O ja... nemam punjače iz tog razdoblja tako da je moja sigurnost neupitna :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo bas sam pogledao svoje punjace...isto nista...najblizi je ac-4e... 
e je*ajiga sad sam pogledo svoj kad spada u problematicne:(
ima da zginem:D
Ovi se samo otvaraju a ja sam jednog probao otvorit i nakraju mi je samo cekic pomogao.
evo ja imam AC3-E, ne znam kako se moze otvoriti, sve je na svom mjestu, ima cak i vijke odozgo. Ma to jedino ako puno cackas ponjem, pa se eventualno moze nest odvojit. Nista tu ne treba mijenjat.
očito je potez Nokije bolje spriječit nego lječiti. Valjda je bila takva serija i pojavilo se u par primjeraka, a Nokija vodi pitanja oko sigurnosti svojih usera.
očito je potez Nokije bolje spriječit nego lječiti. Valjda je bila takva serija i pojavilo se u par primjeraka, a Nokija vodi pitanja oko sigurnosti svojih usera.
I baterije su mjenjali nedavno ako se ne varam. Tocnije model BL-5C
je bilo je petlje i oko toga, unazad cca. godinu dana.
Imam AC-3E, ali iz prosle godine, phew 
Ja imam iz ove godine AC-4E
Bila bi skroz korisna informacija s kojim modelima dolaze ti punjači. Ja imam 7E (oni stari bucmasti, 3310) i 8E (oni su došli s 6288 i 5800).
Treba uvesti univerzalne punjace za svaki tip telefona, pa i opcionalno pri kupovini telefona birati dali zelite telefon sa ili bez punjaca. U opciji bez, sniziti cijenu telefona. Vjerujem da mnogi imaju vise punjaca, ja ih imam 3 od Nokie. A sto se tice tih BL-5C baterija, trazim telefone sa tom oznakom baterija, iz iskustva najizdrzljivije.
Evo našo sam od nokie od one clasic valjd 6331 valjd tak se zove!
Ja imam takav punjač, samo nasreču proizveden je u trećim mjesecu.
Treba uvesti univerzalne punjace za svaki tip telefona, pa i opcionalno pri kupovini telefona birati dali zelite telefon sa ili bez punjaca. U opciji bez, sniziti cijenu telefona. Vjerujem da mnogi imaju vise punjaca, ja ih imam 3 od Nokie. A sto se tice tih BL-5C baterija, trazim telefone sa tom oznakom baterija, iz iskustva najizdrzljivije.
http://www.bug.hr/vijesti/univerzalni-punjaci-mobitele/95451.aspx