Nokia opet tuži Apple

poruka: 16
|
čitano: 1.687
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Nokia opet tuži Apple".
4 godine
Nokia opet tuži Apple

Go Nokia!!

Bas me zanima sta stoji u Appleovoj protutuzbi.

Ako je u rangu sa zadnjom, vjerojatno je nesto u stilu: "iPhone je prvi bijo ubojan u crno!!!! Nokia nesmije biti crna!!?"=#"

- Psiho246
4 godine
Nokia opet tuži Apple

Da je Apple kopira UI od NOKIAe onda bi bija crap kao i njihov.

http://www.metacafe.com/watch/1972097/how_to_behave_on_a_forum/
4 godine
Nokia opet tuži Apple

Ma hebote apple, ti ljudi nisu u životu ništa izmislili. Sve što su ikad dobro napravili su napravili jer je Jobs takav majstor da mu Ethan Hunt, Oceanovih 11 i Garrett s udruženim snagama nisu ni do koljena kad treba nekoga pokrasti.

There are 10 types of people in the world... those who understand binary and those who don't.
2 godine
Nokia opet tuži Apple

Ma malo se sve to skupa pretjeruje... Meni se cini da nokia dosta pada pa trazi sve nacine da bi se izvukla...

ja inace preferiram nokiu, ali ovo je previse... Neka sami smilse svoj mobitel ili nesto tako... eto napravili su svoj netbook... ja neznam ko ce to kupit ali neka se drze toga neka proizvode nesto novo :D

3 godine
RE: Nokia opet tuži Apple
ZC_Someone kaže...

Ma hebote apple, ti ljudi nisu u životu ništa izmislili. Sve što su ikad dobro napravili su napravili jer je Jobs takav majstor da mu Ethan Hunt, Oceanovih 11 i Garrett s udruženim snagama nisu ni do koljena kad treba nekoga pokrasti.

koja je tvrtka izmislila grafičko sučelje za računalo? čitaj malo -.-

3 godine
protjeran
Mikovic_xD kaže...
ZC_Someone kaže...

sigurno nije apple, procitaj ti malo(hint: xerox)

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
3 godine

Pa ako je apple povrijedio patent onda mora platiti odštetu i što je tu teško razumjeti. 

Ubuntu 9.10 Karmic Koala
2 godine
Nokia opet tuži Apple

Da ako je povrijedio patent... ali sada 200 tuzbi jedni protiv drugih... malo glupo...

2 godine
Nokia opet tuži Apple

Nokia ima svako pravo za napravit ovo.Ako male firme mogu licencirati i nekršiti patente onda može i apple.

2 godine
Nokia opet tuži Apple

Bezveze se tuzakaju kao neka djecaSmijehA najgore od svega je sto mediji oko tih gluposti dizu neku frku...

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
4 godine
Nokia opet tuži Apple

Neznam više jel mi gore gledati presjedničke izbore ili ovakve vjesti. XD.

Sometime the best defense is to attack!
4 godine
Nokia opet tuži Apple

Bar će siromašni odvjetnici zaraditi para hehe

4 godine
dgigibao kaže...

Da je Apple kopira UI od NOKIAe onda bi bija crap kao i njihov.

Apple kopira al nezna implementirat pa i ima crap koji se sviđa jedino fanboyima koji pišu gluposti po forumima...

... vozio sam uvijek u petoj brzini...
3 godine
Nokia opet tuži Apple
Sva ova tužakanja su mi malo glupava ali ajd se postavite u njihovu situaciju. Imate šansu zaraditi brdo love na skoro pa ničem (dobro, mora Nokia uložiti neku lovu u tu tužbu ali to je za njih zanemarljiva lova...) !!??
2 godine
dd.inc kaže...

Bar će siromašni odvjetnici zaraditi para hehe

mogli bismo i mi u odvjetnike, ako tako nastave... xD

BOG I HRVATI
4 godine
grimyHR kaže...
Mikovic_xD kaže...
ZC_Someone kaže...

sigurno nije apple, procitaj ti malo(hint: xerox)

Baš sam htio ovo napisati kad vidim da me pretekao, uglavnom ->

There are 10 types of people in the world... those who understand binary and those who don't.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice