NZXT Phantom

poruka: 34
|
čitano: 2.349
|
moderatori: F1-IVO
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "NZXT Phantom".
2 godine
NZXT Phantom

predobro... ovo je možda kučište koje bi moglo zamjenit mog dragog obsidiana kad mi dosadi(a nadam se da neće Smijeh)...

4 godine
RE: NZXT Phantom
smrad06 kaže...

predobro... ovo je možda kučište koje bi moglo zamjenit mog dragog obsidiana kad mi dosadi(a nadam se da neće Smijeh)...

Jedanput kada se nabavi dobro kuciste vise se ne mjenja, sorry kaj ti to moram reci ali ako ces se rjesavat obsidiana da bi kupio ovo kuciste onda si kmet

3 godine
NZXT Phantom

Ovi bijeli kablovi su zgodan detalj...

Darth Vader
3 godine
NZXT Phantom

prelijepo kuciste...

He who dares, wins
4 godine

kučište je fakat pre dobro!!!

Ja imam NZXT Tempest i prezadovoljan sam njime.

Ko drugom jamu kopa trećom šlajdra!
23 mjeseca
protjeran
NZXT Phantom

ja ni nemam kuciste.

2 godine
smrad06 kaže...

Issss.....usporedivat tu smec...piiipppp... (bez uvrede za potencijalne kupce i kojima se svida) je svetogrde!! Ne bih dao svog Obsidiana za to ni pod razno, stovise kada bih vec mjenjao Obsidiana (a to nece biti skoro) mjenjao bih ga mozda za neki LianLi no nikako ne za neko transformers NZXT kuciste.

No svakome se nesto svida... Namigiva

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
3 godine
NZXT Phantom

fora  je,a koga zanimaju kablovi,takvih crnih imate u opric informatici :D

SAMI PROTIV SVIH!!!! ARMADA RIJEKA!!!! Prodajem JBL 2200w pojacalo za auto(za natjecanja)-PM
3 godine
NZXT Phantom

bijeli mi je najljepsi...

would you die for me, would you die for what i`ve longed to be...
2 godine

a ne niije brutala....crni je preopasan Bogataš

[url=http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Lollik91][img]http://bfbc2.statsverse.com/sig/clean1/pc/Lollik91.png[/img][/url]
3 godine
NZXT Phantom

Prvi put da mi se sviđa bijelo kučište , predivno, inace imam NZXT Gammu i odlično je!

3 godine
NZXT Phantom

Kuciste ima sve moderne dindje.djeluje prostrano.Meni osobno se ne svidja vanjstina vise volim monolite bez ovih nepotrebnih agresivnih bridova.

139 dolara je cist pristojna cijena (kod nas jos dodat 200tinjak kuna gore)

Svaka usporedba sa obsidianom je neumjesna ali i veliki gap u cijeni ih jasno razdvaja

moderno kuciste sa svim aktualnim tendencijama u izradi kucista (meni neprivlacnog dizajna i sa previse zrakomlata) po prihvatljivoj cijeni.Mislim da ce ovo dobro ici

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.7.2010 12:22 (Tcherot).
2 godine

Sada sam video pogledao...uglavnom kopija par kucista. Tu ne mislim na sam vanjsi dizajn poszo NZXT ima specifican dizajn vec na ideje tipa skidanje prednje maske, stavljanje hardova, nacin montiranja 5,25'' i sl. stvari.

Od svakog proizvodaca pokupis ono dobro i dobijes odlicno tj. jako funkcionalno kuciste.....no samo da drugacije izgleda i sve bi bilo ok. Dali je to plastika!? Ako je sve plastika tj. vanjski djelovi, onda mi je to veliki minus....no to je moje misljenje, a i znam da ce puno ljudi biti prezadovoljno sa ovim kucistem.

Recimo moj brat koji ima 12 godina sigurno bi prije uzeo to kuciste nego Obsidana ili bilo kojeg LianLi-a.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
3 godine
NZXT Phantom

1300kn

nije lose za takvo kuciste :D

SAMI PROTIV SVIH!!!! ARMADA RIJEKA!!!! Prodajem JBL 2200w pojacalo za auto(za natjecanja)-PM
4 godine
NZXT Phantom

Ful lijepo kućište, uz M59, meni najljepše NZXT kućište.

PSN: filip99 // If you're a woman, and you're watching my sig, THEN WHAT THE HELL ARE YOU DOING OUTSIDE OF THE KITCHEN!?!?
2 godine
protjeran
NZXT Phantom

Crveno=moje.

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto
3 godine
NZXT Phantom

kućište je mrak

http://gtabalkan.com
4 godine
AlienWare1 kaže...

Također imam M59Pure Black i izgleda mi lijepo. Sviđaju mi se plava svijetla oko power-a i iznad DVD pogona, šta'š šareno je budali drago. Izlanuo se

Radio, ne radio, svira radio!
4 godine
suspendiran
NZXT Phantom

ja ovo jos nevjerujem...predobro...bijela mu najbolje stoji...bit ce oko 1000kn kod nas...predobro...definitivno moje iduce kuciste...

...hvala torrent-invites.com...trebate LockerZ invite?samo posaljite pp...
3 godine
ovo je konkurent hafu 932,a u nas će koštat 1250kn+
3 godine
boxer kaže...
AlienWare1 kaže...

Također imam M59Pure Black i izgleda mi lijepo. Sviđaju mi se plava svijetla oko power-a i iznad DVD pogona, šta'š šareno je budali drago. Izlanuo se

imam m59 pure i kuciste je ok...i to sareno je fora :D

Hacker002 kaže...

ja ovo jos nevjerujem...predobro...bijela mu najbolje stoji...bit ce oko 1000kn kod nas...predobro...definitivno moje iduce kuciste...

1300kn ti je u hrvatskoj napisao sam gore vec

4 godine
suspendiran
šiloman kaže...
Hacker002 kaže...

a gdje to?

2 godine
NZXT Phantom

e ma dobro je kučište ali mi je jos uvijek malo previše "transformers" hehe, meni jos uvijek ostaje da se odlucim izmedu lilan li amorsuit p50r , cm 690 2 i nzxt beta evo.

3 godine
Hacker002 kaže...
šiloman kaže...
Hacker002 kaže...

a gdje to?

opric informatika :)

2 godine
protjeran
NZXT Phantom

ja imam NZXT Hades Kuciste i super izgleda i dobro sluzi.

2 godine
athlon64 kaže...

e ma dobro je kučište ali mi je jos uvijek malo previše "transformers" hehe

O tome i ja pricam...no ocito se cilja na mladu populaciju kod kojih taj look prolazi..jer kazem, moj brat od 12 godina bi 101% prije uzeo to kuciste nego bilo koje LianLi ili Corsair.

3 godine
NZXT Phantom

Za sljedeći komp crno je moje!!!

Skoncentriran sam sto posto na sve kaj finjakima zvuči prosto i vulgarno za mene je itekako stvarno jer sam vidio dno ispod kojeg je samo pakao a ak' tada nisam proplakao neću ni sada kad pogled me ..
4 godine
suspendiran
Butcher kaže...

Za sljedeći komp crno je moje!!!

bijelo...ljepse je..

2 godine
protjeran
win32 kaže...
 LianLi ili Corsair.

Koja su inace jeftina i lako nabavljiva...

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto
3 godine
Mentalist kaže...
win32 kaže...
 LianLi ili Corsair.

Koja su inace jeftina i lako nabavljiva...

jesu...lian li imas u opric informatici i nesto u linksu a corsair imas skoro svugdje osim sta nema 600T modela

cijena je paprena al sta sada :)

http://www.links.hr/index.php?option=artikl&tab=galerija&id_kategorija=052604&id_artikl=052.604.142

ovaj nije skup

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice