Napredniji AMOLED ekrani iz Samsunga

poruka: 11
|
čitano: 1.417
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Napredniji AMOLED ekrani iz Samsunga".
2 godine

ok napredniji AMOLED ekrani iz samsunga ali mi nisu jasni ovi mobiteli sa optickim zoomom anycall... imao any call kao kopija nokije n neka pisalo je anycall nokia n99 :P .... skrot...

4 godine
RE: Napredniji AMOLED ekrani iz Samsunga
kakve veze ima tvoj post sa ovom temom?
K'eni pa te vat' ;)
4 godine

Anycall je Samsungov brand za mobilne komunikacijske uređaje, kojeg su još 1993 osnovali. No prodaje se uglavnom u Koreji, Kini i Japanu, dok u ostalom svijetu se prodaju uređaji pod Samsung imenom.

Samo kinezi mogu napraviti Samsung Nokiju n99.... lol

Što se tiče AMOLED ekrana od Samsunga, imam Omniu HD s AMOLED-om i ekran je vrlo dobar, posebice kontrast i boje, ali imaju još dosta stvari za popraviti.

Nije toliko energetski šparan kak stalno pišu o njemu (max 10-15% manje struje troši od običnih LCD-a s led osvjetljenjem), a i pregled na suncu je jako loš.

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.2.2010 13:51 (gkelekov).
4 godine
gkelekov kaže...

Anycall je Samsungov brand za mobilne komunikacijske uređaje, kojeg su još 1993 osnovali. No prodaje se uglavnom u Koreji, Kini i Japanu, dok u ostalom svijetu se prodaju uređaji pod Samsung imenom.

Što se tiče AMOLED ekrana od Samsunga, imam Omniu HD s AMOLED-om i ekran je vrlo dobar, posebice kontrast i boje, ali imaju još dosta stvari za popraviti.

Nije toliko energetski šparan kak stalno pišu o njemu (max 10-15% manje struje troši od običnih LCD-a s led osvjetljenjem), a i pregled na suncu je jako loš.

zato sam ja odustao od samsunga ,ono u ljeti radis vani nesto i hoces pogledat kolko je sati ...a ono  crni ekran nist se nevidi  (usporedio sam sasmunga sgh d600 i SE k800i -na samsungu se nist nevidi a na k800i se sve vidi loool )

LASER FAN [url=http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=781378][img]http://valid.canardpc.com/cache/banner/781378.png[/img][/url]
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.2.2010 13:56 (viper).
4 godine
viper kaže...
gkelekov kaže...

zato sam ja odustao od samsunga ,ono u ljeti radis vani nesto i hoces pogledat kolko je sati ...a ono  crni ekran nist se nevidi  (usporedio sam sasmunga sgh d600 i SE k800i -na samsungu se nist nevidi a na k800i se sve vidi loool )

Ali ni jedan ovaj nema AMOLED :)

Problem je samih AMOLED ekrana, bilo kojeg proizvođača ima problema sa suncem...

4 godine

Transreflektivna plastična LCD matrica sa QDLED pozadinom je budućnost mobilnih uređaja ali do tada.. što nam daju dobro je..

3 godine
protjeran

Smartphone-ovi i Igrice su jedina područja računalnog napretka koja me raduju. Ovo sve ostalo je samo "natezanje" Mooreovog zakona.

Fps junky
3 godine

Sve je to lijepo i krasno ali samsugovi mobiteli su toliko neligicni da je to za ne vjerovat, mislim na OS i UI. Nema veze sa logikom. Svi su bolji od njih. Uvijek ti korejci nesto kompliciraju sa svojim sustavima. Ne znam kako drugi misle ali tako se meni cini.

Set condition one throughout the ship
4 godine
Bubi kaže...

Sve je to lijepo i krasno ali samsugovi mobiteli su toliko neligicni da je to za ne vjerovat, mislim na OS i UI. Nema veze sa logikom. Svi su bolji od njih. Uvijek ti korejci nesto kompliciraju sa svojim sustavima. Ne znam kako drugi misle ali tako se meni cini.

Nema više starih dobrih i logičnih Siemensa i Nokia :))))

Njih si uzeo u ruke i za 2 min znao što je gdi.

No raduje da Samsung izdaje sve više i više telefona s Android, Symbian i WinMO OS-ovima :))

4 godine
gkelekov kaže...
viper kaže...
gkelekov kaže...

... a i pregled na suncu je jako loš.

zato sam ja odustao od samsunga ,ono u ljeti radis vani nesto i hoces pogledat kolko je sati ...a ono  crni ekran nist se nevidi

Problem je samih AMOLED ekrana, bilo kojeg proizvođača ima problema sa suncem...

Zato fino stavite anti-glare protector na ekran. Meni razlika nebo i zemlja.

4 godine
Bubi kaže...

to stoji za dummy mobitele, ali ne i za smartfonove. Ja imam Omniu i900 i prezadovoljan sam s njome pogotovo jer se sve da promijeniti da nema veze sa samsungom (iako je samsung stavio stvarno lijepih riješenja u OS)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice