Nexus Tablet u svibnju?

poruka: 14
|
čitano: 928
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Nexus Tablet u svibnju?".
4 godine
Nexus Tablet u svibnju?
HTC se malo umislio :) Motorolu ne zele koristiti ponajvise da se ne zarate sa svojim partnerima... Samung im je trenutni partner i s njim su odnosi vjerovatno na razini, a ocito je Googlu stalo do ASUSA vidijevsi zapravo da su oni najinovativniji proizvodjac padova na trzistu odmah uz apple...
4 godine
Re: Nexus Tablet u svibnju?
TranceMight kaže...
HTC se malo umislio :) Motorolu ne zele koristiti ponajvise da se ne zarate sa svojim partnerima... Samung im je trenutni partner i s njim su odnosi vjerovatno na razini, a ocito je Googlu stalo do ASUSA vidijevsi zapravo da su oni najinovativniji proizvodjac padova na trzistu odmah uz apple...

Ne vjerujem da je ovo točno kaj se tiče htca, pa oni su sami ponudili googleu da mu rade idući nexus i tablet.

hobi:moj-android.net
2 godine
Nexus Tablet u svibnju?

Asus ima odlične proizvode, pogotovo laptope, ako ću ikad kupovati tablet, uvijek bi od njih uzeo

LoL NordicEU : Heineken01
15 mjeseci
neaktivan
Nexus Tablet u svibnju?

meni se svidaj ova cijena. jos ako bude ,kao kod telefona, goli android kupujem odmah.

4 godine
goxon kaže...

meni se svidaj ova cijena. jos ako bude ,kao kod telefona, goli android kupujem odmah.

Tu cijenu zaboravi kod nas. Meni 300-350€ zvuči realnije, pogotovo ako će to netko kod nas ekskluzivno distribuirati, ali nadam se da sam u krivu.

Bilo bi zgodno da bude proširiv sa pravom tipkovnicom, poput transformera

HTC je izgleda brzo zaboravio na račun čega je imao veliki rast prihoda...

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
4 godine
redrum781 kaže...
goxon kaže...

Tu cijenu zaboravi kod nas. Meni 300-350€ zvuči realnije, pogotovo ako će to netko kod nas ekskluzivno distribuirati, ali nadam se da sam u krivu.

Bilo bi zgodno da bude proširiv sa pravom tipkovnicom, poput transformera

HTC je izgleda brzo zaboravio na račun čega je imao veliki rast prihoda...

Dobro daj čitaj malo, HTC je Googleu ponudio  da napravi za njih idući nexus i tablet. ovo u članku nema smisla.

hobi:moj-android.net
19 mjeseci
TranceMight kaže...
Samung im je trenutni partner i s njim su odnosi vjerovatno na razini, a ocito je Googlu stalo do ASUSA vidijevsi zapravo da su oni najinovativniji proizvodjac padova na trzistu odmah uz apple...

Ne, svaki put uzimaju proizvođača koji se najbolje probija, ima dobre dijelove i trenutno je zbog manjih rezultata u tom segmentu jeftiniji.

2 godine
Nexus Tablet u svibnju?

kod nas ce kostat 2999kn imam osjecaj

LoL NordicEU : Heineken01
3 godine
protjeran
Nexus Tablet u svibnju?

Moje subjektivno, niti jednom činjenicom opravdano mišljenje: {#}

Misim da je ovo vrlo, vrlo vjerojatno!

Naime:

postoji "općekonsenzusna politika" IT hardver proizvođača - "Ne zamjeri se Microsoftu" (odnedavno vrijedi isto i za Apple, da sad ne ponavljam). Čak se i moćni Samsung neki dan, prigodom MWC-a u Barceloni, ispričavao Microsoftu jer, eto, stvarno ne znaju kako bi prodavali WP telefone... ali inače nemaju ništa protiv da ih proizvode.

Osim moćnog Intela, koji ima specifične razloge i spec. situaciju, gotovo da nema firme koja će se suprotstaviti moćnicima.

Intel je dobio "vritnjak" od Nokije, točnije na nagovor Microsoftovog   oops sad Nokijinog "burning platforms" CEO Elop-a (a Microsoft se pri tom vadi da je za palu prodaju što Viste, što Win7 što WP-a kriv rastrošni Intelov Atom i sl.), pa se sad drsko suprotstavlja Microsoftu gdje god može i "prednjači" u podršci Androidu (a u stvari jopet gura x86 platformu namjesto ARM-a), ... i osim Intela NEMA firme koja će se direktno suprotstaviti konkurentnim riješenjem MS-u.

Osim ASUS-a: prvi put su to napravili sa Eee, gdje su direktno rekli "Vista NOT ready"... što je ubrzalo brodolom (v)iste. Makar su kasnije puno puta reterirali i redigirali izjave/najave proizvoda (primjerice CES 2011, gdje su pokazali smartbook sa Linuxom, a nakon preslušavanja iz Redmonda brzo javili da je to bila greškica i da će općiti samo sa Windozima)...

...ovaj put se osjećaju dovoljno jakim, sa dovoljno jakim saveznicima (?) da bi jopet bili drski. Naime, ne znam točno ali došlo je par čudnih izjava iz Asusa u zadnje vrijeme, poput "proizvest ćemo Windows Phone (tek) kad dođe pravo vrijeme za to"... aludirajući na postotak na tržištu WP platforme... vrlo cinično i de facto bezobrazno... tako da sam očekivao da nešto slično smjeraju.

S druge strane, ASUS Transformer je upravo direktna konkurencija budućem MS tabletu: Hibrid "Docking" opcija (koja u budućnosti ne isključuje Android docking na x86) je ono što u stvari MS priprema: Win bilo gdje, na bilo čemu, hibridno+docking. Jedino, u ASUSovoj varijanti je tu Android/Linux umjesto Windowsa... i što reć već:

Na ovom tržištu nema mjesta za jednog od nas... (A da ne spominjemo još i iPad!) 

međutoa ne bi se ASUS usudio u taj klinč ulazit da nema gadan back-up... a koji je gadniji od Googleta?

Google "vrti u krug" proizvođače Android (Google) hardvera... a pak zbog već preprožvakane priče o nelojalnoj konkurenciji, favoriziranju Motorole itd. NEĆE (bar za sad) gurati Motorolin hardver u prvi plan. Ali nakon HTC-a, ASUS-a... doći će i "pošten red" na Motorolu da pobere vrhnje, zar ne?

Suma summarum: mislim da će ASUS biti taj koji će baciti Appletu i MSetu rukavicu u lice.

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.3.2012 18:38 (darkborn).
3 godine
Nexus Tablet u svibnju?

U svakom slučaju, Asus je odličan i logičan izbor. Svojin transformerom primeom su pokazali cijeloj industriji put kojim treba ići.

Prime je od dizajna do performansi čisto savršenstvo.

2 godine
protjeran
HomoScepticus kaže...

U svakom slučaju, Asus je odličan i logičan izbor. Svojin transformerom primeom su pokazali cijeloj industriji put kojim treba ići.

Prime je od dizajna do performansi čisto savršenstvo.

Da li si isprobao transformer? Ja jesam. Kakvo je tvoje korisničko iskustvo?

4 godine
Ja sam u par navrata probao transformera i osim boje kućišta jako sam zadovoljan. Mislim i da bi zadovoljio moje poslovne potrebe kao sys admina u 80-90% posla. Jedino kaj je potrebno napraviti hrvatsku mapu za tipkovnicu, ali to ne bi trebao biti veliki problem
And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
3 godine

Vrlo sam zadovoljan performansama, a i uspio sam si pronaći programe koji mi trebaju.

Jedina stvar koja me živcira je to što fizička tipkovnica nema hrvatskih slova.

2 godine
HomoScepticus kaže...

Vrlo sam zadovoljan performansama, a i uspio sam si pronaći programe koji mi trebaju.

Jedina stvar koja me živcira je to što fizička tipkovnica nema hrvatskih slova.

Zasad. Mi smo na ljestvici tržišta, tamo negdje oko albanije, kirgistana i sličnih. Tako da se nemojte čuditi što nema još tipkovnice sa našim slovima.

Lulz is on lulz.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice