Narednik Pepper u duhu vremena

poruka: 2
|
čitano: 1.104
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Narednik Pepper u duhu vremena".
10 godina
suspendiran
offline
Narednik Pepper u duhu vremena

Moram priznati da sam ljubomoran na generacije iz 50ih, 60ih i 70ih. Apsolutno sam općinjen tom kulturom, načinom života, aktivnostima koje su se događale, itd.

Imam 34 godine, ali znam povremeno slušati Beatlese, Elvisa, Credence Clearwater RB, Eaglese, Animals, Simon & Garfunkel, naravno i Beach Boyse, itd. itd. 

 

Da mogu imati jednu neostvarivu želju, onda je to živjeti mjesec dana u doba kad je moja majka bila tinejđerica, vidjeti kako se tada doista živjelo (u jugoslaviji), što su ljudi razmišljali, što je bilo "cool" ili "aktualno" itd. itd. (tko zna, možda je i tada bilo je*enih fidget spinnera!)

 

Hvala na savjetu za slušanje ovog albuma, za njega znam ali nisam ga nikad poslušao. Mislim da ću ga preko vikenda naći na deezeru i poslušati od početka do kraja, naravno poslije 3-4 pive ;-).

Moj PC  
10 0 hvala 0
16 godina
offline
Narednik Pepper u duhu vremena

Zaista zvuči bolje, tek sam na With a Little Help of My Friends, ali čuje se kako je zvuk drugačiji, jednostavno bolji i detaljniji. S tim da je i onaj remaster iz 2009. meni odličan, s obzirom kad su stvari nastajale, napravljen je kako treba. Ljubitelji Beatlesa, ne propustite.

A legend says that Chuck Norris was intended to be included as a wonder/unit in Civ4 but was removed due to a seemingly irreparable bug that allowed his creator to defeat UN in less than one turn.
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice