Nvidia GTX 480 kao ATI 5870?

poruka: 306
|
čitano: 28.801
|
moderatori: F1-IVO
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Nvidia GTX 480 kao ATI 5870?".
2 godine
RE: Nvidia GTX 480 kao ATI 5870?
Minoza kaže...

Uf... to je stvarno preskupo, mislim za tu lovu uzmeš Vapor-X 5870...

Istina, 2500-2600kn je maksimum da bi se isplatilo, garancija naravno treba biti min. 2 godine a i nekakav bundle je pozeljan.

3 godine
protjeran

lol A ja mis da sam neki rastrošni sin. U mene ne dolazi u obzir dalje od 2000, najviše sam si ubo za 2100 i to neću nikad više raditi. Inače jedna stvar koja mi se ionako več dugo mota po glavi, a nis je razjasnio sa samim sobom, ja sam kupovao zadnju konf ajd nek je ukupno 100, pa sam dao 25 za MBO, 25 za proc što daje 50 i onda od tih 50 ostalo sve na što ide oko podjednako na grafu, diskove, napajanje, DVD te RAM-e? Kako vi to razdvajate, i da li je ovo neka razumna računica između ostaloga što je MBO vitalna komponenta i baza za gradnju računala, a proc kao proc središnji dio koji sve poslove obavlja od ostalih komponenata?Neodlučan

sticky boredom with a book:S
2 godine
Nvidia GTX 480 kao ATI 5870?

Ja to ne bi po postocima, naprosto vidiš što ti treba (msiliš li OC ili ne, Crossfire-SLI...) pa prema tome uzmeš matičnu. Isto i sa ostalim komponentama.

Naravno, kreneš od toga koliko misliš izdvojiti... Također, ja gledam i isplativost, puno je veća razlika u konfama od recimo 2000-6000 nego što je u konfama od 6000-10000. Nakon 7-8k svota se drastično povećava, a ne dobivaš puno na području performansi.

3D Designer, www.mrcine.org, www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.4.2010 18:29 (Minoza).
3 godine
protjeran

Da ja to isto tako, najprije sam tipu reko MBO za crossfire, onda proc za 4-5 god, znači uzeo je Q6600 koji je dobar clocker i quad core pa za nadolazeče godine koje polako pristižu a moj quad polako več i "ostarješe"Plač, onda o tome jednu x-38 koja je dobra za OC komponenti, pa sam si uzeo onda jednu grafu XFX-icu da je kvalitetna, platio sam i to 1300 kuna samo Grafu 8800GT XXX Alpha Dog Edition koja je 2008. rasturala sve drugo, jedino je bila jača 9800GX2, ali je koštala ko svetog Petra kajgana preko tri soma i pol itd. itd.

sticky boredom with a book:S
3 godine
protjeran
4ucker kaže...
4ucker kaže...

Ne vezano za temu:

Ja mislim kao što je AMD normalno da se više grije (ponekad) od Intela, tako je isto i sa NVidiom...

Haha evo gledam na youtubeo neke video sto se tice moje izjave, TOTAL SAM POGRIJEŠIO! :D FAIL ZA MENE!

tebi je youtube nesto vjerodostojno?tamo ima hrpa fake smeca...

2 godine
.: R32LowRider kaže...

Evo,u ADMu se pojavila eVGA (!!) GTX 470-tka : http://www.adm.hr/product_info.php?products_id=8373

Cijena je yebeno velika,naspram 5850..

Mislim da te Fermie mogu koristiti samo oni na sjevernoj polarnici, i na visokim i hladnim mjestima XD

Ako vam treba pozivnica za Lockerz javite mi se na pm, ili na e-mail
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice