i šta sad na kraju? opet promašaj?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pa dobro sta sad ljudi ocekuju za te pare? Mozda nekakvu mrcinu na kojoj ce igrati Crysis na high detaljima ili sl.? 
Pa mislim ovo je netbook cija se primarna namjena moze izvesti iz samog imena, a uz to je jos i low budget.
Mozda CPU i nije toliko spor koliko je spora zamena za HDD (memoriska kartica)
Instalirao sam Linux i Windows na CF kartici, brzina je bila katastrofa, nesto slicno kao na videu.
Dosta je spor. Ma da sta da se kaze, koliko para toliko muzike. A opet za nekoga ko nije bas dobrostojeci u finansijama, a zeli si priustiti ovakvo nesto, za njega je dobro. Pretpostavljam da su to i bili ciljani kupci.
ja oću neki tablet s wi-fi, koji ima samo browser (sa podrškom za flash i silverlight, i još poneki atraktivni plugin) u sebi i neki priprostu tipkovnicu za navigiranje prostranstvima interneta.. jednostavne editore i preglednike (pdf npr) imam na netu.. i stvar bi bila hit! naravno, s pošteno "narodnom" cijenom 
stvarno je prespor, kolko to RAMa ima? mogli bi isprobat sa chrome os-om ili androidom, isto su besplatni, a bilo bi i još inovativnije (prvi netbook s intergriranim nekim od ta dva operacijska sustava).