Navigo sistem predstavio AdriaRoute 3.0

poruka: 25
|
čitano: 11.074
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Navigo sistem predstavio AdriaRoute 3.0".
3 godine
neaktivan

Nigdje na stranici www.navigo-sistem.hr ne postoji update na Adria Route 3.0 verziju...

5 godina

Zašto surađuju samo sa Garminom mi nikako nije jasno...

5 godina

orijentacija same kompanije, njihova stvar

4 godine
neaktivan

Nisam uspio ugledati ima li negdje na webu simulacija AdraiRoute 3.0 (tj. Garminovih karata), da vidim da li su neka sela i njeni putevi u našoj rvackoj naznačeni.

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.11.2009 22:26 (buco74).
4 godine
RE: Navigo sistem predstavio AdriaRoute 3.0
buco74 kaže...

Nisam uspio ugledati ima li negdje na webu simulacija AdraiRoute 3.0 (tj. Garminovih karata), da vidim da li su neka sela i njeni putevi u našoj rvackoj naznačeni.

Ne postoji ti nikakva rvacka. 

5 godina

rvacka? Sturih se tražeći "rvacku" par dana na internetu, raspituj se  na forumima, niko ne zna a svi me s čuđenjem gledaju. Pitam jednog starog didu na vrh brda gdje vrba mrda, a on reče "pričuvaj lubenice ispod mojih miški" zatim podiže ruke kao tasove na vagi i poprati sa "ne znam".

Ako je bila šala i mislilo se na neku državu sličnog izgovora molio bih kolegu po forumu da objasni, jer stvarno nema smisla da ja ovako nejak i tek vidio internet i prvo na njemu fecesbook ovako se praveći glup i dalje ne kontam o čemu se radi. Hvala unaprijed.

4 godine

Ja sam imao problema s kartom 2.3. Naime, kad je ta karta aktivna, onda karta Europe ne radi... Valjda će ova se vrtiti normalno...

Bustin at people who said my name in vain, I got no time for them tricks, I'm heavy in the game!!! I wanna be a baller, please, But the bitches and the liquor keep on callin me...
5 godina
neaktivan
buco74 kaže...

Nema update 3.0 za skinut, a nema ni online previewa karte niti je ikad bilo.

rvacka je banana drzava i kaj ce ti karte za nju od banana firme :)

Pogledaj radje MIREO Cardinale sa svojom http://82.193.221.213/GElin/GelinShowRoom.html

3 godine
neaktivan
van5150 kaže...

Nigdje na stranici www.navigo-sistem.hr ne postoji update na Adria Route 3.0 verziju...

Halo BUG-ovci, gdje je moguce naci update ("Najnovije verzije ove dvije karte su i dalje besplatne za postojeće korisnike - uputite se na www.navigo-sistem.hr po update za vaš uređaj.")?

5 godina

Bilo bi zanimljivo vidjeti usporednu recenziju besplatnih Google maps mobile koje u zadnjim verzijama ukljucuju routanje.

5 godina
neaktivan

Koliko ja vidim taj update još nije izašao. Na navigo stranici u toj novosti na kraju piše:

"Također je predstavljen AdriaTOPO v2.2 te skori završetak nove nadogradnje AdriaROUTE karte v 3.0".

Znači još nije gotovo!!

Hvala na krivim informacijama.

5 godina
moderator
propuhmajstor kaže...
van5150 kaže...

Halo BUG-ovci, gdje je moguce naci update ("Najnovije verzije ove dvije karte su i dalje besplatne za postojeće korisnike - uputite se na www.navigo-sistem.hr po update za vaš uređaj.")?

Na pressici su obje karte predstavljene kao "gotove", stoga i ovakva formulacija u vijesti.

Provjerili smo u Navigu: update na AR3.0 ce biti dostupan za dvadesetak dana.

Update za AdriaTopo na verziju 2.2 je online.

Sasa

you don't have to be crazy to work here, but it helps
5 godina

Dakle, netko tko je pisao i objavio ovu vijest nije napravio dodatna dva klika kako bi se uvjerio da update zaista postoji.

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -
3 godine
neaktivan

Upravo mi je stigao odgovor na upit iz Navigo sistem-a.

Nova karta stiže nakon 01.12.'09.

3 godine
neaktivan
sash kaže...
propuhmajstor kaže...
van5150 kaže...

Na pressici su obje karte predstavljene kao "gotove", stoga i ovakva formulacija u vijesti.

Provjerili smo u Navigu: update na AR3.0 ce biti dostupan za dvadesetak dana.

Update za AdriaTopo na verziju 2.2 je online.

Sasa

Vise volim kada se nesto pojavi na trzistu i kada je dostupno odmah u trenutku reklamiranja od cimanja kupaca najavama. Sto je, tu je. Morat cemo se strpiti jos neko vrijeme.

5 godina

TOPO je bio dostupan jedno karatko vrijema ali su ga povukli

3 godine
neaktivan

Danas dobio informaciju, update 3.0 izlazi krajem iduceg tjedna tj. oko 08.01.2010.

5 godina
neaktivan

Danas 12.1.2010. nove karte AdriaRoute 3.0 još uvijek nigdje na vidiku.

5 godina
// meni moja stara karta mislim da je verzija 2.20 radi odlično, pa mi se iskreno i ne žuri prebacivati se na 3.0 samo da bi imao 3D zgrade i poneku novo ucrtanu ulicu. Mislim da je to sve samo prenapuhano. Neizgrađuju se ulice kod nas u toj brzini da je potrebno svako malo nekakav update.
"U bezptičju i krava zvuči kao slavuj"
3 godine
neaktivan
jabuka555 kaže...
// meni moja stara karta mislim da je verzija 2.20 radi odlično, pa mi se iskreno i ne žuri prebacivati se na 3.0 samo da bi imao 3D zgrade i poneku novo ucrtanu ulicu. Mislim da je to sve samo prenapuhano. Neizgrađuju se ulice kod nas u toj brzini da je potrebno svako malo nekakav update.

update je i te kako potreban, ne toliko radi novih ulica, nego ispravljanja gresaka kojih ima ohoho. izgleda da su ovaj put nesto gadno zabrljali, kad im karta kasni vise od mjesec i po dana. Sramim se

3 godine
neaktivan
Bigfoot kaže...

Danas 12.1.2010. nove karte AdriaRoute 3.0 još uvijek nigdje na vidiku.

Evo napokon je izisla. Upravo ju skidam s interneta.Smijeh

5 godina

link, link?

3 godine
neaktivan
HCSC kaže...

link, link?

Evo ti link? Inace jesi kad cuo za google pretrazivanje?Sramim se

http://www.navigo-sistem.hr/

http://www.navigo-sistem.hr/proizvod/426

Vec sam otkrio jednu veliku gresku u AR 3.0, izbrisali su brzu cestu Ploce - A1 i petlju u Ceveljusi!!??

5 godina
vagabundic kaže...
HCSC kaže...

link, link?

Vec sam otkrio jednu veliku gresku u AR 3.0, izbrisali su brzu cestu Ploce - A1 i petlju u Ceveljusi!!??

za google što? Mislim da nije bilo teško i link prvi put staviti

3 godine
neaktivan
HCSC kaže...
vagabundic kaže...
HCSC kaže...

link, link?

za google što? Mislim da nije bilo teško i link prvi put staviti

pa nije tesko staviti link, ali mislim da svi koji imaju veze sa Adriaroute znaju i gdje se nalazi legalni link. ako ne, preko google-a se sve lako nadje.

Poruka je uređivana zadnji put ned 31.1.2010 2:18 (vagabundic).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice