Nova Mreža! 2/2017

poruka: 3
|
čitano: 935
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Nova Mreža! 2/2017".
10 godina
offline
Nova Mreža! 2/2017

Mreža se već čita na veliko.

Zašto? Pa, kao što i volim BUG čitati, te sam i zato postao ponosni pretplatnik, al' nisam htio uzeti samo BUG, jer bi onda isto tako za sve što mi se kao pretplatniku BUG-a nudi, ostao uskraćen za magazin Mrežu.

Naime, volim čitati Mrežu, jer nudi pravo informaciju, analizu gdje se raščlanjuju razlozi zašto se nešto tvrdi. Autori stoje iza svoje napisane riječi, te imaju i argumente za to.

Nadalje, volim što razbijaju mitove koje primjerce plasiraju mediji koji ne kuže stvar, pa o AI pišu gluposti, kao ono roboti će nadvladati, ljudskoj vrsti se gadno piše, te iznose zaključke koiji eto ne moraju biti katastrofični, kao ono napadaju nas iluminati, reptili, kaj ti je sve znam, nego mogu čak biti i pomirljivi, da je to daleka budućnost(da će roboti početi tražiti svoja prava recimo...), al' nekui autori ne pišu sa glavom i repom, te daju jalove arugmente za svoje tvrdnje. Večinom su to google majstori koji znaju engleski, pa od dva teksta sa neta i nekog znastvenog rada napišu neki tekstu....Eh, ne radi se to tako...

 

Kak' se to radi?

Pa, na primjer kaj se tiče AI i njihove budućnosti naspram ljudske vrste, dovoljno je pročitati tekst od gospo. Švajcera da normalni čovjek izvede prave zaključke u odnosu na one amaterske kaj se nude svugdje po Internetu.

 

Il' na primjer tekst od gosp.Špigela koji obrazlaže razliku pametnog grada i onog koji to nije na primjeru turskog start-up i grada Zagreba. Ak' mogu Truci možemo i mi isto tako, iako smo iz iste regije, odnosno regija Adritatic...

 

Ako netko hoće saznati pravu informaciju i steći nova znanja ili ista produbiti, ne treba dulje tražiti od Mreže ili BUG.

Tako ja radim, te osobno sebe mijenjam na bolje.

Panzerkampfwagen.Unatoč svemu - Dinamo Zagreb.Leaving or dead, always ahead...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
offline
Nova Mreža! 2/2017

Dragi Lastane, ja te čitam puno, puno i hvala ti što si tako pametan i rješavaš sve naše probleme 

 
0 0 hvala 0
8 godina
odjavljen
offline
Nova Mreža! 2/2017

Čovjek taman pomisli da je u našem suvremenom društvu sve manje tako izražene ortodoksne idolatrije. Zatim dođe na komentare članaka o BUG-ovu nakladničkom djelovanju. :)

vocap, bičz?
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice