Nastavak pada dobiti u Samsungu

poruka: 15
|
čitano: 721
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Nastavak pada dobiti u Samsungu".
2 godine

Zar nije očito?

"smanjenu profitabilnost na području LCD ekrana i televizora"

Smanjili ste jamstvo sa 3 na 2 godine, imate najviše RMA zahtjeva na području monitora u Hrvatskoj,

koja je mala zemlja, kako je tek EU?

Problem Samsung? Da Samsung, cijene su vam iste, a kvaliteta i jamstvo su vam najniže od svih

dostupnih LCD-a u HR...

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
2 godine
neaktivan

Cudi me ovo za Samsung jer stalno slušamo kako se šire, posebice u podrucju mobitela.

Ali ocito to nije dovoljno.

Što se tice monitora to su se razbahatili, kao dobri smo pa to možemo. Ako LG i DELL

mogu ponudit 3 godine garancija, neznam zašto je to Samsungu problem

Mi osjećamo da je sve što radimo samo kap u oceanu. Ali ocean bi bio manji da nema te kapi.
2 godine
Re: Nastavak pada dobiti u Samsungu

Ne nude više 3 godine jer ovi paneli iz Slovačke koji se najviše prodaju su sve rijeđi i najbolji,

nego se dobije sad najčešće iz Brazila i Kine, Brazilski još OK, Kineski ubi bože...

Navodno još nešto dolazi iz Turskog postrojenja, makar ih ja nisam vidio..

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
4 godine

Jebote, samo 3 milijarde dolara profita...prestrašno

It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
4 godine
segregator kaže...

Pffff, ja bi se zadovoljio i sa 1% toga.

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
2 godine
AA-d00d kaže...
segregator kaže...

Pffff, ja bi se zadovoljio i sa 1% toga.

nebi kad bi 40% toga morao dati {#}

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
2 godine
Sve se bojim da ce zrtveno janje biti HDD-ovi...
www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
3 godine
DamageHigh kaže...
Sve se bojim da ce zrtveno janje biti HDD-ovi...

To je već riješeno:

http://www.bug.hr/vijesti/seagate-kupuje-samsungove-diskove/108141.aspx

2 godine

E vidis, hvala. Znam da se bilo nesto pricalo o tome, ali nisam znao da su vec sklopili sporazum...steta.

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
20 mjeseci
protjeran

Samsung ima najmanji RMA od svi dotupnih proizvodaca u RH. Danasnja tehnologja, prvenstveno mislim na LED back light, je smanjila mogucnost kvarova, bad pixeli su zanemarivi, itd...

LG je uveo 72 h jamstvo na bad pixele (0% tolerancije), raspitaj se koliko ih je reklamirano i koliko to kosta LG i distributere...

Edit: Istina za jamstvo, puno su tu izgubili, ali ne vidim razlog za vise od 2 god. jamstva. Ti mijenjas ekran svake 3-4 god? Ja ne, svake 2-3 godine, pogotovo danas kad tehnologija napreduje i donosi puno vise za relativno "malo para"..

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.5.2011 14:01 (Mopaba).
4 godine
Mopaba kaže...

Samsung ima najmanji RMA od svi dotupnih proizvodaca u RH. Danasnja tehnologja, prvenstveno mislim na LED back light, je smanjila mogucnost kvarova, bad pixeli su zanemarivi, itd...

LG je uveo 72 h jamstvo na bad pixele (0% tolerancije), raspitaj se koliko ih je reklamirano i koliko to kosta LG i distributere...

Edit: Istina za jamstvo, puno su tu izgubili, ali ne vidim razlog za vise od 2 god. jamstva. Ti mijenjas ekran svake 3-4 god? Ja ne, svake 2-3 godine, pogotovo danas kad tehnologija napreduje i donosi puno vise za relativno "malo para"..

Ja mijenjam kad se pokvari i ne isplati se popravak...evo nadam se da će mi sadašnja 50" plazma potrajat bar 10g

It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
4 godine
neaktivan
segregator kaže...

Ja mijenjam kad se pokvari i ne isplati se popravak...evo nadam se da će mi sadašnja 50" plazma potrajat bar 10g

ako je panasonicova potrajat će i više...

Marija Antoaneta je intelektualni Mount Everest za Jadranku Kosor...
2 godine

panasonic ih jede sve ...

4 godine

Nije nego

4 godine
Don Kihoty kaže...

Zar nije očito?

"smanjenu profitabilnost na području LCD ekrana i televizora"

Smanjili ste jamstvo sa 3 na 2 godine, imate najviše RMA zahtjeva na području monitora u Hrvatskoj,

Ima li negdi nekakva stranica di mozemo vidit broj RMA po proizvodjacu / kategoriji / proizvodu ili to cuvaju kao zmija noge?

Mentalist je moj idol...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice