Nokia prodaje patente

poruka: 9
|
čitano: 955
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Nokia prodaje patente".
4 godine
Nokia prodaje patente

Mogu oni pricati koliko hoce da je to normalno ali Nokia koja je jedan od pionira mobilne komunikacije nikada nebi prodavala patente da nije u krizi. I to pogotovo danas kada se vodi veliki broj patent ratova po sudovima.

http://vgm.tv/
2 godine
Nokia prodaje patente

a trebaju malo stati na loptu.. proizvesti upola manje modela nego inače.. i razmisliti koji bi im os bio najpametniji.. 

2 godine
protjeran
Nokia prodaje patente

Oni makar imaju patente...

Pogledate li količinu mojih zvjezdica, vidjet ćete da ih nema mnogo. Dobio sam ih mnogo više već što ih imaju oni s 5, ali vrijednost im spoznao nisam i izgubih ih. Sada tražim ih u bezdanu foruma.
13 mjeseci
Re: Nokia prodaje patente
Zao mi je sto je Nokia pala tako nisko da patente mora prodavat.
2 godine
Nokia prodaje patente
Zasto imam osjecaj da ce ti patenti potiho zavrsiti kod Microsofta?
www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
9 mjeseci
kratos091 kaže...

a trebaju malo stati na loptu.. proizvesti upola manje modela nego inače.. i razmisliti koji bi im os bio najpametniji.. 

Windows Phone OS je svakako najbolji izbor, dosta je više android telefona na svakom koraku. 

2 godine
Ako je glavni kriterij za kupnju to da nije na svakom koraku, onda je i lada jedan od najboljih izbora pri kupnji auta :)
2 godine

pa pričalo se o tome.. a nisam baš to pratio u zadnje vrijeme..

4 godine
DamageHigh kaže...
Zasto imam osjecaj da ce ti patenti potiho zavrsiti kod Microsofta?

Ja isto mislim. MS su se bili malo utišali, ali im došlo iz dupeta u glavu, pa su se probudili. Sad opet počinju s prljavim trikovima.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice