Najtanji USB 3.0 disk

poruka: 13
|
čitano: 1.179
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Najtanji USB 3.0 disk".
4 godine
Najtanji USB 3.0 disk

Pa nije valjda da svemoćni MacOS ne podržava USB 3.0???{#}

2 godine
RE: Najtanji USB 3.0 disk
Aldo kaže...

radi ako imaš 3.0 karticu(koja se može staviti samo u Mac Pro), ali Macovi nemaju 3.0 portove, OS podržava, hardver ne

Volim jabuke :)
4 godine
Aldo kaže...

{#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.1.2011 16:32 (Aldo).
19 mjeseci

kako bi onda prodali nove mac-ove da ovi imaju usb3?

ubio si sve moje ljude
2 godine
neaktivan
Najtanji USB 3.0 disk

Zato mac ima vec davnih dana firewire 800 koji je po brzinama dosta brži od USB 2.0 {#}

A da ne govorimo da je Apple jedan od glavnih za standard Light Peak koji bi mogao oderati

USB 3.0 samo tako. Po tome bi cak rekao da možda nikad ni nece biti na Apple racunalima 

USB 3.0, ali ko zna {#}

A i ako cemo iskreno koliko vas ima/koristi USB 3.0. Na maticnim je još uvijek rijetkost, 

na laptopima isto nije ucestao (eventualno u skupljima i to samo jedan 3.0), a ni sama

oprema koja koristi 3.0 nije toliko raširena i skupa je. Ugl.daleko se sporije prihvaca od

standarda 2.0 a i razlika se može jedino nešto više osjetit u diskovima..

Mi osjećamo da je sve što radimo samo kap u oceanu. Ali ocean bi bio manji da nema te kapi.
2 godine

Može se vidjeti i u periferiji, kao npr. tipkovnice s USB portom. USB 2.0 nema snage za napajanje i tipkovnice i nekog eksternog harda prikopčanog na nju, dok 3.0 isporučuje dvostruko više (ako se dobro sjećam) struje..što je meni veća prednost od povećanja propusnosti.

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
2 godine
alen-c kaže...

Zato mac ima vec davnih dana firewire 800 koji je po brzinama dosta brži od USB 2.0 {#}

A da ne govorimo da je Apple jedan od glavnih za standard Light Peak koji bi mogao oderati

USB 3.0 samo tako. Po tome bi cak rekao da možda nikad ni nece biti na Apple racunalima 

USB 3.0, ali ko zna {#}

A i ako cemo iskreno koliko vas ima/koristi USB 3.0. Na maticnim je još uvijek rijetkost, 

na laptopima isto nije ucestao (eventualno u skupljima i to samo jedan 3.0), a ni sama

oprema koja koristi 3.0 nije toliko raširena i skupa je. Ugl.daleko se sporije prihvaca od

Zar nije to intelova tehnologija??{#}

[img]http://i19.tinypic.com/5yb9xrm.png[/img]
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.1.2011 21:16 (0verlord).
4 godine
alen-c kaže...

USB 3.0, ali ko zna {#}

I koji to disk ti spajaš na firewire, koji stick, telefon, webkameru, slušalice?

Može Apple imat firewire 800000 i nek ga ima a ja budem do onda peglal na 2.0 ili jednom na 3.0.

2 godine
neaktivan
0verlord kaže...
alen-c kaže...

USB 3.0, ali ko zna {#}

Zar nije to intelova tehnologija??{#}

Intel je glavni ali Apple je nešto surađivao s intelom na tom podrucju i zagovara tu tehnologiju pa je i to jedan

razlog zašto vjerojatno to nece tako skoro ili uopce na Apple racunala. Isto tako blu-ray je Stevo smatrao

promašajem i s tim u skladu ih ne stavlja standardno u svoja racunala. I s tim se potpuno slažem.

Moguce da fura slicnu politiku s USB 3.0. Osim toga i intel je protiv tog 3.0 pa zato ni nije toliko naširoko

ni prihvacen taj standard(ni približno uspješnosti 2.0). Neš ti da bi Apple propao kad bi ugrađivao USB 3.0

u svoja racunala {#}

NEW_MAN kaže...

I koji to disk ti spajaš na firewire, koji stick, telefon, webkameru, slušalice?

Može Apple imat firewire 800000 i nek ga ima a ja budem do onda peglal na 2.0 ili jednom na 3.0.

Šta ce mi za webcam, telefon ili slušalice tolika propusnost? {#}
Stick bi možda i pomoglo, a diskove s firewirw prikljuckom imaš tako da mi nije jasno.

Mi osjećamo da je sve što radimo samo kap u oceanu. Ali ocean bi bio manji da nema te kapi.
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.1.2011 9:44 (alen-c).
2 godine
Najtanji USB 3.0 disk

alen-c blu ray i usb3 steve ne želi ugraditi u svoja računala jer bi mu to poskupilo cijenu izrade računala a cijena prodaje bi vjerovatno ostala ista što appleu znači manji profit,nemoj pušiti sve što steve blebeće

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.1.2011 23:17 (blackalbum).
2 godine
neaktivan
Najtanji USB 3.0 disk

Gle da toliko štedi na USB 3.0 zašto bi stavljao firewire 800 ili zašto bi uopce stavljao opticki pogon?

Blu-ray je sam po sebi precjenjen i nepotrebno skup a sama funkcionalnost mu je nikakva kad se

uzme cijena u obzir. Pa i da Stevo odluci stavit blu-ray po istoj cijeni, meni i vecini korisnika to skoro

ništa nebi znacilo kad su cijene medija oko 20kn. LOL

Ugl.baš me zanima koliko ljudi na ovom forumu ima Blu-ray , a onda koliko od njih i redovito koristi 

tu hvale vrijednu inovaciju i funkcionalnost? {#}

0 Posjedujem Blu-ray i koristim
1 Posjedujem Blu-ray i ne korist
7 Ne posjedujem Blu-ray
4 godine
alen-c kaže...

NEW_MAN kaže...

Šta ce mi za webcam, telefon ili slušalice tolika propusnost? {#}
Stick bi možda i pomoglo, a diskove s firewirw prikljuckom imaš tako da mi nije jasno.

Nije stvar u propusnosti nego u tome da na firewire nemreš .urca spojiti a to kaj ima diskova za firewire mi je baš super isto ko i činjenica da stupid Apple kompovi imaju samo jedan firewire priključak pa ti sad spoji dva takva vrla diska od jednom.

2 godine
neaktivan
Najtanji USB 3.0 disk

do sad nisam imao potrebu za spajanjem 2 diska a i nadam se da necu. Osim toga na 1 firewire

se može spojiti više uređaja..

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice