Veliki uspjeh, odlicno!
Silno me zanima hoce li se ovo spomenuti na bilo kojem drugom news portalu.
Veliki uspjeh, odlicno!
nemam pojma što je to IMAGING CUP ali SUPER je kada naši dečki i cure uspiju u nečemu.GO CROATIA!!!!!!!!!!!!!!!
Odlična vijest - a sad do vrha! :)
Dečki, svaka čast!
Idemo do kraja!
Dečki, svaka čast!
Idemo do kraja!
...i curo... 
nemam pojma što je to IMAGING CUP ali SUPER je kada naši dečki i cure uspiju u nečemu.GO CROATIA!!!!!!!!!!!!!!!
Hehe OK nemaš pojma ali ne mora se to baš vidit iz aviona tako da usto i ime krivo napišeš - nije IMAGING nego IMAGINE CUP, jedno slovo ali velika razlika. Ni ja ne pratim nogomet baš ali sigurno neću napisat Footballs cup jer bi to bilo ko sebi nogom (foot) u jaja (balls) ;).
Odličan uspjeh! Samo tako naprijed!
Čestitke svima! 
weeee!!!
, Ma ne treba nam više, mala smo mi zemlja(No ako mogu neka idu do vrha :P)
si normalan pa nije to nogomet...
žalosno al istinito...
Ja sam na neki način bio sporadično u ovoj priči dok se dešavala u Hrvatskoj u ulozi nešto bližeg promatrača u jednom segmentu. Think Green tim je svakako predstavio kvalitetan projekt i drago mi je da Hrvatska ima tako dobrog predstavnika! Zvuči kao klišej, ali kad sam vidio prvu minutu prezentacije, odmah sam bio ponosan.
Na drugu stranu, zašto nema više takvih projekata i inicijativa? Reći ću nešto što će se možda smatrati Bogohuljem, neka se ljuti tko hoće. Mislim da oni koji su predobro plaćeni da pokreću takve stvari i rade marketing rade taj posao jako loše. Jedan, možda čak i veliki, dio ove pobjede pripada entuzijastu koji je cijelog sebe i možda više ugradio u taj projekt. Kada bi neki drugi ljudi ugradili možda 10% ili 20% sebe u ono što je njihov posao onda bi možda bilo više ovakvih projekata. Jer Hrvatska je dokazala da to može ...
Svakako iz srca zelim cestitati momcima na uspijehu! Ali... vratimo se nasoj stvarnosti. Bit ce slikavanja, radi politicara, naravno, kad se vrate i puuuuno obecanja, ali nakon par mjeseci ce stvarnost udrit svakoga u glavu - ovdje nema kruha. Bjezite vanka jer su mogucnosti tamo puno vece! Ja sam prije par mjeseci naisao na oglas za sistemca u Niskozemskoj i pao na guzicu! Mi ovdje radimo za nista!
Ja sam na neki način bio sporadično u ovoj priči dok se dešavala u Hrvatskoj u ulozi nešto bližeg promatrača u jednom segmentu. Think Green tim je svakako predstavio kvalitetan projekt i drago mi je da Hrvatska ima tako dobrog predstavnika! Zvuči kao klišej, ali kad sam vidio prvu minutu prezentacije, odmah sam bio ponosan.
Na drugu stranu, zašto nema više takvih projekata i inicijativa? Reći ću nešto što će se možda smatrati Bogohuljem, neka se ljuti tko hoće. Mislim da oni koji su predobro plaćeni da pokreću takve stvari i rade marketing rade taj posao jako loše. Jedan, možda čak i veliki, dio ove pobjede pripada entuzijastu koji je cijelog sebe i možda više ugradio u taj projekt. Kada bi neki drugi ljudi ugradili možda 10% ili 20% sebe u ono što je njihov posao onda bi možda bilo više ovakvih projekata. Jer Hrvatska je dokazala da to može ...
Budi konkretniji kad nekoga ili nešto optužuješ: tko je to po tebi "predobro plaćen da pokreće ovakve stvari i radi marketing a pritom radi posao loše"?
Ako misliš na Microsoft i ljude iz Microsofta onda si debelo u krivu, jer oni, a posebice Marko Sever koji hendla academic initiatives (ili kako se to već službeno zove) jako JAKO mnogo energije ulažu u ovaj projekt i svaki uspjeh tima doživljavaju kao svoj (a i neuspjeh isto). Sever bi itekako želio da prijava u HR ima i više i na tome radi koliko može.