Novi iPodi dolaze sljedeće srijede?

poruka: 15
|
čitano: 894
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Novi iPodi dolaze sljedeće srijede?".
2 godine

iShit

http://www.sosomoso.com - meet nice people!
2 godine
RE: Novi iPodi dolaze sljedeće srijede?
zoran123456 kaže...

iShit

Tebe zadnjih dana baš frustriraju vijesti na BUG-u... ;)

2 godine

Flame war in 10,9,8,7,6,5,4,3,2...

Pinky je zakon... I ♥ π
4 godine

Ja sam čuo da je dvorana rezervirana za 07. 09....

Budući Bill Gates... Ili barem Steve Jobs!
23 mjeseca
Mirko935 kaže...
zoran123456 kaže...

iShit

Mozda jer se zove Zoran, a žensko jeSmijeh

3 godine

Apple-u je najbolje da mjesečno izda sve svoje iCrap uređaje,toliko je amerikanaca i ostalih retarda željnih pažnje i 'pripadanja masi' da im je masovna mjesečna zarada zagarantirana.S obzirom na klijantelu ne moraju ni poboljšavati same uređaje,dovoljno je osvježiti izgled kutije sa par sjajnih slova.

4 godine
neaktivan
no tengo dinero kaže...
Mirko935 kaže...
zoran123456 kaže...

iShit

Mozda jer se zove Zoran, a žensko jeSmijeh

Pogledaj prezime xDDDDD

Stara japanska: ako pas laje, nije dovoljno kuhan.
2 godine

Ovdje se itekako vidi kako je apple prljava tvrtka. Posluje prljavo i vara svoje korisnike na više načina. U ovom slučaju prvo izbaci bezvezni proizvod. Stavi malo mogućnosti i napravi da ljudi misle da je čudo. Već izašla verzija iPoda nema čak ni kameru. Korisnici to naivno i glupo pokupuju. Onda apple nakon nekog vremena izbaci noviju verziju tog uređaja. Korisnici naivno i glupo pomisle eto revolucije i opet pokupuju. I tako neko vrijeme se nastvlja appleovo varanje korisnika. Mislim da je glupo dati 500 dolara za hrpu smeća. Evo razloga zašto:

• Ne podržava flash.Razlog: Stevica se izvlači glupim opravdanjima koje naivni korsnici prihvate. To je čisto varanje na tržištu i uništavanje konkurencije. Danas je glupo imati proizvod bez flasha.
  • Potpuno zatvoren sistem. Nije moguće instalirati nikakve aplikacije van appstorea. Naravno apple uzme 30% zarade od prodaje aplikacija koje su na prodaji. Ne daje se nikakav postor nezavisnoj nakladi aplikacija, sve mora biti pod kontrolom applea.
  • Osim surfanja internetom nema gotovo nikakve mogućnosti. Nema čak ni mogućnost telefoniranja. Par korisnih aplikacija no nesluži ničemu osim surfanja bez flasha.
  • Prevelika zvisnost sa internetom. iPod bez mobilnog interneta ne vrijedi ničemu. Ljudi najviše surfaju na njemu tako da moraju plaćati pretplatu na mobilni internet koji je kod na izrazito skup.
  • Prevelika cijena za njegovu namjenu.
Nikad nisam igrao nijedan cod multiplayer.
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.8.2010 20:12 (captain_soap_McTawish).
4 godine
neaktivan
captain_soap_McTawish kaže...

Ovdje se itekako vidi kako je apple prljava tvrtka. Posluje prljavo i vara svoje korisnike na više načina. U ovom slučaju prvo izbaci bezvezni proizvod. Stavi malo mogućnosti i napravi da ljudi misle da je čudo. Već izašla verzija iPoda nema čak ni kameru. Korisnici to naivno i glupo pokupuju. Onda apple nakon nekog vremena izbaci noviju verziju tog uređaja. Korisnici naivno i glupo pomisle eto revolucije i opet pokupuju. I tako neko vrijeme se nastvlja appleovo varanje korisnika. Mislim da je glupo dati 500 dolara za hrpu smeća. Evo razloga zašto:

• 2.Ne podržava flash.Razlog: Stevica se izvlači glupim opravdanjima koje naivni korsnici prihvate. To je čisto varanje na tržištu i uništavanje konkurencije. Danas je glupo imati proizvod bez flasha.
  • 2.Potpuno zatvoren sistem. Nije moguće instalirati nikakve aplikacije van appstorea. Naravno apple uzme 30% zarade od prodaje aplikacija koje su na prodaji. Ne daje se nikakav postor nezavisnoj nakladi aplikacija, sve mora biti pod kontrolom applea.
  • Osim surfanja internetom nema gotovo nikakve mogućnosti. Nema čak ni mogućnost telefoniranja. Par korisnih aplikacija no nesluži ničemu osim surfanja bez flasha.
  • 1.Prevelika zvisnost sa internetom. iPod bez mobilnog interneta ne vrijedi ničemu. Ljudi najviše surfaju na njemu tako da moraju plaćati pretplatu na mobilni internet koji je kod na izrazito skup.
  • 3.Prevelika cijena za njegovu namjenu.

1.Hvala Bogu, kod kuće nitko nema bežični internet.

2.Nitko nikad nije jailbrakao svoj iPhone/iPod Touch :D

3.Puno se ljudi nebi složilo sa tobom.

2 godine
nailer kaže...

1.Hvala Bogu, kod kuće nitko nema bežični internet.

2.Nitko nikad nije jailbrakao svoj iPhone/iPod Touch :D

3.Puno se ljudi nebi složilo sa tobom.

1. Zar se isplati kupovati iPod da bi kod kuće mogao ići na internet. Imali od toga koristi??? Za kućni internet imaš kompjuter. Nije li jedan od argumenata za iPod to da je prenosiv i vrlo korišten posvuda. Ili ti imaš wlan sa dometom 500 km?

2. Nije važno to što ti nelegalno možeš zaobići zaštitu. iPod bi odmah trebao biti malo otvoreniji proizvod. Stevica očito želi kontrloirati što je više moguće svoje korisnike.

3. Nije li nekoliko stotina dolara +mobilni internet preskupo za surfanje internetom bez flasha?

3 godine
  • Ne podržava flash.Razlog: Stevica se izvlači glupim opravdanjima koje naivni korsnici prihvate. To je čisto varanje na tržištu i uništavanje konkurencije. Danas je glupo imati proizvod bez flasha.

Kakvo varanje? Svi kupci već unaprijed znaju da nemaju mogućnost gledanje sadržaja napravljenog u Flash-u. Ako ti treba Flash i ne možeš živjeti bez njega, nećeš kupiti Apple-ov proizvod i riješen "problem".

• Potpuno zatvoren sistem. Nije moguće instalirati nikakve aplikacije van appstorea. Naravno apple uzme 30% zarade od prodaje aplikacija koje su na prodaji. Ne daje se nikakav postor nezavisnoj nakladi aplikacija, sve mora biti pod kontrolom applea.

Zatvoreni sustavi imaju i prednosti pored mana, a to je da su svi programi raspoloživi na jednom mjestu, dakle korisnici ne moraju pretraživati internet, a programeri se ne moraju brinuti oko 'host'-anja programa. Apple tako ima veću kontrolu i određuje što se može staviti u prodaju, a što ne, ali zato je postotak 'bug'-ovitih aplikacija znatno manji. Nadogradnja aplikacija je neusporedivo lakša. A 30% nije toliko velik iznos kad si riješen svih briga oko distribucije.

Ako se ne varam iPod je prije svega multimedijalni preglednik, a ne uređaj za mobilno surfanje, dakle imaš: slušanje muzike, gledanje slika i videa, surfanje net-om i korištenje e-maila (preko WiFi-a), mape, glasovnu kontrolu, podsjetnik i kalendar, i masu programa različite namjene.

Nema mogućnost telefoniranja?!!! Ma jeli to stvarno moguće, multimedijalni preglednik nema mogućnost telefoniranja!!! Doista čudno.

BTW Za telefoniranje se koristi telefon, a ne mp4 preglednik.

Korisne aplikacije ne služe surfanju, surfa se Safari-jem, Operom ili nekim drugim web-preglednikom (baziranom na Safari-engine-u).

• Prevelika zvisnost sa internetom. iPod bez mobilnog interneta ne vrijedi ničemu. Ljudi najviše surfaju na njemu tako da moraju plaćati pretplatu na mobilni internet koji je kod na izrazito skup.

Kakva zavist o internetu?!! Muziku i video možeš prenijeti sa kompjutera, igre možeš instalirati ili sa kompjutera ili preko WiFi mreže.

Mobilni internet na iPodu ti ne koristi ničemu, jer iPod nema mogućnost ugradnje SIM kartice, možeš koristiti jedino WiFi vezu sa mobitelom koji ima mogućnost spajanja na internet, ali ako ti je internet toliko bitan, onda kupiš iPhone i sve imaš u jednom uređaju (doduše bez Flasha, ali eto, ne možeš imati 'i jare i pare').

Onaj tko puno surfa na iPod-u, treba ga podhitno prodati i kupiti iPad, em je surfanje ugodnije, em ima mogućnost surfanja i izvan dometa WiFi mreže.

• Prevelika cijena za njegovu namjenu.

U usporedbi sa sličnim uređajima (npr. Archos 5) cijena iPod-a uopće nije velika.

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.8.2010 11:38 (maxym).
2 godine
maxym kaže...

Gdje go spominjem iPo mislim na iPad. Malosam pomiješaopojmove

3 godine

Koliko sam razumio, htio si napisati: "Gdje god spominjem iPod mislim na iPad. Malo sam pomiješao pojmove."

Pa gledaj, ovo je članak o iPod-u, a ne o iPad-u, dakle komentar ti je off-topic. Ali i za iPad vrijedi manje-više sve gore navedeno, s time da je iPad uvećani iPhone (da prilikom surfanja ne moraš stalno raditi zoom-in i zoom-out) bez glasovne komunikacije i ne treba ga miješati sa tablet-PC-ima, ili smart-phone-ima.

2 godine
maxym kaže...

Koliko sam razumio, htio si napisati: "Gdje god spominjem iPod mislim na iPad. Malo sam pomiješao pojmove."

Pa gledaj, ovo je članak o iPod-u, a ne o iPad-u, dakle komentar ti je off-topic. Ali i za iPad vrijedi manje-više sve gore navedeno, s time da je iPad uvećani iPhone (da prilikom surfanja ne moraš stalno raditi zoom-in i zoom-out) bez glasovne komunikacije i ne treba ga miješati sa tablet-PC-ima, ili smart-phone-ima.

Ja sam mislio da je ovo vezano za iPad, a ne iPod!

4 godine
neaktivan
maxym kaže...

Ja sam mislio da je ovo vezano za iPad, a ne iPod!

Šta nije jasno?? :DDDDDDD

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice