Nokia povlači punjače

poruka: 15
|
čitano: 1.370
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Nokia povlači punjače".
4 godine
Nokia povlači punjače

O ja... nemam punjače iz tog razdoblja tako da je moja sigurnost neupitna :)

3 godine
Nokia povlači punjače

Evo bas sam pogledao svoje punjace...isto nista...najblizi je ac-4e...  Izlanuo se

TrustNo1
3 godine
neaktivan
Nokia povlači punjače

e je*ajiga sad sam pogledo svoj kad spada u problematicne:(

ima da zginem:D

Bboy
3 godine
moderator
Nokia povlači punjače

Ovi se samo otvaraju a ja sam jednog probao otvorit i nakraju mi je samo cekic pomogao.

World championships: 7, GP started: 250, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,369
4 godine
Nokia povlači punjače

evo ja imam AC3-E, ne znam kako se moze otvoriti, sve je na svom mjestu, ima cak i vijke odozgo. Ma to jedino ako puno cackas ponjem, pa se eventualno moze nest odvojit. Nista tu ne treba mijenjat.

AMD Athlon64 X2 5200+ 2.71 GHz , Asus Radeon HD3650, 2 GB RAM, 320 GB, Logitech X-530
4 godine
Nokia povlači punjače

očito je potez Nokije bolje spriječit nego lječiti. Valjda je bila takva serija i pojavilo se u par primjeraka, a Nokija vodi pitanja oko sigurnosti svojih usera.

3 godine
moderator
RE: Nokia povlači punjače
HCSC kaže...

očito je potez Nokije bolje spriječit nego lječiti. Valjda je bila takva serija i pojavilo se u par primjeraka, a Nokija vodi pitanja oko sigurnosti svojih usera.

I baterije su mjenjali nedavno ako se ne varam. Tocnije model BL-5C

World championships: 7, GP started: 250, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,369
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.11.2009 23:42 (F1-IVO).
4 godine
Nokia povlači punjače

je bilo je petlje i oko toga, unazad cca. godinu dana.

3 godine
protjeran
Nokia povlači punjače

Imam AC-3E, ali iz prosle godine, phew Belji se

2 godine
protjeran
Nokia povlači punjače

Ja imam iz ove godine AC-4E

6gb ddr3 XFX HD5850 Intel Q9550 hdd 2x500gb mbo gigabyte monitor 23" samsung os win7 RTM b7600 x64 http://svijet-racunala.lefora.com/
3 godine
Nokia povlači punjače

Bila bi skroz korisna informacija s kojim modelima dolaze ti punjači. Ja imam 7E (oni stari bucmasti, 3310) i 8E (oni su došli s 6288 i 5800).

MA78G-DS3G, Athlon64 X2 5000+, 2x2 GB DDR2 800 MHz, 8600 GT 256 DDR3, 2x160 GB SATA WD HDD
3 godine
Nokia povlači punjače

Treba uvesti univerzalne punjace za svaki tip telefona, pa i opcionalno pri kupovini telefona birati dali zelite telefon sa ili bez punjaca. U opciji bez, sniziti cijenu telefona. Vjerujem da mnogi imaju vise punjaca, ja ih imam 3 od Nokie. A sto se tice tih BL-5C baterija, trazim telefone sa tom oznakom baterija, iz iskustva najizdrzljivije.

Meda
2 godine
protjeran
Nokia povlači punjače

Evo našo sam od nokie od one clasic valjd 6331 valjd tak se zove!

6gb ddr3 XFX HD5850 Intel Q9550 hdd 2x500gb mbo gigabyte monitor 23" samsung os win7 RTM b7600 x64 http://svijet-racunala.lefora.com/
3 godine
Nokia povlači punjače

Ja imam takav punjač, samo nasreču proizveden je u trećim mjesecu.

3 godine
RE: Nokia povlači punjače
Meda kaže...

Treba uvesti univerzalne punjace za svaki tip telefona, pa i opcionalno pri kupovini telefona birati dali zelite telefon sa ili bez punjaca. U opciji bez, sniziti cijenu telefona. Vjerujem da mnogi imaju vise punjaca, ja ih imam 3 od Nokie. A sto se tice tih BL-5C baterija, trazim telefone sa tom oznakom baterija, iz iskustva najizdrzljivije.

http://www.bug.hr/vijesti/univerzalni-punjaci-mobitele/95451.aspx

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice