Naplata sadržaja The New York Timesa

poruka: 6
|
čitano: 689
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Naplata sadržaja The New York Timesa".
4 godine
Naplata sadržaja The New York Timesa

Baš me zanuima koje će biti posljedice.

3 godine
RE: Naplata sadržaja The New York Timesa
I BUG bi mogao ovako svoje tiskano izdanje
Intenzivno koristim: m.bug.hr ///// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa).
4 godine
Šef kaže...

Pa nebi bilo loše ako bi bilo u pola cijene tiskane verzije, s neograničenim vremenskim pristupom tom sadržaju. Smatram da online izdanje nekih tiskovina nije primamljivo osim ako mu i cijena nije osjetno niža. Mislim da svi više vole pročitati nešto u tiskanom obliku, nego na monitoru.

3 godine
neaktivan
dd.inc kaže...

Baš me zanuima koje će biti posljedice.

Mislim da će biti nešto slično onome sa Novim Listom. Oni su jedno vrijeme isto uveli da se čitatelj mora registrirati (nisam siguran dali i platiti), da bi sve pročitao. Posljedica je bila da se njihova stranica počela izuzetno malo koristiti, pa je sada opet sve free.

Mislim da im to neće uspjeti. Jest da imaju reputaciju i to ali kod ovoliko izvora informacija (2011e će ih biti još i više) sumnjam da će se puno ljudi odlučiti na plaćanje za te informacije.

4 godine
neaktivan
Šef kaže...

Aha.

Deset klinaca u kvartu i svaki kupuje svoj primjerak tiskanog izdanja.

BUG uvede online izdanje i pretplatu...

Ubrzo klinci iz kvarta zaključe kako je najbolje podijeliti lovu za pretplatu i platiti jednu umjesto deset,

a ostatak love koju su izmuzli od starci potrošiti na pljuge i alkohol.

Svaki dobije podatke za pristup, dogovore okvirno raspored korištenja ili jedan poskida skrinove cijelog sadržaja i nasnimi na stickove za ostatak društva.

Ubrzo BUG postavlja "donate" i paypal na naslovnicu...otpušta polovicu uredništva... Crni scenarij, ali ima dobrih izgleda da uspije.

Davorka Ručević - Kasandra... forever :)
3 godine
Ne, klinci su već na početku zaključili da mogu svaki dat po 3.5 kn, da kupe 1 tiskano izdanje koje će kod svakoga biti 3 dana (ili jedan skenira u pdf pa svima podijeli, ili čak skinu s torrenta ili raznih wa*eza), a onda kupe cigare i alkohol od ostatka
Intenzivno koristim: m.bug.hr ///// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice