NorhTec Gecko u praksi

poruka: 7
|
čitano: 1.250
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "NorhTec Gecko u praksi".
3 godine
NorhTec Gecko u praksi

i šta sad na kraju? opet promašaj?

Atomska bubamara. | Pogledajte Moj PC :)
4 godine
NorhTec Gecko u praksi

Pa dobro sta sad ljudi ocekuju za te pare? Mozda nekakvu mrcinu na kojoj ce igrati Crysis na high detaljima ili sl.? Neodlučan

Pa mislim ovo je netbook cija se primarna namjena moze izvesti iz samog imena, a uz to je jos i low budget.

4 godine
NorhTec Gecko u praksi

uh spor je dosta,kad je izasla prvi puta vijest na bugu o njemu mislio sam da ce biti dobar za surfanje na poslu i kacenje na druge mreze ali ovo je sporoooo.uzas!

What is the difference between Windows xp and Windows vista? A:Approximate 7 years
4 godine
NorhTec Gecko u praksi

Mozda CPU i nije toliko spor koliko je spora zamena za HDD (memoriska kartica)

Instalirao sam Linux i Windows na CF kartici, brzina je bila katastrofa, nesto slicno kao na videu.

4 godine
RE: NorhTec Gecko u praksi
crozoki kaže...

uh spor je dosta,kad je izasla prvi puta vijest na bugu o njemu mislio sam da ce biti dobar za surfanje na poslu i kacenje na druge mreze ali ovo je sporoooo.uzas!

Dosta je spor. Ma da sta da se kaze, koliko para toliko muzike. A opet za nekoga ko nije bas dobrostojeci u finansijama, a zeli si priustiti ovakvo nesto, za njega je dobro. Pretpostavljam da su to i bili ciljani kupci.

4 godine
RE: NorhTec Gecko u praksi

ja oću neki tablet s wi-fi, koji ima samo browser (sa podrškom za flash i silverlight, i još poneki atraktivni plugin) u sebi i neki priprostu tipkovnicu za navigiranje prostranstvima interneta.. jednostavne editore i preglednike (pdf npr) imam na netu.. i stvar bi bila hit! naravno, s pošteno "narodnom" cijenom Osmijeh

2 godine
protjeran
NorhTec Gecko u praksi

stvarno je prespor, kolko to RAMa ima? mogli bi isprobat sa chrome os-om ili androidom, isto su besplatni, a bilo bi i još inovativnije (prvi netbook s intergriranim nekim od ta dva operacijska sustava).

*n00b u53r* [url=http://profile.xfire.com/lukavg][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/bg/type/2/lukavg.png[/img][/url]
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.1.2010 21:49 (lukavg).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice