Nokia N97 tokom lipnja

poruka: 14
|
čitano: 1.915
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Nokia N97 tokom lipnja".
3 godine
Nokia N97 tokom lipnja

Još jedna ružna, metrosexualna, fešn, neupotrebljiva i preskupa Nokia...

3 godine
Nokia N97 tokom lipnja

i u americi ce kostat 3500-4000 kn, a kod nas 6000 pa navise ;d

3 godine
neaktivan
RE: Nokia N97 tokom lipnja
QFlash kaže...

Još jedna ružna, metrosexualna, fešn, neupotrebljiva i preskupa Nokia...

eh upravo tako..........nefunkcionalan software..........vidilo se na njihovom drugom touch mobu
You will never walk alone
3 godine
Nokia N97 tokom lipnja

Kad se samo sjetim da je moj komp iz 1998. godine imao 300MHz CPU i 64MB RAM-a... :D

4 godine
Nokia N97 tokom lipnja

meni se sviđa i razmišljam ga kupit al mislim da će cijena biti prevelika

fuck yeah || ako nema riješenja nema ni problema II Win or lose, on the booze. II i nogom u guzicu je korak naprijed II when i'll be rich, you'll be my bitch II Bolje biti mrtav pijan nego mrtav hlada
3 godine
escobar_ kaže...

Kad se samo sjetim da je moj komp iz 1998. godine imao 300MHz CPU i 64MB RAM-a... :D

Ova je dobra.
Al da se vratim na temu nislim da je mobitel dobar, ali preskup. do sada sam kupovao samo nokie(več 7 g.), ali mi nekako i drugi proizvođači se sada počinju sviđati(pogotovo SE), nekako mi nokie postaju previše ružne(iako to negledam previše) i neke funkcije im fale, neke sitnice. Šteta što tako kvalitetna firma radi takve promašaje.Plač
Ja sam Ivan Puuuuuuu iz Iloka, dečko sa sela :)
3 godine
neaktivan
Nokia N97 tokom lipnja

Mozda ce kod nas...ma ne mozda...nego sigurno..biti precijenjena..pogotovo ako ga prvi u prodaju pusti T-Shit-MOBILE.....zato cemo mi svi lijepo otici preko granice i tamo ga kupiti...ok..oni koji se na to odluce.....:))...

Ma sam mob je sasvim ok....ali izlazi u pogresno vrijeme...mozda neki krizu i ne osjete...to je zato sto nas jos nije udarila svom silinom...pricekajmo jesen.....a ovi mobaci ce se ionako putem oglasa prodavati u bescijenje.....kad sminkerima nestane love.:))

bebe007
3 godine
Nokia N97 tokom lipnja

Također prelazim na SE nakon 7-8 godina korištenja isključivo Nokia mobitela.Nakon šta mi je 6300 prerano preminula vrijeme je za novi mob,SVE Nokie trenutno dostupne su mi ružne i beskorisne...Idem ili na C510 ili T700,dolazi Nokia 6303 ali u lipnju u na američko tržište,dakle oko travnje sljedeće godine kod nas..

4 godine
Nokia N97 tokom lipnja

ja imam N95 ružnu, debelu i sve ostalo oko godinu dana i mobitel je mrak... vjerujem da će i N97 biti odličan mobitel.... samo nažalost preskup...

samo da napomenem da je moja nokia padala i doživjela svakakve udare plastika je totalno ogrebana, a još radi odlično, dok su za to vrijeme fenci smenci samsunzi i ostali nakon dva pada doživjavali fijasko.

Da ne spominjem kad je izašla da nekoliko mjeseci nije bilo ni blizu mobitela sa takvim mogućnostima. Slike, a posebno filmovi su zakon, odličan zvučnik koji se čuje kao u rijetko kojem mobitelu.... jednostavna nadogradnja firmware, kojom sam se rješio dosadnog t-comovog i stavio original Nokia i još dosta drugih stvarčica...

NOKIA RULEZZZZZZZZZZ

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.6.2009 14:03 (daseparo).
4 godine

i iphone pada i opet radi ;)

4 godine
protjeran
Mozda je preskup ali zasigurno nije los uredaj. Vidjet cemo kad izade.
Zlo i Naopako
4 godine
Nokia N97 tokom lipnja

Zašto je Nokia No. 1 na tržištu već godinama? Pa zato jer je najkvalitetnija. Istina da se kvaliteta kod jeftinijih modela smanjila, ali je općenito bolja od bilo koje druge marke. Da ima puno ljepših mobitela od nekih Nokia, ima, ali isto tako joj kvalitetom obično ni blizu ne pariraju.

Što se tiče slike i filma na N95, stvarno je super, a onima koji sad misle reći "joj pa kaj će mi to, uf uf" Cool mogu samo reći da im ni ne treba kad se na njihovom šiteksu od mobitela to nemože ni koristiti kako spada.

3 godine
Nokia N97 tokom lipnja

Predobar mobitel, ali precijenjen

Ako nokia želi konkurirati iPhonu (a vjerujem da želi) onda su se trebali potruditi

staviti procesor koji bi mogao pokretati igre slične onima sa iPhona

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.6.2009 16:57 (seg20).
4 godine

Sry na OT...
Odgovor na većinu vaših pitanja je Samsung Omnia HD i8910 :)
NHF :) No flaming pls :)

Prednosti Samsunga:
tanji, lakši, atraktivniji
veći AMOLED kapacitivni ekran
DNS i Dolby surround zvuk

3D Graphics HW Accelerator
više RAM-a, brži proc
snimanje videa u DVD/HD
HSDPA @ 7.2MBit
8Mpix kamera

Nokia: više ukupne memorije (48GB vs 32GB), FM transmiter, HW qwerty.
Sve ostalo u korist Samsung, IMHO :) A bit će i jeftiniji sigurno.
Trenutno mu jedinu boljku vidim u lošijem zvuku pri snimanju videa.
Al nadam se da će to ispraviti u slijedećem firmwareu.

PozZ!

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.6.2009 13:12 (Burs).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice