PLASTIKA!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Auuuu, ovo će biti dobro.
me gusta...
PLASTIKA!
Jako dobro kučište... Imam većeg phantoma već cca godinu dana, i jako sam zadovoljan... Plastika je, ali sudeći po ovom komentaru, krivo misliš... Jako čvrsto kučište, plastika visoke kvalitete, tako da ne vjerujem da nekim potezanjem ili kakvim jačim udarcem može doći do pucanja, ventilatori su odlično pozicionirani, doduše s obzirom da je ovo manja verzija, u pitanju je gornji 140 milimetarski, dok je u većem phantomu 200 milimetarski, i na ovom je naprijed ventilator, dok ona starija verzija naprijed nema vent, nego 2 sa strane... Sve u svemu, jako dobro, jedino je cijena od 1300 kuna za moju verziju bila paprena, tako da se nadam da će se cijena biti prihvatljivija u odnosu na starijeg brata...
LP
To je NZXT.
Inovativan, striktno se drži svoga dizajna, to ljudi cijene.
Ove nezgrapne, da se tako izrazim linije, jednostavno te osvajaju.
Savrešno bi se uklopio ovaj bijeli uz neki stakleni stol, s nogicama od inoxa recimo, ufff...
Onaj adapter za cooler kod HDD cagea je odlična stvar.
Vrhunski cab. managment potencijal.
Jednostavno, mokri san svakog geeka.
Ali,loša strana, vjerojatno kod nas nepristupačan običnom puku. 
Ali, da ga imam, vjerojatno bih rekao "Vrijedi svake kune".
A dizajna glava boli..iako, ajde, ovaj bijeli i liči na nešto. Ugl. ne znam da su napravili ijedno kučište da se meni sviđa...
@sudy - ja baš ne kužim ulogu tog venta...
Zrak za grafičke kartice kojimaje glađenje izvedeno na principu ispuha?
Nemaju klasično, direktno puhanje po GPU.
Zrak za grafičke kartice kojimaje glađenje izvedeno na principu ispuha?
Nemaju klasično, direktno puhanje po GPU.
Misliš kao kod 6990?
U tom slučaju, taj vent samo odmaže, jer kako god da ga postaviš - ne valja. Ako ga postaviš kao na slici u članku, puše u ispuh grafičke. Ako ga postaviš obrnuto, puše u "upuh" (??) prednjeg ventilatora...prilično dobro izgleda neki kažu plastika a šta to danas nije od plastike i to još kineske naravno da ima onih koji če reči ma to nevalja ništa ali varate se nemora nosit ime coolermaster ili haf crosair da bi bilo dobro e pa poznati se furaju na ime .
ja sam prija par dana sinu uzeja kučište od lc pover warmacine x
http://www.links.hr/index.php?option=artikl&tab=galerija&id_kategorija=052643&id_artikl=052.643.065
osta san iznenađen na kolik su sitnica mislili ama svaki kabel ima misto di ga možeš zavezat vezicon pa čak su i mortizere za napajanje ugradili