Nije mu antena došla glave?

poruka: 10
|
čitano: 1.220
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Nije mu antena došla glave?".
3 godine

Wall Street Journal ima stručnjaka za Apple?

Da li je Apple korporacija u kojoj se zna tko što radi ili sekta u kojoj svako mora biti na svakoj "misi"?

Toliko od mene, nemam više pitanja.

Heart: _/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_ Brain: __________________________
4 godine
RE: Nije mu antena došla glave?
MrBlc kaže...

Da li je Apple korporacija u kojoj se zna tko što radi ili sekta u kojoj svako mora biti na svakoj "misi"?

Dali si gledao Pirates of Silicon Valley? Vjerujem da ga je Noah Wyle pokazao u vijerodostojnom svijetlu.. iliti, lik je čisti psihopat. LSD anyone else? :D

3 godine
Mayo kaže...
MrBlc kaže...

Dali si gledao Pirates of Silicon Valley? Vjerujem da ga je Noah Wyle pokazao u vijerodostojnom svijetlu.. iliti, lik je čisti psihopat. LSD anyone else? :D

Kad si već spomenuo taj film, mislim da je Bill još gore prikazan od Jobsa, po onome oba su psihopati, (pre)predani onome što rade i zameraju (Jobs više) svima koji ne dele njihove vizije i načine kojima će ostvariti uspeh.

Remember boys, flies spread disease, so keep yours closed...
4 godine

@Quark

Gates je dobramo iskoristio svoje obiteljske veze u IBM-u...

http://prospectingprofessor.blogs.com/prospecting_professor/2005/12/bills_billions_.html

Bill je kako se kaže na engelskom "shrewd", čisti "zdrpi i briši" Robber Tycoon. Jobs je svoju poslovnu istančanost platio višestrukim mentalnim poremećajima (lik je bio žestoki Hipi i acid tripper).

4 godine
neaktivan
Mayo kaže...

@Quark

http://prospectingprofessor.blogs.com/prospecting_professor/2005/12/bills_billions_.html

Bill je kako se kaže na engelskom "shrewd", čisti "zdrpi i briši" Robber Tycoon. Jobs je svoju poslovnu istančanost platio višestrukim mentalnim poremećajima (lik je bio žestoki Hipi i acid tripper).

višestrukim mentalnim poremećajima? ti se šališ? ja bi volio imati njegov fokus i viziju. jesi ikada slušao tog lika, pogledaj malo njegove govre, izjave, onaj razgovor tj interview nedavno sa gatesoom i njim ... ako je tvoja definicija višestrukih mentalnih poremećaja biti on topic, fokusiran, duhovit, inteligentan i prodoran nebi nam svima bilo loše par takvih mentalnih poremećaja ... 

da je egocentrik, težak karakter, radoholičar jest ... al ne bih to nazivao tako kao ti. 

A.
21 mjesec
protjeran
artfull kaže...
Mayo kaže...

@Quark

višestrukim mentalnim poremećajima? ti se šališ? ja bi volio imati njegov fokus i viziju. jesi ikada slušao tog lika, pogledaj malo njegove govre, izjave, onaj razgovor tj interview nedavno sa gatesoom i njim ... ako je tvoja definicija višestrukih mentalnih poremećaja biti on topic, fokusiran, duhovit, inteligentan i prodoran nebi nam svima bilo loše par takvih mentalnih poremećaja ... 

da je egocentrik, težak karakter, radoholičar jest ... al ne bih to nazivao tako kao ti. 

Ja sam kao i vjerojatno Quark slušao Stevea i priznajem da ima karizmu i da je odličan u ispiranju mozga masama. Ti si odličan primjer njegove sposobnosti. Bez uvrede ali imaš mentalni poremećaj i doista bi se trebao zapitati zašto toliko voliš kapitalističku kompaniju koja najviše zarađuje po svakom svom korisniku. Da stvar bude gora to često takvi kao ti ističu kao pozitivnost Applea a ne rade tamo niti su dioničari.

2 godine
artfull kaže...

Sve to što si naveo JESU oblici poremećaja ličnosti:-(

2 godine
Quark kaže...

Kad si već spomenuo taj film, mislim da je Bill još gore prikazan od Jobsa, po onome oba su psihopati, (pre)predani onome što rade i zameraju (Jobs više) svima koji ne dele njihove vizije i načine kojima će ostvariti uspeh.

Obojica su "malkice čudnog uma". Mislim da nije bilo DeBilla, ne bi bilo ni Stevice, i obratno naravno. Oni su svoje mladenačko rivalstvo i komplekse doveli do svetog križarskog rata... kao Djed Kikaš i Škiljo iz Zagvozda ;-)

Mene samo čudi kako ljudi puše njihove "proizvode" i ne žele priznati neke očite mane? Ako spomenem da je Jojofon precijenjena igračka, onda sam Apple hater, a s druge strane ako kažem da su Win7 ušminkani Win2k, proglašavaju me jabučarem?! A ja nikoga ne mrzim, samo za svoje novce želim kvalitetan proizvod, koji po mogućnosti i radi.

Nekoć je postojalo rivalstvo između vlasnika Spectruma i C=64, i to je bilo simpatično, ali ovo danas je ipak previše:-(

2 godine
neaktivan

Nigdje jos nisam procitao da je netko izjavio da mu se winsim nesto ne svida pa daje proglasen windows ili microsoft hejter a jos manje da mu je to hejtanje uzeto za zlo. Osbno mi se windowsi gade ali za svakodnevnu upotrenu su mi najbolji kompromis. A da mi se svidaju ili nedaj boze volim microsoft odmah bi sam sebe priajvio na ljecenje. Ali ipak velicanje icega mi je gadljivo a to apple fanobysi ipak odraduju religiozno :)

3 godine

Ah, taj Steve Jobs je još veći monopolist i škrtac od Billa Gatesa. Jedan od glavnih razloga zašto neki ne vole Apple je što imaju prevelike cijene, precijenjene proizvode i prešminkerski dizajn. Neki ne primječuju da su oni isto veliki monopolisti i jedna od najgramzivijih kompanija. Zbog toga im je Macintosh propao, tj. ima tako sitni tržišni udio. Apple bi trebalo bojkotirati sve dok se ne urazumi i spusti cijene svojih preskupih proizvoda na prihvatljivu razinu.

Only a dead noob is a good noob.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice