Wall Street Journal ima stručnjaka za Apple?
Da li je Apple korporacija u kojoj se zna tko što radi ili sekta u kojoj svako mora biti na svakoj "misi"?
Toliko od mene, nemam više pitanja.
Da li je Apple korporacija u kojoj se zna tko što radi ili sekta u kojoj svako mora biti na svakoj "misi"?
Dali si gledao Pirates of Silicon Valley? Vjerujem da ga je Noah Wyle pokazao u vijerodostojnom svijetlu.. iliti, lik je čisti psihopat. LSD anyone else? :D
Dali si gledao Pirates of Silicon Valley? Vjerujem da ga je Noah Wyle pokazao u vijerodostojnom svijetlu.. iliti, lik je čisti psihopat. LSD anyone else? :D
Kad si već spomenuo taj film, mislim da je Bill još gore prikazan od Jobsa, po onome oba su psihopati, (pre)predani onome što rade i zameraju (Jobs više) svima koji ne dele njihove vizije i načine kojima će ostvariti uspeh.
@Quark
Gates je dobramo iskoristio svoje obiteljske veze u IBM-u...
http://prospectingprofessor.blogs.com/prospecting_professor/2005/12/bills_billions_.html
Bill je kako se kaže na engelskom "shrewd", čisti "zdrpi i briši" Robber Tycoon. Jobs je svoju poslovnu istančanost platio višestrukim mentalnim poremećajima (lik je bio žestoki Hipi i acid tripper).
@Quark
http://prospectingprofessor.blogs.com/prospecting_professor/2005/12/bills_billions_.html
Bill je kako se kaže na engelskom "shrewd", čisti "zdrpi i briši" Robber Tycoon. Jobs je svoju poslovnu istančanost platio višestrukim mentalnim poremećajima (lik je bio žestoki Hipi i acid tripper).
višestrukim mentalnim poremećajima? ti se šališ? ja bi volio imati njegov fokus i viziju. jesi ikada slušao tog lika, pogledaj malo njegove govre, izjave, onaj razgovor tj interview nedavno sa gatesoom i njim ... ako je tvoja definicija višestrukih mentalnih poremećaja biti on topic, fokusiran, duhovit, inteligentan i prodoran nebi nam svima bilo loše par takvih mentalnih poremećaja ...
da je egocentrik, težak karakter, radoholičar jest ... al ne bih to nazivao tako kao ti.
@Quark
višestrukim mentalnim poremećajima? ti se šališ? ja bi volio imati njegov fokus i viziju. jesi ikada slušao tog lika, pogledaj malo njegove govre, izjave, onaj razgovor tj interview nedavno sa gatesoom i njim ... ako je tvoja definicija višestrukih mentalnih poremećaja biti on topic, fokusiran, duhovit, inteligentan i prodoran nebi nam svima bilo loše par takvih mentalnih poremećaja ...
da je egocentrik, težak karakter, radoholičar jest ... al ne bih to nazivao tako kao ti.
Ja sam kao i vjerojatno Quark slušao Stevea i priznajem da ima karizmu i da je odličan u ispiranju mozga masama. Ti si odličan primjer njegove sposobnosti. Bez uvrede ali imaš mentalni poremećaj i doista bi se trebao zapitati zašto toliko voliš kapitalističku kompaniju koja najviše zarađuje po svakom svom korisniku. Da stvar bude gora to često takvi kao ti ističu kao pozitivnost Applea a ne rade tamo niti su dioničari.
Sve to što si naveo JESU oblici poremećaja ličnosti:-(
Kad si već spomenuo taj film, mislim da je Bill još gore prikazan od Jobsa, po onome oba su psihopati, (pre)predani onome što rade i zameraju (Jobs više) svima koji ne dele njihove vizije i načine kojima će ostvariti uspeh.
Obojica su "malkice čudnog uma". Mislim da nije bilo DeBilla, ne bi bilo ni Stevice, i obratno naravno. Oni su svoje mladenačko rivalstvo i komplekse doveli do svetog križarskog rata... kao Djed Kikaš i Škiljo iz Zagvozda ;-)
Mene samo čudi kako ljudi puše njihove "proizvode" i ne žele priznati neke očite mane? Ako spomenem da je Jojofon precijenjena igračka, onda sam Apple hater, a s druge strane ako kažem da su Win7 ušminkani Win2k, proglašavaju me jabučarem?! A ja nikoga ne mrzim, samo za svoje novce želim kvalitetan proizvod, koji po mogućnosti i radi.
Nekoć je postojalo rivalstvo između vlasnika Spectruma i C=64, i to je bilo simpatično, ali ovo danas je ipak previše:-(
Nigdje jos nisam procitao da je netko izjavio da mu se winsim nesto ne svida pa daje proglasen windows ili microsoft hejter a jos manje da mu je to hejtanje uzeto za zlo. Osbno mi se windowsi gade ali za svakodnevnu upotrenu su mi najbolji kompromis. A da mi se svidaju ili nedaj boze volim microsoft odmah bi sam sebe priajvio na ljecenje. Ali ipak velicanje icega mi je gadljivo a to apple fanobysi ipak odraduju religiozno :)
Ah, taj Steve Jobs je još veći monopolist i škrtac od Billa Gatesa. Jedan od glavnih razloga zašto neki ne vole Apple je što imaju prevelike cijene, precijenjene proizvode i prešminkerski dizajn. Neki ne primječuju da su oni isto veliki monopolisti i jedna od najgramzivijih kompanija. Zbog toga im je Macintosh propao, tj. ima tako sitni tržišni udio. Apple bi trebalo bojkotirati sve dok se ne urazumi i spusti cijene svojih preskupih proizvoda na prihvatljivu razinu.