predobro... ovo je možda kučište koje bi moglo zamjenit mog dragog obsidiana kad mi dosadi(a nadam se da neće
)...
predobro... ovo je možda kučište koje bi moglo zamjenit mog dragog obsidiana kad mi dosadi(a nadam se da neće
)...
Jedanput kada se nabavi dobro kuciste vise se ne mjenja, sorry kaj ti to moram reci ali ako ces se rjesavat obsidiana da bi kupio ovo kuciste onda si kmet
Ovi bijeli kablovi su zgodan detalj...
prelijepo kuciste...
kučište je fakat pre dobro!!!
Ja imam NZXT Tempest i prezadovoljan sam njime.
ja ni nemam kuciste.
)...
Issss.....usporedivat tu smec...piiipppp... (bez uvrede za potencijalne kupce i kojima se svida) je svetogrde!! Ne bih dao svog Obsidiana za to ni pod razno, stovise kada bih vec mjenjao Obsidiana (a to nece biti skoro) mjenjao bih ga mozda za neki LianLi no nikako ne za neko transformers NZXT kuciste.
No svakome se nesto svida... 
fora je,a koga zanimaju kablovi,takvih crnih imate u opric informatici :D
bijeli mi je najljepsi...
a ne niije brutala....crni je preopasan 
Prvi put da mi se sviđa bijelo kučište , predivno, inace imam NZXT Gammu i odlično je!
Kuciste ima sve moderne dindje.djeluje prostrano.Meni osobno se ne svidja vanjstina vise volim monolite bez ovih nepotrebnih agresivnih bridova.
139 dolara je cist pristojna cijena (kod nas jos dodat 200tinjak kuna gore)
Svaka usporedba sa obsidianom je neumjesna ali i veliki gap u cijeni ih jasno razdvaja
moderno kuciste sa svim aktualnim tendencijama u izradi kucista (meni neprivlacnog dizajna i sa previse zrakomlata) po prihvatljivoj cijeni.Mislim da ce ovo dobro ici
Sada sam video pogledao...uglavnom kopija par kucista. Tu ne mislim na sam vanjsi dizajn poszo NZXT ima specifican dizajn vec na ideje tipa skidanje prednje maske, stavljanje hardova, nacin montiranja 5,25'' i sl. stvari.
Od svakog proizvodaca pokupis ono dobro i dobijes odlicno tj. jako funkcionalno kuciste.....no samo da drugacije izgleda i sve bi bilo ok. Dali je to plastika!? Ako je sve plastika tj. vanjski djelovi, onda mi je to veliki minus....no to je moje misljenje, a i znam da ce puno ljudi biti prezadovoljno sa ovim kucistem.
Recimo moj brat koji ima 12 godina sigurno bi prije uzeo to kuciste nego Obsidana ili bilo kojeg LianLi-a.
1300kn
nije lose za takvo kuciste :D
Ful lijepo kućište, uz M59, meni najljepše NZXT kućište.
Crveno=moje.
kućište je mrak
Također imam M59Pure Black i izgleda mi lijepo. Sviđaju mi se plava svijetla oko power-a i iznad DVD pogona, šta'š šareno je budali drago. 
ja ovo jos nevjerujem...predobro...bijela mu najbolje stoji...bit ce oko 1000kn kod nas...predobro...definitivno moje iduce kuciste...
Također imam M59Pure Black i izgleda mi lijepo. Sviđaju mi se plava svijetla oko power-a i iznad DVD pogona, šta'š šareno je budali drago. 
imam m59 pure i kuciste je ok...i to sareno je fora :D
ja ovo jos nevjerujem...predobro...bijela mu najbolje stoji...bit ce oko 1000kn kod nas...predobro...definitivno moje iduce kuciste...
1300kn ti je u hrvatskoj napisao sam gore vec
a gdje to?
e ma dobro je kučište ali mi je jos uvijek malo previše "transformers" hehe, meni jos uvijek ostaje da se odlucim izmedu lilan li amorsuit p50r , cm 690 2 i nzxt beta evo.
a gdje to?
opric informatika :)
ja imam NZXT Hades Kuciste i super izgleda i dobro sluzi.
e ma dobro je kučište ali mi je jos uvijek malo previše "transformers" hehe
O tome i ja pricam...no ocito se cilja na mladu populaciju kod kojih taj look prolazi..jer kazem, moj brat od 12 godina bi 101% prije uzeo to kuciste nego bilo koje LianLi ili Corsair.
Za sljedeći komp crno je moje!!!
Za sljedeći komp crno je moje!!!
bijelo...ljepse je..
Koja su inace jeftina i lako nabavljiva...
Koja su inace jeftina i lako nabavljiva...
jesu...lian li imas u opric informatici i nesto u linksu a corsair imas skoro svugdje osim sta nema 600T modela
cijena je paprena al sta sada :)
http://www.links.hr/index.php?option=artikl&tab=galerija&id_kategorija=052604&id_artikl=052.604.142
ovaj nije skup