Nortonova beta za Metro

poruka: 3
|
čitano: 497
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Nortonova beta za Metro".
5 godina
Nortonova beta za Metro

"Ako imate instalirane Windowse 8 CP...i osjecate da su previse brzi i stabilni za vas ukus, možete se zaletjeti do Symantecovih stranica " :D

5 godina
Nortonova beta za Metro

Iz navedenog mogu mirne duse zakljuciti da Symantec ima bolji njuh za biznis nego li konkurencija. Korisnik  vulgaris koji radi na W8 isto tako zeli  metro programe

Citat:

većina drugih proizvođača antivirusnih alata ne vidi smisla u pravljenju posebnih verzija programa koji rade baš u Mtro sučelju, a Avast je i izrijekom najavio da neće raditi Metro verziju svog AV programa.

Vecina drugih proizvodaca ce kaskati po profitu za razliku od Symanteca

To je isto kao da vasa bajna aplikacija ne podrzava Aero

★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
4 godine
Nortonova beta za Metro

Symantec {#}

Ne bih nikada na svoje računalo instalirao AV firme koja je potpisnik CISPA-e pa da mi narušava privatnost i da me potajno cinka vladinim organizacijama.

Što se tiče metro aplikacija, meni je preglupo da iste aplikacije na istom sustavu dolaze u 2 različite verzije. Nemam ništa protiv Metroa ali Windows 8 nepotrebno ima 2 sučelja između kojih se prebacujemo. Neke postavke sustava podešavamo u Metrou, neke klasično a neke na oba načina. Htjeli su pojednostaviti a zapravo su zakomplicirali. Trebali su se odlučiti za jedno ili napraviti nešto između, nekakav kompromis.

Is it weird that this gave me an orgasm?
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.5.2012 14:45 (DragonShit).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice