Nikon D3S i službeno

poruka: 6
|
čitano: 883
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Nikon D3S i službeno".
2 godine
Nikon D3S i službeno

ISO 102 400, pa to je night visionIzlanuo se

a onda sam se probudio...///DIJELIM LOCKERZ POZIVNICE! ! !
2 godine
neaktivan
Nikon D3S i službeno

Čekaju se testovi kvalitete slike, ali ovo bi mogao biti aparat snova (za koju godinicu, naravno, kad malo pojeftini). Senzor je novi, pixel pitch ogroman, pa je realno za očekivati da ISO i dinamički raspon budu za prste polizat.

4 godine
neaktivan
Nikon D3S i službeno

ogroman, težak, bez stabilizacije senzora, s ogromnim, teškim objektivima.

za mene, leica M9 je daleko bolji izbor. :D

ea mel tation dignissim theophrastus. inani aperiam inciderint an pri. ut ius nulla quodsi corpora. aliquid vocibus.
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.10.2009 10:50 (elkarrde).
3 godine
RE: Nikon D3S i službeno
elkarrde kaže...

ogroman, težak, bez stabilizacije senzora, s ogromnim, teškim objektivima.

za mene, leica M9 je daleko bolji izbor. :D

Isto tako nebo i zemlja Namigiva... Neznam zašto pišeš ovakve gluposti? Tj. "D3s je namjenjen nesposobnim fotografima" shvaćam da koristiš manual objektive i 35mm film i da treba dosta toga uložiti u fotografiju (i ja bi volio imati neki 35mm film ili neki medium format čak). Ovaj fotoaparat je namjenjen nejtežim oblicima fotografije; sport, recimo košarku snimati je vrlo hebeno, nije toliko važno 9 FPS-a (iako za tako brz sport nije to loše koristiti), nego daje mogučnost brzinskog C-AF-a. Ovo profesionalnim sportskim fotografima je i više nego potrebno, a M9 ima svoju namjenu... Sumanjam da je tako dobra u fotografiranju sporta (ovih brzih; košarka, biciklizam, trčanje...)  kao što je D3s, D3, 1D Mk III.

Atomska bubamara - Last known good rank
4 godine
neaktivan
Oly_E3 kaže...

Ovo profesionalnim sportskim fotografima je i više nego potrebno, a M9 ima svoju namjenu... Sumanjam da je tako dobra u fotografiranju sporta (ovih brzih; košarka, biciklizam, trčanje...)  kao što je D3s, D3, 1D Mk III.

sve je stvar fotografa - sposoban i dobar fotograf će dobro uslikati sportske priredbe bez obzira na fotić. na žalost, danas su takvi fotografi gotovo izumrli. Namigiva

kaj se tiče M9 vs. D3s - rekoh, "kaj se mene tiče". leica i voigtländer imaju daleko bolju ponudu objektiva za moje potrebe. Namigiva

ea mel tation dignissim theophrastus. inani aperiam inciderint an pri. ut ius nulla quodsi corpora. aliquid vocibus.
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.10.2009 11:16 (elkarrde).
3 godine
elkarrde kaže...

sve je stvar fotografa - sposoban i dobar fotograf će dobro uslikati sportske priredbe bez obzira na fotić. na žalost, danas su takvi fotografi gotovo izumrli. Namigiva

kaj se tiče M9 vs. D3s - rekoh, "kaj se mene tiče". leica i voigtländer imaju daleko bolju ponudu objektiva za moje potrebe. Namigiva

Da dosta fotografa ima koji idu na utakmice samo da "uslikaju", a umjetnički pristup odbace Neodlučan

Everywhere I see the pixel peepers
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice