Symbian S60v5, Opera Mini preglednik sa isključenim prikazom slika..
Sve izgleda OK. Sa slikama usudio bih se reći impresivno

Zasad samo jedan prijedlog, ako možete dodati "stari" izbornik kao opciju u traku da se samo vide naslovi kao i prije..
Symbian S60v5, Opera Mini preglednik sa isključenim prikazom slika..
Sve izgleda OK. Sa slikama usudio bih se reći impresivno

Zasad samo jedan prijedlog, ako možete dodati "stari" izbornik kao opciju u traku da se samo vide naslovi kao i prije..
Srećom pa ne kuži da je moj 5800 mobitel..mrzim to direktno preusmjeravanje (ne koristim mobilne stranice).
# rm -rf /windows
Ni kod mene na Samsungu s5560 (Dolphin 1.0 browser) ne izgleda lose. Tek se na vertikalnom prikazu gornji izbornik malo raspe, ali pri horizontalnom prikazu je sve OK. Trenutno nisam pri foticu na napravim screenshot, ali cu uskoro biti. ;)
...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
Svaka čast! Jedino što mislim da je stvarno loša ideja jest automatsko preusmjeravanje. Ako želim na m.bug.hr, to ću i upisati, a ako želim na www.bug.hr/forum, onda ću tamo ići i ne želim da me mrda vamo-tamo. To je bio jedan od bitnijih razloga zašto preferiram ovaj forum u pogledu mobilnih uređaja.
Iako..moram pohvaliti update, na Symbian-u S60 v5 je sve OK!
EDIT: Kod Opere Mobile također sve OK. TU, TD delaju..
EDIT2: Slike isto rade i na jednom i na drugom...jedino fali neki back link..
Xfire:bmw144 ...Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
Napokon!
Hvala Domagoj (i Miro) :)
Samo meni nema avatara, ili?
[=XII=] {_.:BRUNO:._}
Zakon!
Baš mi je drago :)
Zašto se pojedine teme ne učitavaju ?
Primjer : slike vašeg hardvera ; popusti,akcije i dobre ponude
SS:
Istu stvar sam primjetio i kod Opere Mobile. Ona mi ponudi i učitavanje kao običan HTML (tako nekako) i onda se stranica normalno učita.
Defaultni browser (Symbian s60v5) učita najnormalnije iz prve.
# rm -rf /windows
# rm -rf /windows
# rm -rf /windows
E,a ja na svom Desiru mogu gledati bug.hr identicno kao i s PC-a :)
Na HTC HD7 izgleda odlicno, puno bolje nego prije.
Jedino sam primjetio da kada citam neki topic nigdje nema opcije Nova Poruka.
Ima da se nekom Odgovori, da TD/TU, stisne Hvala, ali nigdje nisam nasao opciju Nova Poruka.
Ili ja mozda nesto krivo gledam ili stvarno nije tamo... (zbog toga je ovo pisano na PC-u)
Mogu i ja gledati www.bug.hr kao na pc-u na svojoj nokiji 6303 classic
Fuckyeah
Kod mene se hrv znakovi normalno prikazuju..
Pustite sada "mobilne stranice", gdje je arhiva starih brojeva? Ha? Ha? Ha? Čista diverzija 
Koliko ja vidim na dnu stranice ima link na BUG.HR koji ce vas odvesti sa M.BUG.HR na BUG.HR. Znaci nitko nije prisiljen pregledavati mobilnu verziju.
Z