Nesigurni ekrani osjetljivi na dodir

poruka: 14
|
čitano: 1.315
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Nesigurni ekrani osjetljivi na dodir".
4 godine

To sam ja frendu na njegovom samsungu stalno "zlouporabio".

Baš se vidi ovaj kod koji se treba "provuć" samo se okrene mob prema suncu i točno se vide potezi. Smijeh

Ko drugom jamu kopa trećom šlajdra!
23 mjeseca

Stvarno su cool ti istraživači. Mozgovi nad mozgovima.

GIS/GEO freak
2 godine
suspendiran

ali onak kakve koristi od toga? moras uslikati mob tocno trenutak nakon sto ga vlasnik otkljuca.. mislim kak planiraju to postici? ak si dovoljno blizu da uslikas ekran onda si dovoljno blizu i da vidis poteze za otkljucavanje... po meni glupost :)

btw moze neki link ili qr code za taj programcic za otkljucavanje ekrana?

4 godine
RE: Nesigurni ekrani osjetljivi na dodir
Fakat se svašta danas naziva istraživanjem.
Kladim se da su i izvukli masne pare za taj tehnički vrlo zahtjevan znanstveni rad. :D
I onda je došao taj neki jebeni zvuk koji je uništio cijeli svijet.!
4 godine
zv'jer2 kaže...
Fakat se svašta danas naziva istraživanjem.
Kladim se da su i izvukli masne pare za taj tehnički vrlo zahtjevan znanstveni rad. :D

Belji se Istina! Ovo je totalna debilana! 

3 godine

I što sad kad su otrkili kod kako ući u mob? Što to koristi kad danas ima milijun aplikacija da se mob onesposobi ako je ukraden tako da ne vidim neku korist ako netko "hakira" taj kod otključavanja. 

A da li se tako može probiti kod sa brojevima? Jer sad se na desire-u može staviti i brojčani kod kao na iphone-u tako da im opet sve pada u voduBelji se

Stoja
3 godine

A pa onda nije ni tipkovnica sigurna, jer i na njoj vidi "mast".

Every hole is a goal!
3 godine
Stoja kaže...

I što sad kad su otrkili kod kako ući u mob? Što to koristi kad danas ima milijun aplikacija da se mob onesposobi ako je ukraden tako da ne vidim neku korist ako netko "hakira" taj kod otključavanja. 

A da li se tako može probiti kod sa brojevima? Jer sad se na desire-u može staviti i brojčani kod kao na iphone-u tako da im opet sve pada u voduBelji se

Ja mislim da je rješenje da se stavi da ovi kružiči tj kocka na kojoj su kružiči da se kreće polako gore dolje ili lijevo desno tj konbinirano i na taj način se nemože vidjeti na slici di su neki tipkali itd. 

Ubuntu 10,04 (Lucid Lynx) , ako želite naučiti o linuxu posjetite wiki.open.hr ili www.linuxzasve.com
3 godine

Kako su pametni!!! uuu divim im se... a nije im palo na pamet da ako pod nekim kutom obasjaju mobitel da će se vidjeti trag masnoće koji je prst ostavio za sobom ili gledaju sičušne ogreborine koje su na ekranu... ne oni idu fotografirati i uvećavati sliku...  Šutim

mogli su taj novac potrošiti na puno bolje načine

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
3 godine

A što ako nakon što ukucam tu kombinaciju za otključavanjem sa svojim dlanom/prstima prođem po cijelom ekranu i sve zamastim? Onda mogu mjesecima tražiti neće skužiti kombinaciju...

Ja kad sam vidio naslov članka pomislio sam da kao se može izraditi neki virus koji snima točke i poteze koji se rade na touchscreenu, pa bi se tako moglo odrediti kad se utipkava pin/ili ovo otklučavanje, a ne da gledam masnoću na ekranu od prstiju...Neodlučan

Stoja
4 godine

Peri ruke da ne bude *urac na ekran!!!! Izlanuo se

Ko drugom jamu kopa trećom šlajdra!
4 godine
Bukva kaže...

A pa onda nije ni tipkovnica sigurna, jer i na njoj vidi "mast".

Tipkovnica je najnesigurnija posto se vrlo lako lovi njeno magnetno polje koje se narusi prilikom unosa bilo cega. Lovlenje "obicnih" wireless tipkovnica i "neobicnih"   wireless na 2.4 GHz je macji kasalj. Donekle su bezbedne tipkovnice koje u letu vrse enkripciju unosa pre nego sto ovaj stigne u PC ili zrak.

Ovo su otkrili u Svicarskoj....eto to ja nazivam istrazivanjem a ne ovo moronsko posmatranje masnih mrlja u oderdenim uslovima na HTC. Dovoljno je neko sa strane da vas snima sa kamerom koja ima vrlo jak zoom pa na osnovu gestura da pogode sto utipkavate ili...jednostavno da snime sve.

A sto se tice masti njima ce biti lakse da ti postave hardwerski keylogger* nego da ti analiziraju izlizanost tipki pa na osnovu toga pogadaju passworde :)

*hardwerski keyloger se postavi izmedu tipkovnice i PC-a, vrlo je malen i ako je PC ispod stola ili njegov zadnji deo je teze vidljiv onda mogucnost otkrivanja je vrlo mala. U sebi ima dovoljno memorije. Otkrivanje sa antivirusnih resenjima je ravna na nuli (0)

██████████████████████
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.8.2010 14:09 (Lazarus Long).
3 godine
Lazarus Long kaže...

Tipkovnica je najnesigurnija 

Nije baš istina. Postoji nešto što se zove... Hmmm... Ne mogu se sijetiti imena sada.

Uglavnom, logiranje preko pisanja. Program koji nadzire korisnik bilježi njegovo tipkanje preko 14 karakteristika i na taj način točno zna tko piše na njemu (dokazano u 'Rvackoj Namigiva). Na takvom tipu zaštite đžaba ti sve jer ne možeš "metodiku tipkanja" lažirati.

Every hole is a goal!
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.8.2010 18:21 (Bukva).
4 godine
Bukva kaže...
.

Uglavnom, logiranje preko pisanja.

Slede navike i stil pisanja da bi otkrili? Nije mi jasno

██████████████████████
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice