Najuspješnija Nokia 3310

poruka: 28
|
čitano: 3.662
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Najuspješnija Nokia 3310".
2 godine
Najuspješnija Nokia 3310

Moj prvi mobitel definitvno je bila ova nokia..i mislim i najbolji Smijeh samo da izdaju sad isti dizajn a da je u boji 

Nemam potpis osim na licnoj
3 godine
Najuspješnija Nokia 3310

Također prvi mob...Prelegendaran je....Kod mene su ga svi frendovi imali prije,svima je bio prvi mobSmijeh

Punk's not dead!!!!
4 godine
Najuspješnija Nokia 3310

I moj prvi mob :)

I'm going woo woo
2 godine
protjeran
Najuspješnija Nokia 3310

neki ga jos i danas imaju

cesto sam ga vidao ali ga nisam imao

NOKIA u srcu

jogurt nema kičmu
3 godine
RE: Najuspješnija Nokia 3310

Moj treci mob, prvi bila nokija iz 94te cigla bez sima, drugi Ericsson T10 treci Nokija 3310 joj dok se sjetim svi su ga imali i onda bacili natjecanja u Snakeu ko veci rekord nabi :D, a tek one maskice xD.

4 godine
Najuspješnija Nokia 3310

Ja sam od bratića dobio nokiu 3210:

Mislim da sam je dobio tu negdje oko izlaska 3310. Isto je imala snake i to sam igrao stalno, zarazna igra.

Sada imam XM 5800.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.3.2010 1:57 (Hyperion).
3 godine
moderator
Najuspješnija Nokia 3310

Ja je još koristim kao drugi mob. Šta je ta preživila to niti jedan fancy današnji mob ne može. Samo pukneš li-ion bateriju i mob je lakši i ima veću autonomiju:)

Bravo Nokia!

World championships: 7, GP started: 251, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,377
2 godine
Najuspješnija Nokia 3310

Uh, kada je izašao sećam se da ga je brat uzeo za nekih, hmm. 220 maraka :D

Mnogo dobar telefon.

There's no sense crying over every mistake. You just keep on trying till you run out of cake.
4 godine
neaktivan

sad da je nokia neka fensi šmensi šmekkerska firma očekivao bih cool reizdanje, međutim kako u zadnje tri godine ne radi ništa osim lovi korak s ajfonom... nek 3310 ostane ugodna uspomena iz mladosti.

There are two groups of people in the world: Those who can be categorized into one of two groups of people, and those who can't
3 godine
Najuspješnija Nokia 3310

Jaooo moj prvi telefon....i nepravazidjen....jes da sad imam HTC ,ali vijam i 3310 da kupim...nostalgija me drma :D

4 godine
neaktivan
Najuspješnija Nokia 3310

3330 donosi i osjetno lakšu, Li-Ion bateriju...

Yes, no.
3 godine
neaktivan
Najuspješnija Nokia 3310

Nikad je nisam imao jer sam kupio prije toga drugu legendu, Nokiju 5110. 3310 sam kupio ženi i dan danas radi. Služi kao zamjenski mobitel kad nam ovi moderni fensi-šmensi crknu i odu na servis!

Ja sam je mislio kupiti, "evo samo da mi 5110 crkne!"Belji se Par godina nakon što se 3310 prestala prodavati sam zamjenio 5110. Tenk koji mogu i danas upaliti i da mi 10 godina stara baterija drži preko 2 dana normalnog rada!

Sako cera bolje, sako jutre huje!
4 godine
neaktivan
Najuspješnija Nokia 3310

moj prvi mobitel, 1500 kuna sam ga platio, koristio bi ga i danas da baterija nije otišla

2 godine

Moj prvi mobitel, još ga koristim. Kupio sam ga u 2001 (1500 kn). Samo sam jednom zamjenio bateriju. Radi i dalje bez greške. Mislim da bi ga i danas ljudi kupovali da ga ima u prodaji.

4 godine
Najuspješnija Nokia 3310

Najjaci mobitel ikad u povijesti mobitela!!!!

S tim sam igrao nogomet, gadao drugove, razbijo cak i prozor!

Jos je uvijek ziva i dan danas!

Neunistiv je!

Haha, sjecam se, glupi klinci...

Kladili smo se ko ce dalje bacit mobitel. JA bacio svoj mozda i 50 metara u dalj. Nista mu nije bilo...

- Psiho246
4 godine
Najuspješnija Nokia 3310

U ono vrijeme imao je najbolje karakteristike. Imam ga jos doma i jos uvijek radi. Recimo, pisanje SMS-ova na toj nokiji je neprocjenjivo... mogao sam napamet pisati bez gledanja u tipke koliko je bilo jednostavno. Brzina... danas kad vidim neke mobitele touch screen, a procesor im se raspada kad vrtiš po meniju... strava. Samo gledaju kako bi uštedjeli a ne napravili dobar mobitel. Zato iphone rastura sve ostale jer je odlično iskombinirao hardver i softver. 3310 mi je na prvom, a iPhone na drugom mjestu... Inače, imao sam nekoliko mobitela prije nokie 3310, ali nokia je definitivno rasturala, a sve sam ih napusao sa 3315 firmware-om pa su imale dodatne mogućnosti (azijsko tržište) tipa automatsko zaključavanje tipkovnice.

4 godine
Najuspješnija Nokia 3310

I moj prvi mob... nostalgija me hvata... legendarni mobitel...

Sve me žene oko kuće jure, kaže majka to je zbog frizure...
2 godine
Najuspješnija Nokia 3310

dobro se sjecam par prijatelja iz razreda u osnovnoj skoli ih imali. ono WOW vidi mobitela, vidi funkcija :D a ja u cosku sa svojim T-10 ( kontam prije sam ja bio glavni sad vise nisam )

e to su bila vremena... a sad koji god mob da imas nisi vise toliko bitan jer vrijeme gazi sve...

ispadne ti samo se raspadne okvir i opet ga sastavis luuudilo :) 

danas kad mob ispadne nema mu pomoci vise...

3 godine
Najuspješnija Nokia 3310

Posjedovao sam i 3310 i 3410, doista neuništivi mobiteli :D

ne prestajemo se igrati zato što ostarimo, starimo zato što se prestajemo igrati - Flegma
4 godine

super mobitel. i moj prvi također Smijeh

ovaj snake smo igrali ko ludi u školi tada.. natjecali se i bili frajeri ako napraviš preko 3500 bodova Smijeh

isto tak, dobar snake je bio i na 3210..

nego.. 3310 je imao tako čvrsto kućište, odlične tipke, super ekran, ni-mh baterija je izdržala možda godinu dana al zamjenom za li-ion se stvar mnogostruko poboljšala..

da bar naprave isti takav model, sa lcd u boji i par ovih modernih kerefeka tipa slot za memoriju, neki mp3 player, fotić, dobra baterija i malo manja masa..

uff.. best buy instant Osmijeh

3 godine
Najuspješnija Nokia 3310

Da, sigurno neviđena robusnost jednog telefona, koji je ako se ne varam među najjednostavnijim ikad napravljenim (brojevi, te 4 tipke za upotrebu/navigaciju).

Trebali su ostati pri tom konceptu. Od novijih Nokia samo 6300 mi se sviđa.

Bustin at people who said my name in vain, I got no time for them tricks, I'm heavy in the game!!! I wanna be a baller, please, But the bitches and the liquor keep on callin me...
2 godine
protjeran
Najuspješnija Nokia 3310

Naj, naj, naj bolji mobitel ikada!Smijeh

4 godine
neaktivan

JA imam dvije u funkciji ;)

Sto neko rece sto je taj mob mogao izdrzati niti jedan ne moze. I da oba imaju litijum jonsku bateriju ;)

4 godine
neaktivan
Najuspješnija Nokia 3310

hehe čitam ovo i smijem se zato što ga koristim već 2. mjeseca kao zamjenu dok ne uzmem neki drugi mob

3 godine
protjeran
Najuspješnija Nokia 3310

HeHe mi smo ga bacali sa drugog sprata na beton i nista.Lupali svom snagom od beton nista,opet sastavis i radi.Jednom smo uzeli igrat stolnog tenisa preko nastavnikovog stola nista..I na kraju jedan uzeo krkno od zid nogom ispalo sve al opet radi..Neunistiv mob.

CAPETAN PRICE
3 godine
CAPETAN PRICE kaže...

HeHe mi smo ga bacali sa drugog sprata na beton i nista.Lupali svom snagom od beton nista,opet sastavis i radi.Jednom smo uzeli igrat stolnog tenisa preko nastavnikovog stola nista..I na kraju jedan uzeo krkno od zid nogom ispalo sve al opet radi..Neunistiv mob.

ma i bombom ste ga gađali i tenkom pucali na njega... ziher

Nema bombe do napalm bombe
3 godine
protjeran
Najuspješnija Nokia 3310

zlatno doba nokie........

nakon 3310 je počela masovno štancanje modela i ljudi su se polako počeli gubiti u tim silnim brojevima.

sad više ni ne znaš da li je jači   model sa 6 ili sa 8 kao prvim brojem u imenu....   prije se to točno znalo što je što.

kratko sam koristio 3310, više kao zamjenski mobitel, tada mi je ipak više odgovarao Ericsson   :)

Hedonism Is My LifeStyle
2 godine
Najuspješnija Nokia 3310

Koji je ono model Nokije bio trazen radi provaljivanja u bankovne racune? Jel 3310? 

Jel zna netko nesto o tome?

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | bfbc2: rebels1e
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice