"Ako imate instalirane Windowse 8 CP...i osjecate da su previse brzi i stabilni za vas ukus, možete se zaletjeti do Symantecovih stranica " :D
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Iz navedenog mogu mirne duse zakljuciti da Symantec ima bolji njuh za biznis nego li konkurencija. Korisnik vulgaris koji radi na W8 isto tako zeli metro programe
Citat:
većina drugih proizvođača antivirusnih alata ne vidi smisla u pravljenju posebnih verzija programa koji rade baš u Mtro sučelju, a Avast je i izrijekom najavio da neće raditi Metro verziju svog AV programa.
Vecina drugih proizvodaca ce kaskati po profitu za razliku od Symanteca
To je isto kao da vasa bajna aplikacija ne podrzava Aero
Symantec 
Ne bih nikada na svoje računalo instalirao AV firme koja je potpisnik CISPA-e pa da mi narušava privatnost i da me potajno cinka vladinim organizacijama.
Što se tiče metro aplikacija, meni je preglupo da iste aplikacije na istom sustavu dolaze u 2 različite verzije. Nemam ništa protiv Metroa ali Windows 8 nepotrebno ima 2 sučelja između kojih se prebacujemo. Neke postavke sustava podešavamo u Metrou, neke klasično a neke na oba načina. Htjeli su pojednostaviti a zapravo su zakomplicirali. Trebali su se odlučiti za jedno ili napraviti nešto između, nekakav kompromis.