Nestašica ekrana za iPad

poruka: 10
|
čitano: 1.271
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Nestašica ekrana za iPad".
2 godine
Nestašica ekrana za iPad

sad kinezi moraju zbog apple raditi još više,.ali nek i je velika potražnja kako može biti nestašica ipad ipak ima male ekrane pa ne rade 150 inča,opet neke apple smicalice

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
3 godine
Nestašica ekrana za iPad

Nadam se da ce se uskoro pojaviti solidne alternative za ovaj tip računara jer mi se u principu iPad svidja ali mi ne pada na pamet da ga kupim zbog visoke cijene i smiješnih ograničenja koje Apple nameće. Ukoliko izadje nesto slicno sa Androidom sa Wifi i 3g konekcijom te cijenom od 350-400$ kupujem.

:)
3 godine
RE: Nestašica ekrana za iPad

to je već odavno izašlo.

zove se a-pad i baziran je na androidu.

na ebayu se može naći za manje od 100$

http://cgi.ebay.com/New-Google-Android-7-Netbook-Mini-Laptop-Tablet-PC-/250672427012?cmd=ViewItem&pt=US_Tablets&hash=item3a5d3db004#ht_7814wt_1057

3 godine
neaktivan
Nestašica ekrana za iPad

to je vec prisutno kinezi su napravili na android ima dva mini usb mozes staviti SDkarticu oko 7inca i to kosta oko 350-400$ ima ga moi friend,

samo da kazem da neradi bas kako Ipad malo je sporii a ima dosta aplikacija koi su besplatni........licno ja bi kupio Ipad ali po USA cenama znaci oko 500$

art
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.7.2010 0:12 (oliver).
2 godine
oliver kaže...

to je vec prisutno kinezi su napravili na android ima dva mini usb mozes staviti SDkarticu oko 7inca i to kosta oko 350-400$ ima ga moi friend,

samo da kazem da neradi bas kako Ipad malo je sporii a ima dosta aplikacija koi su besplatni........licno ja bi kupio Ipad ali po USA cenama znaci oko 500$

Covjek je mislio da to napravi neka poznata kompanija sa ugledom a ne kinezi... Pa sta sve kod njih danas nema kupiti,ali je meni to sve bezveze,bolji platiti vise ali da znam da to nije kinesko.

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
2 godine
Pa i taj od neke poznate kompanije će imat na naljepnici ''proizvod je proizveden u kini'' :) -.-
Budući Microsoftov Bill Gates...ili Applov Steve Jobs!
4 godine
stevan94 kaže...

...bolji platiti vise ali da znam da to nije kinesko.

Kolega teško ćeš danas išta kupiti/nabaviti a da nije iz Kine ili kinesko :(((

Nažalost i "najbolja" i "najkvalitetnija" oprema se tamo radi (barem dio proizvodnje ili najčešće sklapanje i pakiranje)

Treba HTC napraviti tablet... To bi bila dobra alternativa... S obzirom kakve mobitele rade u zadnje vrijeme :))))

2 godine
Nestašica ekrana za iPad

Ja sam radio na mobu iz 2004. koji je HTC proizveo, isto je napravljen ko i ovi sad, plastika ma totalka ista kvaliteta!

Budući Microsoftov Bill Gates...ili Applov Steve Jobs!
22 mjeseca
protjeran
Nestašica ekrana za iPad

Isprobano i car je! Konkurencija može samo plakati. Nije samo šokantno što ta spravica radi, najšokantnije je kako to radi!

Opet će konkurencija potrošiti tri godine da iskopira ovu, prvu generaciju ovog uređaja, kao što još love prvu i drugu generaciju iphonea.

3 godine
Nestašica ekrana za iPad

Nije li to savršeni trenutak da se još malo povisi cijena... BogatašBogatašBogataš

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice