malo konkurencije nije na odmet!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
da bar kod nas bude
Za te novce nebi se mislio, odmah bi ga sebi uzeo...stvarno pristojna cijena. Ovi tanki tablet-i će za par godina u potpunosti zamijeniti laptope, jedva čekam.
Za te novce nebi se mislio, odmah bi ga sebi uzeo...stvarno pristojna cijena. Ovi tanki tablet-i će za par godina u potpunosti zamijeniti laptope, jedva čekam.
Slazem se da bih ga za te novce kupio, ali da ce zamijeniti laptope, nema sanse!
Pa tko normalan bi se odrekao prave tipkovnice?
Slazem se da bih ga za te novce kupio, ali da ce zamijeniti laptope, nema sanse!
Pa tko normalan bi se odrekao prave tipkovnice?
To sam i ja mislio do prije neki dan! Ne mogu sada da nađem slike kako bi trebao izgledati Apple-ov tablet, jer na jednoj od njih je pokazan sa bežičnom tipkovnicom, a display je na nekom malom stalku. Mislim da je to super rješenje! kada ti treba tipkovnica izvučeš je iz torbe i gotovo.
nema šanse da košta 300 dolara i da išta vrijedi.
Da, sigurno mora doci 1000$ i imati logo jabuke.
Spusti se na zemlju! 
Da, sigurno mora doci 1000$ i imati logo jabuke.
Spusti se na zemlju! 
Moš misliti što ćeš dobiti za 300 dolara ... lol ... toliko košta A5 wacom tablet, ali bez ekrana i bez hardwarea ikakvog :D
8-10" tablet sa kvalitetnim touchscreenom i kakvim takvim hw i sw neće koštati ispod 700 dolara, a ako stave oled ili tako nešto i debelo preko toga, možda i do 1500 ili i više dolara. 300-400 dolara će biti više za nekakve "igračke".
.. a ako stave oled ili tako nešto i debelo preko toga ...
ne kužim o kakvom OLED-u pričaš?! Pa u članku lijepo piše (a imaš i link) Pixel Qi, čiju tehnologiju planiraju koristiti, te što su njeni plusevi. Kao i svaka najava, vjerojatno samo malo podižu hype, ali živi bili pa vidjeli :)
No, nije sve u hardveru, ako kvalitetan softver ne prati cijelu priču, uređaj će biti teži fail. Android je (valjda, nemam osobnog iskustva, ali tako se priča po kvartu :) super na mobitelu, no prema posljednjem testu Acerovog prijenosnika u Bugu, baš se i nije iskazao na računalu s tipkovnicom i mišem (OK, touchpadom). Tek treba vidjeti kako će se iskazati na tabletu s touchscreenom, tj. koliko će ga biti u stanju prilagoditi novoj namjeni. Također, koliko sam imao prilike pročitati, Android nije kompatibilan sa standardnim distribucijama linuxa, tako da je trenutno još uvijek zapravo dosta zatvorena platforma, opensourceu unatoč.
U svakom slučaju zanimljivo, možda će to zaista biti iSlate prije iSlatea? ;)
Ma komentiram da ne očekujem ništa za 300-400 dolara od 10 inčnog tableta.
http://www.wired.com/reviews/product/pr_archos_5
android je za sad krama za tablete ... ovo dobiješ za 380 dolara ... ne hvala. ( i to 4.8 inča )