Pa kada je iPod touch bolji od iPhonea. Jeftiniji je, lakši i tanji, a svi misle da imaš iPhone. Još kada pridodamo da ima bolju grafiku od iPhonea...
MP4 playeri su za touch, a mobiteli za tipke...
Pa kada je iPod touch bolji od iPhonea. Jeftiniji je, lakši i tanji, a svi misle da imaš iPhone. Još kada pridodamo da ima bolju grafiku od iPhonea...
Meni su iPod touch i iPhone dvije razlicite stvari. Jedno je mobitel, a drugo multimedijalni player :) A ovaj novi Touch ima navodno bolju grafiku, ali jos nisam provjerio :)
Najnovija generacija iPhona i iPod Toucha imaju istu grafiku.
iPod Touch od 32GB i 64GB je iPhone 3GS bez GSMa i GPSa i još par sitnica.
Najnovija generacija iPhona i iPod Toucha imaju istu grafiku.
Tocno... evo sto wiki kaze:
"The third generation includes faster hardware (the same microprocessors, graphics engine, and RAM as the iPhone 3GS), a slightly lower battery life, voice control, light sensor, and bundled earphones with a remote and microphone."
iPod je jeftiniji, a dobiš 90% mogućnosti iPhonea.
iPod je jeftiniji, a dobiš 90% mogućnosti iPhonea.
I to je istina :) Razlika u cijeni je ogromna.. ali to je stvar tarifiranja kod operatera... pa zato valjda.. uglavnom, ja imam i jedno i drugo.. ajpoda se hocu rjesit :D
Istina, kada imaš iPhone i iPod (bilo koji), naravno da se želiš roješiti iPoda zato jer u iPhoneu imaš iPod!
Istina, kada imaš iPhone i iPod (bilo koji), naravno da se želiš roješiti iPoda zato jer u iPhoneu imaš iPod!
Da :) Poklonio sam si iPod prije godinu dana... a iPhone 3GS sam kupio prije dva, tri mjeseca radi posla. Pa eto.. pod je viska.. oce netko? :D Nije free.. :)