Go Nokia!!
Bas me zanima sta stoji u Appleovoj protutuzbi.
Ako je u rangu sa zadnjom, vjerojatno je nesto u stilu: "iPhone je prvi bijo ubojan u crno!!!! Nokia nesmije biti crna!!?"=#"
Go Nokia!!
Bas me zanima sta stoji u Appleovoj protutuzbi.
Ako je u rangu sa zadnjom, vjerojatno je nesto u stilu: "iPhone je prvi bijo ubojan u crno!!!! Nokia nesmije biti crna!!?"=#"
Da je Apple kopira UI od NOKIAe onda bi bija crap kao i njihov.
Ma hebote apple, ti ljudi nisu u životu ništa izmislili. Sve što su ikad dobro napravili su napravili jer je Jobs takav majstor da mu Ethan Hunt, Oceanovih 11 i Garrett s udruženim snagama nisu ni do koljena kad treba nekoga pokrasti.
Ma malo se sve to skupa pretjeruje... Meni se cini da nokia dosta pada pa trazi sve nacine da bi se izvukla...
ja inace preferiram nokiu, ali ovo je previse... Neka sami smilse svoj mobitel ili nesto tako... eto napravili su svoj netbook... ja neznam ko ce to kupit ali neka se drze toga neka proizvode nesto novo :D
Ma hebote apple, ti ljudi nisu u životu ništa izmislili. Sve što su ikad dobro napravili su napravili jer je Jobs takav majstor da mu Ethan Hunt, Oceanovih 11 i Garrett s udruženim snagama nisu ni do koljena kad treba nekoga pokrasti.
koja je tvrtka izmislila grafičko sučelje za računalo? čitaj malo -.-
sigurno nije apple, procitaj ti malo(hint: xerox)
Pa ako je apple povrijedio patent onda mora platiti odštetu i što je tu teško razumjeti.
Da ako je povrijedio patent... ali sada 200 tuzbi jedni protiv drugih... malo glupo...
Nokia ima svako pravo za napravit ovo.Ako male firme mogu licencirati i nekršiti patente onda može i apple.
Bezveze se tuzakaju kao neka djeca
A najgore od svega je sto mediji oko tih gluposti dizu neku frku...
Neznam više jel mi gore gledati presjedničke izbore ili ovakve vjesti. XD.
Bar će siromašni odvjetnici zaraditi para hehe
Da je Apple kopira UI od NOKIAe onda bi bija crap kao i njihov.
Apple kopira al nezna implementirat pa i ima crap koji se sviđa jedino fanboyima koji pišu gluposti po forumima...
Bar će siromašni odvjetnici zaraditi para hehe
mogli bismo i mi u odvjetnike, ako tako nastave... xD
sigurno nije apple, procitaj ti malo(hint: xerox)
Baš sam htio ovo napisati kad vidim da me pretekao, uglavnom ->