Nadam se da će ubrzo popraviti to, jer to nVidiji šteti na ugledu
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kako ono kazu ameri? "When it rains, it pours" kao da im nije dosta sto su morali pocet drasticno spustat cijene grafickih, jos ce sad kako stvari stoje popusit par stotina milijuna $ na povlacenje proizvoda... LOL
Evo bas sam si razmišljao uzeti 8600GT ali kad sam procitao ovo malo sam se zabrinuo.Nego jel imao netko ovaj problem sa nvidiom?
Ma nema sad tu panike tipa - 'Joj, sad ne mogu kupiti GF 8600 jer je ziher kučište sj**'. Tu se radi o seriji 'GTX' proizvoda (pošto su tek sad to objavili) i to najvjerojatnije ograničenoj kolićini. Šansa da netko dobije upravo jednu od zeznutih kartuša je poprilično mala 
Da to dodatno šteti ugledu kompanije - definitivno!
Čekaj, od kad to G84 i G86 (koji su zbilja dobili po njonji) pripadaju GTX liniji proizvoda?
Jedino što se razlikuje u je režim korištenja na desktopu pa je ipak malo teže da će čipovi pokrepati samo tako.
A da stvar bude bolja poceli su brljati i na drugim podrucjima jednostavno više nema podrške za Full Screen Video Mirror (za sve grafičke iz serije 8 i 9, moguće i za nove 2xx, ali izgledno da će to biti izbačeno čak i za starije grafičke s vremenom - navodno zbog zahtjeva MS-a za zaštitom od kopiranja ili nešto takvo...) Dakle nemožeš pokrenuti video na PC-u da se pokaže full screen na TV-u (osim ako je i full screen na PC-u). Uglavnom na ATI-ju to radi pa onda je nejasno da se nVidia vadi na nešto što ATI-ju očito ne smeta!
Evo bas sam si razmišljao uzeti 8600GT ali kad sam procitao ovo malo sam se zabrinuo.Nego jel imao netko ovaj problem sa nvidiom?