Nexus One lošije od predviđanja

poruka: 28
|
čitano: 1.893
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Nexus One lošije od predviđanja".
3 godine

sto ga nisu reklamirali na google.com :D haha

2 godine
RE: Nexus One lošije od predviđanja
To je zato sto nije ekskluziva kao iPhone, ne prodaje se po paprenoj cijeni u t-coma na pretplatu.
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
2 godine

Tako je to kad ga samo prodaju na internetu, i još nabiju cijenu od 500$.

3 godine
Asterix kaže...

Tako je to kad ga samo prodaju na internetu, i još nabiju cijenu od 500$.

nabiju cijenu ?

500usd je jako primamljiva cijena i kad bi ja to mogao iz HR naruciti, odmah bi ucinio...

problem je u tome sto kod nas dodje 700e, sto je duplo vise od trzisne cijene... 

2 godine
Šef kaže...
To je zato sto nije ekskluziva kao iPhone, ne prodaje se po paprenoj cijeni u t-coma na pretplatu.

Opet o iphonu... ccc....

steta za nexus one ... da ga ima kod nas u vipa ili t-mobilea sigurno bih ga uzeo iako imam iphone... n1 mi se cini kao simpa uredaj samo sta je google bahato zabrljao i sa marketingom i sa prodajom... mozda ce se na sljedecem uredaju malo opametiti

3 godine

Na krivi nacin su ga isli prodavati.

Netko je vec spomenuo iPhone. To je prikaz dobrog marketinga i uspjesne prodaje.

Pa ja znam ljude sa iPhoneom koji su tolko glupi i racunalno nepismeni da ne bi znali registrirati se na ovaj forum a kamoli kupiti mobitel online.

Automatski su izgubili taj dio trzista koji ipak drzi vecinu.

Dodajte jos k tome ljude koji to znaju napraviti ali im je puno lakse i isplativije potpisat ugovor sa nekim providerom i sve je jasno.

Totalno promasen plan prodaje...

- Psiho246
3 godine

Mislim da je zbog krize, pogledajte http://www.capitalismalovestory.com/

Americi ne cvetaju ruze, ona je u debelom minusu, narod je sve siromasniji, 500$ za telefon, neko bi kupio auto na staro za te pare.

3 godine

Ne vjerujem da je zbog krize, više do načina prodaje.

3 godine

Svi koji su imali malo vise para su kupili iPhone. Tako je bar kod nas u MKD. Sad opet ti isti bi trebali kupiti Nexus, pa Windows 7 ..... i tako u nedogled.

Jos je mnogo (vecina) dumb usera kojima je neka osnovna Nokia ili Samsung dovoljna za telefoniju.

3 godine

A mozda je trziste prezasiceno svakojakim kerefekima....Neodlučan

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.3.2010 18:39 (Batista).
3 godine

ja ugl znam zašto se ne prodaje

1. ekskluzivna prodaja u usa, i "eksperimentalno za probu tržišta" u britaniji i aziji
  2. loša reklama - koliko ja znam početkom godine su najavili da bi google mogao izbaciti svoj mobitel, pa ništa pa onda evo izbacili mobitel
  3. i jako malo reklama! Na primjer iPhonea, pola godine prije ja sam znao da će ga prodavati, slušao sa o njegovim specifikacijama, glasine što ć sve imati, itd.
Ovo je moj potpis...
3 godine

Online prodaja je jedini krivac za debakl nexus one-a. Mislili su pristupiti prodaji na drukciji nacin, ali ocito nisu uspjeli sto su naumili.

Set condition one throughout the forum
3 godine

Čudno da nitko nije spomenuo i vrijeme kao još jedan razlog. Evo c/p mog posta iz jedne druge teme (Šta ćete - lijen sam opet napisatiSmijeh )

"Nitko pri zdravoj pameti  ne bi izdao "gadget" u 1. mjesecu. Studeni ili prosinac je obavezan zbog predblagdanske i blagdanske kupnje kada se takve stvari najviše prodaju, a ne u siječnu kada se svi istroše a oni koji imaju novca već imaju neku novu igračku dobivenu tijekom blagdana."

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
3 godine
neaktivan

Zanimljivo kako nitko ne spominje izgled. Uz problem dobavljivosti, puno je i ružniji od iPhonea. Ova siva boja nikako ne odgovara. Specifikacije su super, ali jednostavno to nije to.

3 godine
borisko kaže...

Zanimljivo kako nitko ne spominje izgled. Uz problem dobavljivosti, puno je i ružniji od iPhonea. Ova siva boja nikako ne odgovara. Specifikacije su super, ali jednostavno to nije to.

Ljepota je u očima promatrača.

Nekome je ljepši iphone, nekome Nexus one. Sve je to subjektivan dojam.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
2 godine
protjeran

meni je recimo ljepsi n1 od iphona. stvar ukusa.

*n00b us3r*
2 godine
protjeran

Mobitel preko 1 kn je losa investicija.

3 godine
borisko kaže...

Svi koji su ga vidjeli i probali, kažu da je   uživo puno ljepši i elegantniji nego na fotkama.

Ja kad bi ga kupovao uzeo bi sivi (a ne smeđi) model.

Kažu da imamo dva uha i samo jedna usta, kako bi pričali samo pola onoga što čujemo....
3 godine

Kaze BUG review da je lijep IRL, a prodaje se samo online. FAIL.

Dakle mozda krene prodaja ak se vlasnici pohvale frendovima. :D

3 godine

Čudo je kako se ovo ikako prodaje! Google se uopće nije puno trudio oko marketinga i činjenica je da ga npr. jedan Apple u tome debelo šiša. A to me čudi, pogotovo kad pomislim koliko novca imaju na raspolaganju. Još jedan od razloga je svakako ono i što je Paolo2612 naveo - loš tajming. I na kraju, naravno, sam način prodaje - glupo i nepotrebno. Čudi me kako su uspjeli išta ovako prodati.

When power leads men towards arrogance, poetry reminds him of his limitations...
2 godine

sve je to reklami i sposobnosti da kupcima prodaju maglu khmmm Namigiva

MOLIM VAS OTIĐITE NA OVU STRANICU KAKO BI MI POMOGLI PRI OSVAJANJU NAGRADE: http://www.e-castig.com/index.php?r=Fijh PUUNO HVALA! :D
2 godine
neaktivan
Paolo2612 kaže...

Čudno da nitko nije spomenuo i vrijeme kao još jedan razlog. Evo c/p mog posta iz jedne druge teme (Šta ćete - lijen sam opet napisatiSmijeh )

"Nitko pri zdravoj pameti  ne bi izdao "gadget" u 1. mjesecu. Studeni ili prosinac je obavezan zbog predblagdanske i blagdanske kupnje kada se takve stvari najviše prodaju, a ne u siječnu kada se svi istroše a oni koji imaju novca već imaju neku novu igračku dobivenu tijekom blagdana."

Plus to, nitko ne spominje Droid - što je u biti vrlo sličan smartphone samo sa hardverskom tipkovnicom, a krenuo je nekoliko mjeseci ranije uz obilan marketing Verizona  Namigiva

3 godine

Loša kopija iPhonea za koju se još mora kupiti memorijska kartica? I platiti 500USD dok se u obližnjem T-Mobile dućanu 16GS može dobiti za 898kn (i300 tarifa, 6mjeseci -50%, nakon toga se može preći na i150)? Google se stvarno umislio...

3 godine

Kako možete porediti Ajfon sa mobitelom koji ima gigahercni procesor i pola gige rama?

Ima više memorije (mnogo), ali 16GB microSD košta 30-tak $...

3 godine

opet iPhone-manija

nexus je bolji po svim specfikacijama- od proca i ekrana do kamere i dimenzija

al sada se može uočiti kako svi hvale iphone-  e to je dobar marketing

Ovo je moj potpis...
3 godine

Pa ne znam niti sto su ocekivali...

Nude samo online na ogranicenom trzistu u krivo vrijeme.

Kao da im je nasa Vlada smisljala strategiju.

3 godine

Google nexus one je ustvari HTC mobitel. Ja msilim da to ustvari i nije bio neki veliki googleov iskorak, pa ih i nije briga toliko za prodaju. Ono kao sad ćemo mi pokorit tržište hardware-a (tj- mobitela) jer i ionako google ne proizvodi nikakav hardware... Nisu se puno pretgali. Imaju svoj OS, koji se btw nudi na još dosta modela, a samo je HTC nabiflao specifikacije svojih već postojećih modela.

Ubrzo će HTC izbaciti još modela, bržih, elegatnijih i još boljih.... A google baš briga.To je tako i onako HTC.

Za razliku od applea koji oduvijek nudi kombinaciju hardware + software.

To je moje mišljenje, a možda i griješim....

3 godine

ja čekam HTC desire

to je u biti nexus one ali ima sense sučelje (android modificiran od htc-a), više rama i neke extra stvarčice

i nema trackpad, al izgled je isti

Ovo je moj potpis...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice