Nokia C5

poruka: 4
|
čitano: 2.321
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Nokia C5".
2 godine
Nokia C5

Zanimljiv koncept, no mislim da kod poslovnih korisnika neće proći... No uostalom tko zna, zavisi kako kome paše no smartphone bi po meni trebao biti smartphone i izvana i iznutra... QWERTY tipkovnica mi bolje leži...Namigiva

www.val.hr
3 godine
neaktivan
Nokia C5

Pa možda nije uzbudljiv smartphone kraj svih Androida, iPhonea, Blackberryja, ali za bagatelnu cijenu od 135 eura  je odličan. Ima sve maltene, osim touchscreena i nekog fancy os-a. A uz njega još dolazi i bespla Nokijina navigacija (koja je odlična usput). 

Solidan best buy mobitel za većinu...

3 godine
Nokia C5

Čisto nevjerojatno za Nokiu da su to sve utrpali u tako malo kućište, pogotovo ako uzmemo u obzir i kapacitet baterije. Mislim da ovaj model itekako ima svoju ciljanu grupu.

U životu ne postoje pobjednici, samo preživjeli.
4 godine
Nokia C5

e stvarno super stvar, za cca 1000 kn sad dobijes mob sa symbianom, 3.2 mp, hsdpa i sta sve ne, ma ja cu ga kupiti, jer ne trebaju mi oni sminkerski touchscreen mobiteli, ovo je puno boje, odlican mobitel za mlade ...

AMD Athlon64 X2 5200+ 2.71 GHz , Asus Radeon HD3650, 2 GB RAM, 320 GB, Logitech X-530
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice