jer se Adobe reader pokreće godinama. Ali nekome je izgleda i to normalno...

这是我的个性签名
2 godine
Dženan kaže...

Naravno, i ja koristim Foxit i XChange-Viewer, jer se Adobe reader pokreće godinama. Ali nekome je izgleda i to normalno...

meni ga otvori za sekundu to mi nije bas godinama ali ok svatko ima svoje misljenje. mozilla je imala problema sa flashom a ja nemam na browseru neko cudo od podataka pa da me brinu ti sigurnosni propusti i ako ih ima.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice