Smanjit i nakon 2 godine ukinut skroz! Kina će nas sve pojest!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
o čemu tito ?!
Smanjit i nakon 2 godine ukinut skroz! Kina će nas sve pojest!
Očito je Firefly bio više od pukog SF-a! :O
Ovo nisu nikakve teorije urote nego cinjenice i nuzne posljedice koje iz njih proizlaze. Imas dosta clanaka o tome na netu...
o čemu tito ?!
Vjerojatno misli na politiku jednog djeteta koja će u budućnosti predstavljati problem za Kinu. Onda na scenu stupa Indija.
Kad smo već na temi Kine preporučam dokumentarac Last train home.
E tako nam je u našem lijepom kapitalizmu, danas jesi sutra nisi
Uvijek ce bit zemalja poput Kine, Indije...
E upravo to!svaka čast!
Nažalost to se već dešava,a ovi bistri EU političari još nisu svijesni toga.
Nama će ostati da će mo svi raditi u dućan od 06-14h otići kući i za dva sata taj isti novac trošiti u tom istom dućan.tako cjeli život u krug
Jedini spas od ove krize je rat.To svi znaju i to su svi skužili na primjeru Njemačke
donekle točno.. njemačka je procvala na krilima amerike (marshall plan).. rat bi donio dosta dobroga (yebate, realno, strah me i same pomisli) ali i hrpu sranja sa sobom..
za 30-50 godina Evropa če postati treči svjet za Aziju i Indokinu. Znaju Njemci i Francuzi to dobro, pa ne prodaju baš svaki dio infrastrukture, bilo to prometna ili informatička. I ustraju pri proizvodnji u svojim zemljama. Ostali glupsoni ustraju pri prodaji svega i svačega, a pri tome nemaju razvojni plan, niti razvojnu političku platformu (svi, doslovce svi političari gledaju samo 4 godine unaprijed, a i to jim je puno). Evo, Finska se nekad ponosila kao zemlja Nokie, a sad samo još možda kao zemlja vodke...a ni to neče dugo...ja sam vrlo pesimističan što se tiče naše budičnosti (bar u Evropi), jer nema nikakvog izgleda, da bi se netko brinuo o budičnosti...dok ne bude prekasno. A amerima ionako neče preostati ništa drugo, nego da zarate sa Kinom negdje u Pacifiku...
Nije riječ o "izmještanju proizvodnje" i "restrukturaciji" već o TOTALNOJ PROPASTI NOKIJE.
Nokia Q4 Results: Now Official, Elop has Created World-Record Destruction of Market Share in One Year
"Službeno, Elop (Glavni direktor Nokie) stvorio je svjetski rekord u uništavanju tržišnog udjela u jednoj godini"
Tko s Microsoftom tikve sadi...
Elop je uspio do sada (u samo godinu i pol!) uništiti 30.000 Nokijinih radnh mjesta, a osim ovih 4.000 najavio je u 2012 otpuštanje ukupno bar - 7.000 ljudi.
Inače, tvornice koje ostaju proizvodit će isključivo WindowsPhone, najneprofitabilniji produkt u ponudi.
Evo zanimljiv članak(sa vrlo diskutabalnog portala)
http://www.index.hr/vijesti/clanak/malezija-danas-dijeli-lekcije-europi-suocite-se-s-realnoscu-i-prihvatite-da-ste-postali-siromasni/598223.aspx
Inace vrlo glasni nokiini fanofi su zanijemili. Neznam sta ce to biti...
Inace vrlo glasni nokiini fanofi su zanijemili. Neznam sta ce to biti...
ovdje se spominje wp7, da su bar napisali vijest o Belle updateu, tamo bi nas dosta vidio, a ne znam zasto smo mi to zanijemili?
Pc Chip najavljuje da se Nokia možda ipak vraća Symbian (Anna/Belle) novim modelima (www.pcchip.hr/nokia-803/)
odn
http://pocketnow.com/smartphone-news/further-details-emerge-on-nokia-803-final-symbian-handset
I tako to ide....sve dok jednog dana gladna rulja ne počne razbijati izloge i aute, potom pročelja korporativnih utvrda, a naposlijetku i lubanje...
Ovo nisu nikakve teorije urote nego cinjenice i nuzne posljedice koje iz njih proizlaze. Imas dosta clanaka o tome na netu...
Mi smo već sada na stopama udjela starih koje Kinezima tek "predviđaju" u idućim desetljećima. Da smo bar mi u njihovoj koži...
Btw, Kina samo treba dostići produktivnost Amera ili Nijemaca, sve će biti uredu. Produktivnost je na zapadu dosegla plafon i vrlo sporo raste. To nije problem ako ste u plusu, ali obzirom na kamate koje se plaćaju na deficit, Amerima nije svejedno i zato su postali takvi katastrofičari. Dečki, treba delati a ne slušati gluposti kako bi rekao vaš omiljeni hrvatski političar.
Pc Chip najavljuje da se Nokia možda ipak vraća Symbian (Anna/Belle) novim modelima (www.pcchip.hr/nokia-803/)
odn
http://pocketnow.com/smartphone-news/further-details-emerge-on-nokia-803-final-symbian-handset
i to je pod upitnikom, a prica se da ce to biti zadnji mobiteli sa symbianom tj nokia 803 mozda bude poslednji flagship za symbian
kad nokia odustane od symbiana, ja cu odustati od kupovine nokiinog telefona