Nokia gasi Ovi Files

poruka: 9
|
čitano: 1.061
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Nokia gasi Ovi Files".
2 godine
neaktivan
Nokia gasi Ovi Files

kako još jedan,koji su prije njega bili ugašeni?

2 godine
RE: Nokia gasi Ovi Files

nema šta, tek je krenuo letjeti a već je pao, pa barem radi blamaže su trebali ostaviti uključen, ovo je zbilja smješno

22 mjeseca
suspendiran

Valjda misle na Nokia sports tracker koji je ugašen nedavno.

2 godine
neaktivan
hd22sb kaže...

nema šta, tek je krenuo letjeti a već je pao, pa barem radi blamaže su trebali ostaviti uključen, ovo je zbilja smješno

samo da znaš,samo zato što je taj servis za nas bio besplatan ne znači i da je za njih,a ako se gotovo nitko nije time služio ne bi trebali trošiti te novce na to već na nešto pametnije,i na tome ništa nije smiješno

2 godine
crovalentin kaže...
hd22sb kaže...

samo da znaš,samo zato što je taj servis za nas bio besplatan ne znači i da je za njih,a ako se gotovo nitko nije time služio ne bi trebali trošiti te novce na to već na nešto pametnije,i na tome ništa nije smiješno

ma mislio sam trebao ga je ostaviti, bez ikakvog unapređivanjai sa nekim bezveznim održavanjem, a ugasiti ga kad prođe par godina, ovako pokrenuli nešta, neki ljudi krenuli koristiti i puf u kratkom roku nema više

znam da to košta brdu love, ali mislim da su samo trebali skresati proračun za to i onda polagano ugasiti, već kad se ljudi zapitaju: "a šta je to bio ovi files"

moje mišljenej, ovako loše za imidž tvrtke

2 godine
protjeran

imidz i nokija?lol

4 godine
Nokia gasi Ovi Files

Imam E72 i mislim da programeri u Nokiji nemaju poim sta je to bzrina.

Ovi Suite je uzasno spor i los softver, Ovi Mail, Ovi Contacts i ostale Ovi aplikacije su uzas, spore i tesko dostupne.

Snimio sam danas najnovi firmware za E72 u kome pise da su otklonili 450 greska, ubrzali softver, a kad instaliram opet isto, brzina je ista mozda malo ubrzano, katastrofa.

4 godine
Kuzo kaže...

Imam E72 i mislim da programeri u Nokiji nemaju poim sta je to bzrina.

Ovi Suite je uzasno spor i los softver, Ovi Mail, Ovi Contacts i ostale Ovi aplikacije su uzas, spore i tesko dostupne.

Snimio sam danas najnovi firmware za E72 u kome pise da su otklonili 450 greska, ubrzali softver, a kad instaliram opet isto, brzina je ista mozda malo ubrzano, katastrofa.

imaš pravo! kad sam bio prvi put instalirao Ovi Suite za svoju X6 dočekala me katastrofalna tromost programa... a samim time su mi se i windowsi počeli usporavat... kad sam ponovno windowse instalirao, preskočio sam instalaciju Ovi Suite-a... sad se samo spajam preko Mass Memory moda... najjednostavnije je...

kaj se tiče Ovi Filesa, nisam ga nikad koristio.. iako sam htio probati, ali mi ne bi igralo neku veliku ulogu Neodlučan

Gimme a bag of donuts, and no one gets hurt :)
4 godine
Nokia gasi Ovi Files

Stvarno je nevjerojatno kako je trom Ovi Suite. I onda nekad još i traži restart kompa kad se updejata!? Ma dajte ljudi nemogu virovat da se to nemože napraviti jednostavnije i da ne troši toliko resursa. Mada u zadnje vrime mi se čini da se program malo stabilizira i ubrza.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice